Partyflock

Superrrrrrstijl

 
Heee pikkies gaan jullie nog mee hierheen?


SUPERSTIJL!
'Jij bepaalt wat de DJ draait!'


Lang leve de democratie! Superstijl draait de rollen eens om. Vanavond is het niet de DJ maar het publiek dat bepaalt wat er gedraaid wordt. Gewapend met je eigen stempas kun je namelijk elke 20 minuten stemmen voor je favoriete muziekstijl. Daarbij geldt, geheel volgens de principes van het Hollandsche Poldermodel; De meeste stemmen gelden. Dj's Arnold en Reach dragen gedurende het feest meer dan 50 verschillende stijlen voor. Je kan het zo gek niet bedenken, Punkfunk, Mash Ups, Afrobeat, Nederhop, Reggae, Turn up the Bass, New Wave, Electroclash, Rock n Roll, Klassefeestje, Surf, 80's pop, etc, etc,.Hoe werkt het?
Bezoekers krijgen bij binnenkomsteen pasje met daarop drie kleuren en een barcode. De kleuren corresponderen met muziekstijlen, op een bord op het podium kun je zien welke dat zijn.Stel:

rood = bollywood

blauw = 90's alternative

groen = reggaetonAls je in de stemming bent voor 90's alternative stem je met de barcode op je stemkaart op blauw dus 90's alternative. Easy does it! De kleur waarop het meest gestemd is die ronde wordt vervolgens gedraaid.Het feest is verdeeld in rondes van 20 minuten. De DJ draagt elke ronde weer drie andere muziekstijlen aan. je kunt het zo gek niet bedenken of het komt wel een keer voorbij!

http://partyflock.nl/party/64889
laatste aanpassing
waar:o wanneer:o