Partyflock

Masters Of Hardcore :D :D

 
Flockonderwerp · 32802
Masters of Hardcore - the line up :bounce:
10 Februari wordt de datum om de beest uit te hangen !!Meer dan veertig artiesten uit binnen- en buitenland zijn uitgenodigd om hun kunsten achter de draaitafels te tonen tijdens de enige Nederlandse editie van Masters of Hardcore in 2007.
De Brabanthallen in Den Bosch worden omgebouwd tot de grootste hardcore tempel ter wereld, waar hardcore fans uit alle windstreken zullen neerstrijken om het ultieme hardcore evenement mee te maken.

In de gevarieerde line up, die verdeeld is over vier vette area’s, vind je een aantal verassende namen. Zo maakt Javi Boss uit Spanje zijn debuut op een Masters of Hardcore event. Deze magnifieke deejay is de resident van club Central en is een ware grondlegger van de hardcore in Spanje. Ook het Italiaanse front mag natuurlijk niet ontbreken. De Stunned Guys, Placid K, Tommyknocker en Unexist vertegenwoordigen de Italiaanse hardcore sound en nemen het op tegen de toppers van eigen bodem.

In de Reunion Arena wordt het één en al kippevel als we teruggaan naar de begintijd en de evolutie van hardcore. Early hardcore staat hier centraal en we zijn trots dat we een aantal toppers uit die tijd hebben kunnen strikken die de nacht onvergetelijk zullen maken. Wat te denken van het duo Charly Lownoise en Mental Theo? Of deejay Weirdo die voor Masters of Hardcore altijd een uitzondering maakt om toch nog een keer de klappers van toen te draaien?

Ook de liefhebbers van industrial hardcore komen ruimschoots aan hun trekken. Een bont internationaal gezelschap zal in een volwaardige arena de hardste en donkerste hardcore door de speakers beuken. Mark N, van Nasenbluten, is natuurlijk een deejay met buitengewone mix- en scratch skills, die elke industrial freak een keer aan het werk gezien moet hebben. Het live optreden van DJ Producer is ook niet alledaags en belooft een hels spektakel te worden.

De volledige line up is als volgt:

Outblast vs Promo
Stunned Guys (IT)
Placid K (IT)
Weirdo
Mark N (Nasenbluten, Australie)
DJ Vince
Catscan
Day-Mar
DJ Paul vs Tommyknocker
Korsakoff
Lenny Dee
DJ Rob & MC Joe
Bass-D & King Matthew
Pavo
Unexist (IT)
The Prophet
Drokz
Javi Boss (ES)
D-Saster
Charly Lownoise & Mental Theo
Dano
Negative A
Dark Raver
Akira
Buzz Fuzz
Matt Green (UK)
The Outside Agency
Coone
Smurf vs Vizitor
Predator
Angerfist
The Viper
Peaky Pounder
Dr. Rude
Panic & Lars
Radium (FR)
Ruthless
Ophidian

Live: The DJ Producer (UK)
Live: The Horrorist featuring DJ Skinhead (U.S.A.)
Live: Shadowlands Terrorists
Live: Endymion vs Nosferatu


Wie gaan der heen ? :D:P:O
laatste aanpassing
nee lekker rustig aan doen met al die feesten
<-- gaat vast wel weer :yes:
K zou heen, mahja ben blut, dus word um helaas niet :(
vanavond gaan we los:D