Partyflock

House Of Confusion

 
Flockonderwerp · 35058
­[img]http://www.haofke.nl/images/eventlist/events/houseofconfusion.jpg[/img]

Wanneer: Vr 02 Feb | 23.­00
Event naam: House Of Confusion
Informatie: Marco V "­exclusive set"­
Entree: € 10,-


Event beschrijving:

Na Tiësto 's lands beste exportproduct op het gebied van Dance. Onlangs verscheen zijn nieuwe mixalbum Combi:Nations Volume 2. Zijn muziek is eigenlijk niet in een bepaald hokje te stoppen en het schotse magazine M8 heeft ooit eens in een recensie begonnen met de naam V-Sound. Marco V zelf heeft dit overgenomen in zijn biografie omdat mensen die hem kennen plaatsen zijn muziek ook niet in een bepaald hokje vandaar dat hij zelf over de V-Sound praat.

Marco V is o.a. in Engeland mateloos populair aangezien net zoals hier in Nederland de Trancesound aan populariteit heeft verloren. Hierdoor krijgen bredere muziekstijlen meer aandacht. Nu krijgt men echt in de gaten wat hij doet, terwijl hij voorheen in het buitenland werd vergeleken met Tiësto, Ferry Corsten en Armin van Buuren.

Als producer werkt hij samen met Benjamin Bates. hun samenwerking stamt al van jaren terug en 1 van hun eerste gezamenlijke successen was in 1999 onder de naam Southside Spinners met de voor iedereen bekende track "Luvstruck".

Als Dj is hij bekend geworden als resident van de voormalige populaire discotheek de Danssalon in Eindhoven. Daarna ging het snel van de mainstages van Innercity, Sensation en Mysteryland naar steden en festivals wereldwijd.

Marco V zal dit jaar maar 8 optredens geven in Nederland, de festivals inbegrepen, dus we mogen met recht zeggen dat dit een zeer exclusief optreden van deze grootmeester wordt.

Come and enjoy the V-Sound!

DJ Dazzle
Deze talentvolle DJ was net als Marco V al eens eerder te bewonderen in 't Haofke. Hij host o.a. zijn eigen feest Area 51 in Breda en heeft residencies bij XtraLarge (A'dam), Organza (Breukelen) en Zalinaz (Etten Leur).
Hij is met regelmaat in het buitenland te bewonderen van Mexico tot Oslo en van Miami tot Tel-Aviv. Dit jaar staat hij wederom in de line-up van Trance Energy in de Jaarbeurs te Utrecht.
Als producer werkt hij samen met o.a. Misja Helsloot, Cor Fijneman en Erik de Koning (Three Drives On A Vinyl). Onlangs bracht hij een 2cd live mixcompilatie uit genaamd Forward. Deze uplifting cd is typisch voor de sets die hij ten gehore brengt in clubs in binnen-en buitenland.
laatste aanpassing
...ik kom er niet binnen:(...
Uitspraak van Mitchell R op vrijdag 2 februari 2007 om 18:34:
...­ik kom er niet binnen


Nee, kom ook over 6 jaar maar eens terug op Partyflock.
Ik wou wel gaan maar had op het laatst toch geen zin.­
Ik weet ook niet hoe het is geweest
was erg gezellig :D 300 mense extra zou nog leuker zijn geweest maar heb me uitstekend vermaakt!
Roelio, zo ga je niet om met je matties :p
Uitspraak van 101 op vrijdag 23 februari 2007 om 12:43:
Roelio, zo ga je niet om met je matties

Mijn matties moeten aan een bepaalde leeftijdsgrens voldoen :p (Of Pater Poepoe heten)