Partyflock

Beste/Mooiste game gespeeld?

 
Flockonderwerp · 44122
Ik heb 2 minuten geleden een game uit duizenden gewonnen :D
2v2, op die map met 4 turrets in het midden. Iedereen GDI.
Ik, mannetje die 10/10 stond was team2, en iemand die 37/3 stond samen met een 3/1 was team1.

We hadden afgesproken 10 minuten geen rush, en geen superweapons. Dus ik verwachte gigantische mammoth legers....suprise suprise...dat was ook zo.
Dus 10 minuten, ik cap 1 tiberium spike die tussen mij en de vijand instond, gooi wat mannetjes in een building om zijn engys te killen. Daarna had ik een handjevol mammoths met railguns...en ik val degene boven mij aan. Tegelijkertijd word mn teammate helemaal teruggedreven door die vent met 37/3. Sonic emmiters staan ongeveer IN zijn kamp alles kapot te schieten, en even later komen er de eerste mammoths aan. Ondertussen heb ik degene boven mij gesloopt met verlies van 1 mammoth. Die sukkelaar kon niet micro-en. Ik ga meteen door naar het kamp van de grootste bedreiging, schiet snel wat mammoths die voor zn warfactories staan kapot en peer hem weer. Ff healen, ondertussen was mn teammate kapot. Hij heeft al zn tanks linksonder neergezet, in de oude basis van mn ally. Hij had er ook veel meer dan ik.
Ik stuurde een pitbull naar boven om dat Base Under Attack boodschapje te triggeren. Ik dacht, misschien valt ie dan aan in de veronderstelling dat mn basis leeg is. Ik had mn mammoths 3 rijen dik opgesteld tussen zijn leger en mn basis. Komt ie aanrijden, in 1 grote massa mammoths, begin ik meteen de promoted mammoths kapot te knallen, die vent in paniek, trekt meteen terug.
Daarna rij ik nog altijd in formatie naar zn leger toe, knal alles kapot en woooo, ik win (hij exite voordat ik aan zn basis toekwam, ik had nog 21 veelal zwaarbeschadigde mammoths over.

Moraal van het verhaal: als je een beetje micro kan, dan versla je ook legers die veel groten zijn als de jouwe.

2e Moraal: pitbulls zijn niet gevaarlijk.
Ik had gister een 2vs2 clangame. Op crfater of carnage ik links boven mijn maat rechts boven. In begin word ik gelijk gerush doordat die gast van bl een autotje + warf plaatste in de schauw links boven in de map...

Gelukkig zag ik dit optijd en pompte snel 2 apc met 2 engies. Reed naar zijn basis en terwijl ik tanke pompte om zijn tank rush te stoppen reed ik naar die basis van die gast en nam zijn refs in ;) ... zijn rush werd gestopt helaas kwam zijn maat mij dubbelen alleen vergaten ze mijn maat helemaal waardoor die vele expande en dik legertje bouwde en alles in z'n eentje afmaakte ;)

moraal van het verhaal: als je rushed, houd dan ook je verlaten basis een beetje in de gaten :P
Uitspraak van PasMaNNi op vrijdag 13 april 2007 om 15:22:
moraal van het verhaal: als je rushed, houd dan ook je verlaten basis een beetje in de gaten :P

zeer belangrijk. Ik vind het zo leuk om lege basisjes helemaal kapot te maken. Alle gebouwen kapot: defeat. heb zo eens een vrij groot legertje kapot geragd zonder maar 1 tank aan te raken. Ja...gewoon basis platgewalst.
Ik begin steeds meer waardering te krijgen voor de scrin. Als de vijand GDI is, ben ik altijd scrin. (ik speel bijna alleen 2v2 matches). In het begin komt er een predator rush. Das heel eng...behalve als je stormriders hebt. Pff, je zou zelfs disintegrators kunnen gebruiken. Dan als je dat afslaat kan je meestal meteen de basis platwalsen. Sowieso zijn stormriders prettig, want bijna elke GDI speler maakt op het begin predators, die keurig voor zn warfactory staan geparkeerd. Kwestie van aan komen vliegen en 10 afknallen voordat er 2 AA turrets komen te staan. Altijd leuk.
Midgame komen de GDI altijd met hun eeuwige mammoths aanzetten. Oh nee toch, spijtig dat die dingen niet zo goed tegen Planetary Assault Carriers kunnen. Oh en ion stormen zijn ze ook niet zo van. Nou wat hebben we dan nog voor engs over? Pitbulls is een kwestie van klikken en het is dood. Tis altijd grappig hoe een GDI speler nadat zn pred rush of zn mammoth force gepwnt is, meteen pitbulls gaat pompen en zn hele basis volplant met AA. Altijd leuk om dan met shock troopers aan te komen zetten *gniffel*.

Naja, topic gaat over de mooiste games.
Dus ter illustratie: 2v2, op die map met blauwe tiberium bij spawn, en EMP in het midden. Wij scrin, vijand allebei GDI. Mn maat pompt vanalles...lekker dan. Hij verneukt zn devourer tank/stormrider/disintegrator/whatever legertje totaal, maar dat boeit niet echt. Zn mastermind neemt wel de MCV over dus dat was wel prettig. Hij word nogal gepwnt daarna maar vooruit. Ik ondertussen heb 3 tiberium veldjes in bezit, de EMP uit het midden, en een voorraadje PAC (met shield) die boven storm collums hoveren. Ook nog wat stormgliders en en stel van die lange afstand bombardement schepen. IPV allebei tegelijk komt eerst vijandje nummero uno direct uit de basis van mn teammate doorgewalst. Die kreeg het nogal op zn kiezen, ik verloor welgeteld 0 planetary's en 2 stormgliders. Toen kwam nummero 2 eraan, die had een gruwelijke hoeveelheid mammoths en schoot mn halve basis aan puin voordat ik alles kapot had. Mja, mn geld en fabrieken deden het nog, en mn tech was nog wel in orde. Wel veel power en defense kwijt, dus gaan met die banaan. Om een lang verhaal kort te maken: alle 2 de GDI gastjes gingen pitbulls pompen, en ik schoot hun basissen aan gort, pitbulls incluus.
mwa khad je toch wel ff officieel geowned net :P of athans je maat, maar khoefde alleen door te rushen ehhe :p
Meh. Die vent disconnecte daarna ook nog ns. Op die map kun je maar beter GDI rushen, want je hebt toch geld zat ivm blauw tiberium bij start.
ik heb het orgineel gekocht maar speel niet online, op een of andere manier geen behoefte aan, zal wel komen omdat ik rushen haat
mwa niet iedereen rushed hoor, er zijn heel veel spelers die in hun game zetten 10 mins no rush, die add je aan je friendlist en speel je vaak games mee simpel zat toch..