Partyflock

Termen

 
Flockonderwerp · 43651
Ik wordt de laatste tijd een beetje Scheitziek van de mensen die zeggen dat bepaalde termen niet bestaan.

Splitter...
Met deze term weet iedereen in de scene tot ver over de Duitse grens waar je het over hebt. Toch zijn er altijd mensen die zeggen dat het niet bestaat. Deze mensen die doen of dat ze al jarenlang ervaring hebben, kom op zeg geloof niet wat iedereen zegt.
De laatste jaren zijn we pas over enorme BPM-rates heen, de volwassen vorm van deze style bestaat nog geen 5 jaar.
De term "Speedcore" daar kun je zo'n fucking brede zooi aan muziek onder verstaan. Dit is het resultaat van de verspreiding van deze term over alle continenten van deze aardkloot.
Wij onder elkaar weten ook tot in detail waar we het over hebben, Jargon(taal) noemt de dood nuchtere boerenlul dat! Waarom zouden we ons dan wat aantrekken van de mensen die vinden dat het een onbestaande term is???
Of Partyflock zelf die het niet als bestaande style wil hebben???
Dommer nog zijn de mensen die het bestaan ervan ontkennen terwijl er diverse filmpjes op Youtube zijn die het voor 100% aantonen dat het bestaat.

Btheweg voor de term Extratöne (ander woord voor splitter) geldt hetzelfde maar deze term is slecht te begrijpen voor onze Oosterburen (de Duitsers). De term klinkt beter als die andere landsgrenzen over gaat zoals de Engelstalige landen.


Trashen...
Als ik ergens helemaal Scheitziek van wordt is het wel dat mensen vooral bij foto-opmerkingen en bij feest opmerkingen gaan zitten zeiken over het woord Trashen. Het zou te veel op het woord "Thrashen" lijken en dat zou het niet zijn. Kijk eens goed zo schrijf je het toch ook niet. Ok mensen ik geloof bij deze dat de term Thrashen bestaat maar waarom mogen we dan de term Trashen niet gebruiken???
Heeft er ooit iemand geklaagd over het jatten van de term Hardcore?
Die term had je ook al in metal, rap, punk en ga zo maar door.


Mensen hoor nu: HET IS DE BEDOELING op deze aardkloot dat we ontwikkelen en dus ook nieuwe woorden maken. Vroeger toen Jezus nog gewoon Henk heette. Op een gegeven moment heeft er ook iemand gezegd “Hey laten we hem eens Jezus noemen i.p.v. Henk dan weet iedereen waar we het over hebben”

Voor de mensen die bij deze toch nog in de hokjesgeest willen denken van; ‘we gebruiken 1 term’ gewoon lekker blijven doen. Lekker in hokjes en zwart-wit blijven denken kom je ver mee in dit leven :p
Voor alle anderen Blijf gewoon de termen gebruiken die we sowieso al een tijd gebruikten.
<>
Artiest Renoiser
Ik geloof niet in jezus?
Wie denkt dr nou eigenlijk in hokjes en in t zwart wit?
Jij hebt t over allerlei verschillende subsubsubgenres en termen toch?
Is dat dan geen hokjesgeest?
als het beesje maar een naam heeft boeieeeeee !!!!
Is misschien nog wel het makkelijkst :P allemaal weer Housen :p