Partyflock

EO Jongerendag/bus

 
Flockonderwerp · 45177
Het is zover! Je kunt nu je kaarten reserveren voor de EO-Jongerendag 2007. Op 9 juni staat het Gelredome Stadion in Arnhem weer volledig op z'n kop. Duizenden jongeren verzamelen zich om samen een fantastische dag te beleven met als thema: ‘Dream Bigger’.

De artiesten en de sprekers zijn bekend. Je kunt uit je dak gaan op de muziek van Stellar Kart, Group 1 Crew en worshippen samen met niemand minder dan Chris Tomlin. Op deze website kun je meer informatie vinden over de artiesten en vast een clip bekijken van Stellar Kart. Group 1 Crew zal je meenemen in vette Hip Hop en Chris Tomlin ken je vast wel van het nummer 'How great is our God.'

De sprekers zijn Tiemen Westerduin en Kees Kraayenoord. Tiemen is jongerenwerker bij de HGJB, je hebt hem misschien al eens op een WervelWeekend horen spreken. Kees Kraayenoord sprak twee jaar geleden ook op de EO-Jongerendag en zal ook een paar nummers voor je zingen.

Naast deze artiesten en sprekers staat de Ronduit Praiseband ook dit jaar weer op het podium. Zij nemen je mee in gave praise en worship. Met deze en nog veel meer ingrediënten, belooft de EO-Jongerendag van 2007 een waanzinnige dag te worden. Dus bestel die kaarten!


Ook dit jaar zullen De Pomp en Tienerfriends gezamelijk het busvervoer naar de jongerendag regelen. We rijden de met twee bussen en de voorlopige routes zijn als volgt:

Bus 1: Almkerk --> Woudrichem --> Giessen/Rijswijk --> Andel --> Genderen --> Gelredome, Arnhem

Bus 2: Nieuwendijk --> Werkendam --> Friendship --> Sleeuwijk --> Tol --> Gelredome, Arnhem

Een buskaart kost 12 euro, deze kan je bestellen door het formulier op www.depomp.com in te vullen. De 12 euro kan worden overgemaakt naar rekeningnummer 3415.26.509 ten name van YFC Altena en onder vermelding van buskaart + je voor en achternaam. Hierna krijg je zo gauw mogelijke een bevestiging van je bestelling. Annuleren is hierna niet meer mogelijk.

De bustijden zullen zo gauw deze officieel bekend zijn op de website gepubliceerd worden, houdt deze dan ook in de gaten!

Tot de EO-jongerendag!

Mathijs Vos, Jan Dirk van Straten en Floris StoopPs. voor vragen of opmerkingen kun je mailen naar contact@depomp.com
laatste aanpassing
Heb betaald :D
nu je het zegt:P...ik moet het nog doen===
heb wel vanmiddag de huur betaald voor ooit een keer op vrijdag afhuren:P
kan je me nog een keer herinneren steef(A)
Bus 1 Ruled nu al! :P