Partyflock

Holleeder

 
Flockonderwerp · 45342
Holleerder volgt dezelfde weg als melosovic heeft gedaan jaren terug.­ Holleeder sterft een langzame dood dmv vergifiging binnen de gevangenismuren.­ Het doet lijken alsof hij lijd onder stress en daardoor een hogebloeddruk heeft maar niets is minder waar.­ Ik heb in mijn boek over de illuminati gelezen over het gebeuren omtrent de servische president.­ Toen hij werd overgebracht naar scheveningen en daar wachte op een proces is hij langzaam maar zeker vergiftigd (in het voedsel en door extra medicatie) en uiteindelijk gestorven.­ Na dit eenmaal te hebben gelezen ging er bij mij een belletje rinkelen en ik ben meteen op internet dingen gaan opzoeken over holleeder .­ Dit heb ik gevonden...­ de manier waarop organen verzwakken en tenslotte uitvallen is prc zoals het is gegaan bij melosovic! Een onzichtbaar spel dat slechts door enkele gezien kan worden...­

http://www.­nu.­nl/news/1038416/15/rss/%27Onderzoek_­naar_­vergiftiging_­Holleeder%27.­html
laatste aanpassing
Leren string =­ Hol leeder

Blijkt dat het knapt onder grote druk!!!!
Toen hij werd overgebracht naar scheveningen en daar wachte op een proces is hij langzaam maar zeker vergiftigd (in het voedsel en door extra medicatie) en uiteindelijk gestorven.­Na dit eenmaal te hebben gelezen ging er bij mij een belletje rinkelen en ik ben meteen op internet dingen gaan opzoeken over holleeder .­ Dit heb ik gevonden...­ de manier waarop organen verzwakken en tenslotte uitvallen is prc zoals het is gegaan bij melosovic!

Nogal een beschuldiging. Moet je wel staven denk ik. Welk boek was dit en kun je dit eens verder toelichten? Volgens mij stierf Milosevic door een hartaanval en zijn daar inderdaad door mensen verdachte omstandigheden bij omschreven. Maar het verzwakken van organen wordt zelfs door de meeste Serviërs (die toch niet geloven dat Milosevic een natuurlijke dood stierf) niet aangevoerd als 'ware gebeurtenis.' Wat is jouw visie op Milosevic' dood?
Uitspraak van EastSideGait op woensdag 25 april 2007 om 01:28:
Nogal een beschuldiging.­ Moet je wel staven denk ik.­ Welk boek was dit en kun je dit eens verder toelichten? Volgens mij stierf Milosevic door een hartaanval en zijn daar inderdaad door mensen verdachte omstandigheden bij omschreven.­ Maar het verzwakken van organen wordt zelfs door de meeste Serviërs (die toch niet geloven dat Milosevic een natuurlijke dood stierf) niet aangevoerd als 'ware gebeurtenis.­' Wat is jouw visie op Milosevic' dood?

Ik speculeer.... Mijn boek heet de antichrist 666. Ik geloof dat milosevic is vermoord. In het boek staat duidelijk beschreven hoe het is gegaan en overal worden er bronnen vermeld. Ze wouden dat hij zijn verdediging in handen gaf van een door hun aangewezen advocaat. Milosovic heeft 2 maal een schriftelijk verzoek gedaan om zich in moskou te laten behandelen door artsen maar dit is tweemaal afgewezen door het hof. Milososvic stond sterker in de zaak maar ze moesten van hem af. Holleeder was er ook bijna niet meer geweest... familie mocht afscheid nemen... 10% kans had hij nog.... Hij heeft het overleefd maar daar is niet iedereen blij mee denk ik.

Ik zag dus hetzelfde verhaal zich afspelen bij holleeder... ;)
laatste aanpassing