Partyflock

Starlike Second Edition

 
Flockonderwerp · 40420
(Y) jeuh zin aan!
Ik had liever Painbringer gezien dan die kutPraia
achja smaken verschillen
mischien volgende x wel ;)

dit wordt iig leuk!
Wtf is het weer dood hier!
vertel een mopje dan..­
Ik ben heel slecht in moppen gelukkig:D
Idd beetje dood hier :(

nog 2 weekjes ;)
Morgen is het al zover

Na het overweldigende succes van Starlike in 2006, kan Joure zich opnieuw verheugen op een nieuwe editie van Starlike! Opnieuw heeft de organisatie voor een top line-up gezorgd. Op 20 April zullen de ster-djs De Swetser in Joure weer laten beven

Hard Stars

In zaal 1 wordt de avond weer geopend door P03NTJ3 met keiharde hardstyle waarbij je zeker niet zal kunnen stilstaan. Vervolgens zal Bobby V plaats nemen achter de "wheels of steel". Deze DJ is onder meer bekend van E-fect outdoor en tegenwoordig is hij resident in discotheek Zak (Duitsland). Dit jaar zal hij ook zijn kunsten vertonen op Defqon1. Hij zal een ongekend energieke hardstyle set neerzetten die iedereen zich nog lang zal heugen. Onze 3e DJ van de avond is Da Pauli, die iedereen in Friesland natuurlijk kent. Hij laat de Swetser jumpen met zijn jumpstyle beats. De avond wordt afgesloten door Delic vs Terrox. Delic kent iedereen nog van de vorige editie en staat garant voor keiharde hardcore. Deze DJ is o.a. ook bekend van Planet V.I.P. en 2fast4trance waar hij de zaal standaard op zijn kop zette. Terrox is een groot opkomend hardcore talent uit Heerenveen, hij zal de avond waardig als een ster afsluiten.

Chill Stars

Voor de Urban & House area heeft Starlike ook weer een aantal top djs weten te strikken. Fredy Phunk zal de avond beginnen met zijn energieke manier van house en urban. Verwacht hevige Electro knallers gecombineerd met hippe Urban. Hierna is het de beurt aan "rising star" Praia del Sol. Clubs als NOA, DNA, Q en TDF hebben al kennis gemaakt met zijn style. Als producer timmert Praia del Sol ook hard aan de weg. Zijn tracks worden gedraaid door DJ's als: Erick E, Jeroenski, Ricky Rivaro, Madskillz en Gregor Salto. Vervolgens maken DJVunk en Kay Wilder hun opwachting. De resident DJ's van Peanuts en de Ludiek kennen inmiddels de klappen van de zweep. DJ Vunk wint contest na contest, zo stond hij afgelopen zomer nog op Dancetour 2006 in Leeuwarden. Kay Wilder maakte afgelopen zomer furore op Terschelling, samen met DJ Antiphus & Joop verzorgde hij voor de feestvierders van Terschelling onvergetelijke nachten. Samen zullen Kay Wilder en DJ Vunk een speciale back 2 back set gaan doen, de heetste electro-house knallers zullen je om de oren vliegen.

Kortom: Starlike heeft wederom een line-up om je vingers bij af te likken en dat maar voor 5 euro. Zet alvast 20 april maar in je agenda, want de 2e editie van Starlike mag je gewoon niet missen!

www.starlike-event.nl
http://starlike.hyves.nl
http://partyflock.nl/party/87503

Hard Stars
(jumpstyle, hardstyle, hardcore)
Bobby V
Da Pauli
Delic
P03NTJ3
Terrox
MC: Vipd

Chill Stars
(house vs urban)
Fredy Phunk
Kay Wilder
Praia del Sol
Vunk

Location: Swetser Joure
Date: Friday 20 April
Damage: 5 Euro
Times: 22:00 till 05:00
was wel vet:D
laatste aanpassing