Partyflock

Superclash

 
Flockonderwerp · 42907
In samenwerking met Goodlife Providers, OneFour en het Paard van Troje presenteert Love To Dance op 20 april alweer de derde editie van SUPER-CLASH, een speciale editie van de populaire Clash-avonden in de ONEFOUR op vrijdag.

Iets groots presenteren betekent iets groots
aanpakken! Voor deze super editie wordt niet alleen de kleine zaal in het Paard van Troje er bij betrokken voor maar liefst 7 DJ’s, een MC maar ook de hoogtepunten die je gewend bent van de CLASH avonden zullen terug te vinden zijn: decoratie, goede muziek, lage entree en een goede sfeer.

Philip Young, een oude bekende wie zich de DUS..! feesten van Love To Dance in Scheveningen nog kan herinneren, zal samen met Noelle dit keer de bedenzaal van de One Four betrekken Noelle van haar oude vertouwde plek boven verhuist naar de grotere beneden zaal om haar funky groovy beats een nog groter publiek te geven. Philip is inmiddels resident bij Sappig, El Devino Ibiza en vele bekende clubs in Amsterdam en ver daar buiten.

In de kleine zaal van het Paard zal het dak op springen staan als Lobster Phonk [resident DJ CLASH] en Jamie Westland [Di-Rect] het eerste deel van de avond voor hun rekening nemen met ‘Eclectic House’. Jamie heeft zich in
korte tijd bewezen als talentvolle DJ.
Als afsluiter staat Dominique Base met MC Toofast op het programma. Als resident DJ van F*CKERS staat Dominique Base klaar om een verbluffende indruk achter te laten aan het Haagse publiek.

In de bovenzaal van de One Four [Upper Clash] presenteren wij THE FUTURE SOUNDS OF HOUSE: The walk & Rogeseventytwo www.thewalk-rogeseventytwo.com. In een 3 uur durende sessie zal dit DJ-DUO hun fenomenale gevoel voor House Music ten gehore brengen. Dit is de sound van de toekomst!

Bij een leuk feestje hoort natuurlijk een lekker drankje. S.O.S. Shaken or Stirred zal op beide locaties de cocktails verzorgen.

Mocht je honger krijgen dan kan je altijd nog een lekkere panini nemen van Sapore, de lekkerste italiaanse broodjes uit Den Haag.

Genoeg reden om langs te komen voor een drankje en een dansje!

Love To Dance
Goodlife Providers

Tijd: 23.00-04.30
Locatie: OneFour & Het Paard van Troje
Line up: Noelle, Phillip Young, The Walk & Rogerseventytwo, Jamie Westland,
Lobstar Phonk, Dominique Bass en MCTooFast
Prijs: 7,50
Min. leeftijd: 21 jr