Partyflock

Moppentrommel

 
leek me leuk,, een plaats waar iedereen zijn/haar moppen kwijt kan:

Ik zal zelf maar meteen even n mop plaatsen:)

Een turk, een belg en een nederlander drinken een biertje, buiten in marokko. Ze worden opgepakt, en krijgen een straf van de sjeik zelf!
De sjeik zegt: Jullie krijgen allemaal 100 stokslagen op je rug, maar jullie mogen een wens doen, om de pijn te verzachten. De turk zegt : Doe mij maar een kussen op me rug! Na 40 stokslagen vliegt het kussen eraf, dus 60 keiharde stokslagen!! De belg zegt: 2 kussens op me rug!
60 stokslagen later vliegen die kussens er ook af! De sjeik is echt hardstikke blij, hij heeft lol gehad! Hij zegt tegen de nederlander: doe jij maar 2 wensen. De nederlander zegt: 200 stokslagen. De sjeik van oww, ehh, wat jij wil! 2e wens: Bind mij die turk op me rug:cheer:
WHAHAHAHHAHAHAHAH dies wel grappig
:P:P:P
sow loopt hier egt als een trein haha ja ik dacht kom ook nog maar es kijken dan :p
turk komt bij de kassa
Jantje ( 11 jaar ) loopt op straat met een dood hondje aan een touw.­ Hij loopt de hoerenstraat in en vraagt aan een pooier ik wil een hoer neuken met een geslachtsziekte.­ De pooier roept een hoertje: Hey jenette je hebt een klant !! Dus ze gaan het kamertje in en na 15 minuten komt jantje eruit.­ De pooier ropet hem en vraagt: waarom wil je dat hoertje neuken met een geslachtsziekte ? Jantje zegt: nou dat ga ik je uitleggen.­ Vanavond gaan me ouders weg en dan komt de babysitter van 16 op me passen, ze gaat me een beurt geven want ze houd van kleine jongens, dus zij krijgt van mij de geslachtsziekte.­ Als me ouders terug komen brengt mijn vader haar met de auto naar huis, hij geeft haar dan een beurt, ik ken hem dus hij krijgt van haar de geslachtsziekte.­ Als hij thuis komt geeft hij mijn moeder nog een beurt voor het slapen gaan en zij krijgt dan dus van hem de geslachtsziekte.­ En morgenochtend als mijn vader weg is komt de melkboer die geeft mijn moeder een beurt op de keukentafel en die klootzak moet ik hebben want hij heeft mijn hondje dood gereden !!!
Jantje vraagt aan vader: "­Pap, waar kom ik vandaan?"­ Vader antwoordt: "­Van de ooievaar Jantje".­ Jantje: "­De ooievaar? Er lopen duizenden lekkere wijven rond, en jij neukt een ooievaar!!!
Een chinees staat voor een sexshop,komt er een kleuter voorbij.­ zegt die kleuter: "­Nu krijg je je ogen wel open hé?"­
:roflol:
Een Rotterdammer wordt op een dag wakker en bemerkt een gorrilla op het dak van de buren.­ Hij belt de roteb.­ De vrouw vraagt: is het een mannetje of een vrouwtje? Hij gaat kijken...­ Het is een mannetje.­ De roteb antwoord: We zijn over een half uurtje bij je.­ Een half uur later rijdt er inderdaad een busje van de roteb voor.­ Een man belt aan met in zijn handen een stok, handboeien, een pistool, en een rottweiler.­ "­Goedemorgen"­, zegt de man van de Roteb, "­Ik zal u even de procedure uitleggen.­ Ik klimt op het dak, sla met de stok voor de gorilla en de gorilla springt van het dak in uw tuin, u laat de rottweiler los, de gorilla grijpt naar zijn kruis en u slaat hem in de boeien.­ Dan kan ie naar blijdorp."­ "­Da's prima"­ zegt de man maar waar is dat pistool voor.­ Dat zalt ik u uitleggen zegt de man van de Roteb.­ "­Als die gorilla mij naar beneden gooit, schiet u meteen die rottweiler kapot."­
Komt er een brede vent de kroeg in.­ Met een hele grote krokodil.­ Iedereen valt dit meteen op en iedereen gaat dus ook aan de kant.­ De mensen zijn bang voor de man en voor de krokodil.­ waarop de man zegt: "­Jullie hoeven echt niet bang te zijn hoor.­ Hij doet niks!"­ Niemand gelooft hem en hij wil bewijzen dat de krokodil echt niets doet.­ Hij haalt zijn lul uit z'n broek en duwt deze tussen de bek van de krokodil, slaat deze een paar keer op z'n kop, maar de krokodil doet niks.­ Dan vraagt hij opeens: "­Wie wil dit ook wel eens doen?"­ Niemand zegt iets, behalve een oud vrouwtje zonder tanden achter in de kroeg: "­Ikke wil wel, maar dan mag u niet zo hard op mijn hoofd slaan!"­
Waarom heeft een nijlpaard altijd seks onder water?
Probeer maar eens 7 kilo k*­t nat te maken boven water...­
en de laatste:

Oppassen

Een jong verloofd stelletje wandelde in het veld, tot plots de jongen aan zijn vriendin vroeg: "­Schat ...­ mag ik een keertje?"­ "­Néé jong, je moet nog een paar maandjes geduld hebben tot wij gaan trouwen."­ "­Oh toe nou één keertje maar?"­, bleef hij telkens zeuren.­ Om van dat gezeur af te komen zei ze: "­Nou goed dan voor deze ene keer, áls je maar op past!"­ Na een stevige vrijpartij vroeg zei hem: "­En lieveling heb je goed opgepast?"­ "­Jazeker"­, zei hij glunderend "...­ ik heb niemand gezien!"­
Wanner weet je als je dik bent.?
Antwoord..


Je ligt op het strand te zonnen & iemand vn Greenpeace probeert je in het water te duwe..:lol: