Partyflock

Dawn of the New Age.

 
Flockonderwerp · 32023
ff iets anders, Merken jullie al iets van veranderingen?

Wat mij deze winter enorm opvalt buiten het weer dit jaar als ik ff naar buiten loop, is de frequentie dat ik dieren tegenkom. Zij zijn ook onderheviger aan de veranderingen.

Vooral deze jongens:
­[IMG]http://i91.photobucket.com/albums/k320/Nederviking/images01.jpg[/IMG]

Vorige jaren viel me dat zo niet op. Dit jaar heb ik al witte konijnen gezien in het dorp, talloze Eksters en merels. Vogels 'snachts horen fluiten. Maar vooral deze brutale gevleugelde vlegels uit het plaatje.

Elke dag zie ik ze wel. Paar dagen geleden liep ik langs een weiland en zag ze weer bekvechten, ik bleef even staan en héél de troep(stuk of 7) ging elk op een stokkie zitten van elkaar vandaan op de omheining van prikkeldraad nog geen 3 meter van me vandaan en we bleven elkaar indringend een tijdje aanstaren alsof we elkaar probeerden te beoordelen op intelligentie ofzo. Grappig, dacht ik nog. Allemaal kauwen op een rijtje. :)

Kraaienintelligentie

Kraaien horen tot de intelligentste vogels;­ sommige soorten vormen grote kolonies met een complexe sociale structuur;­ sommige soorten gebruiken gereedschap, een tamme wipsnavelkraai kon b.­v.­ van een recht stukje ijzerdraad zelf een krom haakje buigen om bij een voedselbeloning te komen.­ Van raven is waargenomen dat ze soortgenoten wel eens actief misleiden bij het verstoppen van eten, en dat ze weten wanneer een soortgenoot vanuit zijn positie iets niet kan zien.­ Kraaien kunnen enigszins tellen, als b.­v.­ drie mensen een vogelobservatiehut ingaan en twee komen er daarna weer uit dan weten ze dat de hut niet leeg is.­

Ik besefte later dat dit misschien een betekenis zou kunnen hebben. Al door de eeuwen heen zeker in de Indiaanse en Keltische stammen werden dieren als spirituele boodschappers gezien.

De kauw(Corvus monedula)is een kraai-achtige, eens ff in de mythologie duiken:

Morrigan (ook wel Mórrígan) is een keltische godin van de oorlog. Ze is één van de drievoudige godin samen met Macha en Nemain. Haar naam vertaald letterlijk naar 'schim koningin' of 'geest koningin'. Omdat Morrigan de godin van de oorlog is wordt ze ook wel Badb Catha genoemd; dat oorlogskraai betekent.

In de Keltische mythologie verschijnt ze in soms één vorm maar ook wel in drie vormen tegelijk, zoals zovele godinnen kon ze van gedaante veranderen. Morrigan wordt vaak afgebeeld als een kraai of een raaf. Volgens de mythologie vloog zij in de vorm van een kraai over de veldslagen heen en gebruikte haar magie om de krijg te beïnvloeden. Ook zou ze de macht hebben om te kiezen wie er zou sterven.

Vaak word ze gezien als een duistere en donkere godin, toch zijn er ook bronnen die juist het tegenovergestelde over haar zeggen.

De Iers/Keltische mythologie van de Morrigan toont veel overeenkomsten met de Valkyrie uit de Noorse mythologie.

De kraai was een orakelvogel, en werd ook wel beschouwd als boodschapper van de andere wereld.


Totem dieren:

De kraai is de bewaker van de grote geheimen. Hij heeft als enige het vermogen om de wetten van deze wereld te breken door de gedaante van andere wezens aan te nemen. Daarnaast is hij in staat zich op twee plaatsen tegelijk op te houden

In de kraai versmelten verleden, heden en toekomst, want hij leeft in de leegt zonder tijd te ervaren. Omdat licht en schaduw zich ook in hem verbinden, kent hij tegelijkertijd zowel hun uiterlijke als hun innerlijke waarheid. De kraai behoedt de heilige wet, die rechtstreeks van de god is gekomen, en heeft eens verkondigt dat dat alles wat bestaat, uit de vrouw wordt geboren. De Heilige Wet is de wet van de waarheid en is niet te verwarren met de geboden van de mensen of enig godsdienstig stelsel.

Kraaienmensen moeten achter hun eigen inzichten staan en er voortdurend mee bezig zijn volgens de waarheid te leven.

Maak uw eigen hogere zelf tot uw leider, verander uw vorm en wordt uw eigen toekomstige zelf! Accepteer de opheffing van de natuurwetten en waag onbevreesd een blik in de toekomst.

Kauw
Trouw, Aanpassingsvermogen en Overleven.­

Kraai
Magie, Metamorfose en Schepping

Voor mij zijn dit de boodschappers van de New Dawn. Ik weet niet wat er is tussen die vlegels en mij, maar ik heb er een speciale band mee, almost a spiritual connection zou je kunnen zeggen.
Wist ik maar wat ze wilden zeggen.
laatste aanpassing
Uitspraak van l e x i e op zondag 7 januari 2007 om 20:43:
Ja maar dat is precies hetzelfde aan deze maatschappij deelnemen, belasting betalen en de propaganda ondersteunen. Wij kunnen ook in zekere zin niet kiezen en moeten maar onze best doen. Ja, wij krijgen uiteindelijk de grote beloning hiervoor; ontwikkeling en een stapje dichterbij de kern en een prachtige nieuwe tijd die voor onze voeten liggen. Maar logischerwijs zijn dieren ook levens/zielen en lijden ook maar op korte termijn ;)

Ik moet ergens beginnen, vriend.
Belasting betalen doe ik nog, Aangezien ik een vast adres heb en dat ze toch weten waar ik woon, kom je niet onderuit. niet betalen is geen optie, krijg je alleen problemen mee.

Alhoewel ik sterk aan het overwegen ben een bestelbusje te kopen en door Europa te gaan trekken.

Dan kunnen ze hun belasting op hun buik schrijven!!!!

Buiten benzine en wegentax dan.
laatste aanpassing
Uitspraak van Coming soon op zondag 7 januari 2007 om 15:38:
Dus ben voorzichtig wat je typt

Een verstandig mens loopt niet met zijn kennis te koop, dwazen strooien met hun dwaasheid.

Je hebt gelijk. Transmission ended!
Stuk goedkoper als een huis +­ auto +­ ziektekosten +­ verzekeringen +­ telefoon +­ kabel +­ water +­ energie en weet ik veel te betalen.­

En dan tot mijn 70ste werken, nee bedankt!
laatste aanpassing
Wat voor huis heb je als k vragen mag? ik betaal een hguur van 293 met 90 eu huur-subsidie, die stinkauto leen ik van me parents en anders lekker op de fiets of met de trein..­Maar idd die energiekosten zijn belachelijk gestegen jah.....­Pfff Maar het schijnt dat die over pakweg 5 mnd drastisch gaan dalen, omdat de olieprijs sinds jul;­i vorig jaar bijna gehalveerd is.....­
Een studio, vergeet niet ik woon in landelijke gemeente. Grond is erg gewild, ik durf geen huis te kopen hiero. In steden is het kostplaatje idd lager.

Probleem is ik woon niet graag in een blokje beton met boven onder en opzij buren en een hoop teringherrie.
Buren opzij is genoeg. Aardige mensen. Ze hebben trouwens een webcamera gehangen in onze garage want ze voelen zich niet zo veilig. Ik voel me eigenlijk ineens niet zo veilig door dat stomme ding. :S

Het feit is veel mensen trekken uit de stad en prijzen swingen de pan uit. mijn huurindex is met +/-8.5% gestegen afgelopen jaren.

Toen mijn ouders bouwgrond kochten + woning was dat toen 4 miljoen BEF. ik denk dat we het nu voor
16 miljoen BEF. kunnen verkopen(ik niet, mijn ouders althans). Nou praat ik over 23jaar terug. 1Euro=40,3399 BEF, reken maar uit.

Als je geluk hebt hier is de huurprijs onder de 400 euro. Extreem geluk is onder de 350 à 250, ik ken er wel maar het zijn meestal krotten van woningen.

Ik heb een 2 kamerwoning: woonkamer met keukentje, slaapkamer + badkamer+ kleine zolder+ tuintje + gedeelde garage. Ik weet niet hoeveel m² moet ik eens opzoeken in huurcontract, maar best grote woonkamer.

De meeste 3/4 kamer woningen + tuin + garage is zeker tegen of over de 500 euro.

Behalve sociale woningen, maar dat zijn w8 lijsten van 2 tot Joost mag het weten hoeveel jaar.
Ik ben al 3 jaar ingeschreven. Probleem is ik ben alleenstaand.
Dus in het jaar 2007 wil ik graag een stuk of 5 kinderen :lol:

Hier staan huizen voor 1000 á 2000 euro per maand.
Huh, way over the budget for a workingclass hero like me!

Over de Mega-Villa's of boerderijen zwijg ik maar, oneindig onbetaalbaar.

Ik denk eerlijk gezegt niet dat het er beter op wordt. De NWO wil ons terug in ghetto's zoals toen Theresienstadt droppen. Geleidelijk aan door meer taxen en huurprijzen.
laatste aanpassing
Uitspraak van SuburbanKnight op maandag 8 januari 2007 om 10:05:
Niemand verdient dat.­ Zelfs zij die ons tegenwerken niet.­Het zijn nog kleine kinderen, hoe wil je die straffen zonder dat het averechts werkt? Zij zullen via een omweg het licht zien, de dingen die ze nu doen accumuleren tot een hoogtepunt totdat het onmogelijk nog zo verder kan.­Zij zullen zich dit ook realiseren, net zoals dat wij wakker werden en verbaasd waren over het feit, dat wij de mens daadwerkeijk onze toekomst en onze realiteit en wensen zelf bepalen aan de hand van de wegen die we bewandelen...­Wij hebben hen nodig om de massa verder wakker te schudden daarna is het de beurt aan de ogenschijnlijk harteloze elite...........­

Zij hebben die kennis allang hoor...ze zijn alleen van een andere orde om het zo maar even te noemen... :p
Bij hun ontbreekt het licht...ze kunnen het niet eens verdragen...het vernietigd ze...
Dat stond ook in het plan...het was de bedoeling dat ze zich zouden opofferen voor het licht...
Maar dat weigerden ze en ze zijn toen weggevlucht...en ze willen dat dus weer doen om hun lot te ontlopen...
Waarom ze nu niet gewoon weg gaan? Omdat ze nu nog niet weg kunnen...ze worden hier gevangen gehouden zodat ze hun lot hopelijk dit keer niet zullen ontlopen...
Maar ze kunnen wel ontsnappen als ze "de sleutel" hebben...wat dat ook mag zijn...ze kunnen iig dan pas weg hier...
Wat dat betreft is het eigenlijk geen straf dus...het is gewoon hun lot... :)
Iedereen heeft dezelfde oorsprong, we zijn allen 1 zoals jij net uitlegt komt het op mij over alsof er nog steeds dualiteit in dat zgn plan zit.

Echter die reptilia/etc komen mijns inziens ook uit de 12 e dimensie, zij zijn echter vastgeroest in het veroveren, nemen van anderen om zelf compleet te voelen in deze 3e dimensie.
Iedereen wil onbewust weer een Godenzoon zijn, zo ook zei die ons tegenwerken, alleen hebben zij de 1-heid nog niet in zich gesloten, zie leven nog dualistisch....
Iedere ziel komt uit de twaalfde dimensie, wij hebben ons trillingsniveau verlaagd tot eerst de 7e en daarna nog lager naar de 3e en 4e dimensie, om aardse genotten te mogen meemaken.Echter sommigen vergeten dat ze afkomstig zijn uit de 12e dimensie en hier zijn gekomen puur voor een belevenis, die wij niet konden hebben in ons 12e dimensie pakje..daarom verlagen van trillingsniveau...
er is sprake van evolutie en devolutie
Evolutie= van de lagere dimensies naar de hogere, devolutie het omgekeerde, kan komen omdat de ziel er bewust voor kiest of omdat wordt vastgehouden aan angst en dualiteit......Afin ik kan nog wel uren lullen..
Maar het hele verhaal staat op:http://www.ditrianum.org/Nederlands/Channelings/stichters.htm

ok zijn gechannelde berichten, maar het is mij te geloofwaardig om af te doen als fabeltje lees zelf maar
laatste aanpassing
Ik bedoel het meer in de zin dat soms je rol uitgespeeld is in het geheel...­
Hun taak is/was misschien wel helemaal niet om ook zoals ons te worden op den duur...­
Zijn ze niet meer dan een schepping die maar een tijdelijke (maar misschien wel zeer belangrijke) rol in het geheel had...­ Een hele vroege schepping die toendertijd absoluut nodig was om andere aspecten te kunnen scheppen...­mede scheppers dus aka engelen...­ Maar die toen ze klaar waren met hun taak weer terug moesten keren naar de bron...­ Maar ze wilden hun bestaan dus niet opgeven...­
laatste aanpassing
...

Geef 't een naam
Hoe je het keert of draait
Treft geen blaam
Geen haan die er naar kraait
­[IMG]http://i91.photobucket.com/albums/k320/Nederviking/Scannen0001-1.jpg[/IMG]


* Ik voel me kunstzinnig vandaag! :)
laatste aanpassing
Uitspraak van Coming soon op zondag 7 januari 2007 om 15:38:
Daarom ben ik al 10 jaar veganist.­ Gisteren op 1 Vandaag: Dierenrechtenactivisme wordt in de VS en GB gezien als de grootste terroristische dreiging na Al-Qaida.­ Dus ben voorzichtig wat je typt voordat er een internationaal arrestatiebevel wordt uitgevaardigd.­ Ook gisteren bij Politie op je hielen: iemand die zonder aanleiding een bus pepperspray in zijn gezicht leeggespoten kreeg en een onschuldig gezin waarvan de hond op een schot hagel werd getrakteerd.­ Kenmerkend voor de houding van de gevestigde orde in deze "­Dawn of the New Age".­

Het enigste probleem wat ik ervaar is dat ik snel terug honger krijg.

Dus probeer ik dat te compenseren door veel melk, pasta, kaas, brood, eieren en veel groenten.
Ik ben al 28 jaar vleeseter en junkfood eter. Dit is totaal een nieuwe dimensie voor mij. letterlijk!

Tips zijn welkom! Thnx

Ik kan goed tegen honger, na een pakje camel en 2 liter koffie.
Ik word er alleen een beetje zenuwachtig van :lol:
laatste aanpassing
Uitspraak van Coming soon op zondag 7 januari 2007 om 15:38:
Dierenrechtenactivisme wordt in de VS en GB gezien als de grootste terroristische dreiging na Al-Qaida.­

Ze pakken me maar op! Ik ben niet bang meer tegenwoordig. Ik ben al door de hel geweest.
Ik heb al heel mijn leven gedaan wat ze vroegen. FUCK THEM!!! I mean it in a loving way, echt waar!
Over mijn lijk als het eropaan komt zonder geweld van mijn kant!

Liever een Terrorist en zeggen waar ik voor sta, dan te zwijgen uit angst.
laatste aanpassing
Een internationaal arrestatiebevel zou wel de kroon op mijn werk zijn,
ik ben wel toe aan een beetje vakantie. :lol:

Maar je hebt gelijk Infinity. Ik ga niet teveel meer typen.

Het zal wel meevallen, andere aktivisten heh... terroristen staan hoger op hun lijstje.
Dat mijn naam genoteerd is dat zal wel. Misschien van iedereen hier trouwens.
laatste aanpassing
bericht verplaatst naar galactische federatie
laatste aanpassing
Je kan alvast oefenen:

http://www.fork-you.com/how02.html
http://www.psipog.net/articles.php

Mij is het nog niet gelukt dat psi-ding, wel al een paar keer geprobeert.

Zeg, Psi was dat niet de naam van die slang in dat tekenfilmpje Ovide ofzoiets? 8)
laatste aanpassing
'ovide en zijn vrienden die kun je niets verbieden'...­zo iets toch t'is alweer wat jaartjes geleden maar zo ging dat liedje toch ongeveer?
verdomde flock 2 x hetzelfde bericht plaatsen he? FOEI!
laatste aanpassing
Giga intelligentie in een klein koppie.Damn! Ik zit maar te klojen met mijn notenkraker.

In het vervolg gooi ik mijn zak noten gewoon uit het raam op straat. Als de buren moeilijk doen over het zooitje op de stoep, zeg ik dat ik het uit de natuur heb geleerd. Misschien volgen ze mijn voorbeeld.
laatste aanpassing
Uitspraak van Ik volg je even niet hoor :vaag: op maandag 22 januari 2007 om 23:43:
Interessant topic...­deze ga ik eesn even doorlezen binnenkort...­

Ben ik ookm aan het doen ;) Ik had dat eerste filmpje over die dieren dat gepost is al gezien en heb sindsdien ampoer vlees meer aangeraakt. Zit nu dat over dat supermarktvoedsel te kijken...

Ik merk iedere dag meer dat ik misselijk word van wat ik allemaal naar binnen gooi.
Ik zit echt weer te janken nu ik dit zit te bekijken, gatver wat zijn mensen zieke wezens.

Ik zou niets liever willen dan alleen nog maar rechtstreeks vanaf een biologische boerderij eten maar da's moeilijk zeg. Zeker als je weinig geld hebt. Ik eet nog wel vis maar eigenlijk slaat dat ook nergens op. Eigenlijk zou ik wel veganist willen zijn, maar hoe ver voer je dat door? Ik bedoel, we vernielen ook de natuur, dus kan groente eten dan wel?

Gatver als ik teveel over dit soort dignen na gaan denken ben ik geloof ik nog het liefste dood :( Ik schaam me echt om mens te zijn als ik zie hoe we met dieren omgaan. Hoe we ook met elkaar omgaan. Ik ga maar effe stoppen met kijken nu want trek dit effe niet zo goed nu, kijk 't een andere keer wer af.
Uitspraak van Wackiejacky op dinsdag 23 januari 2007 om 03:20:
Ik zou niets liever willen dan alleen nog maar rechtstreeks vanaf een biologische boerderij eten maar da's moeilijk zeg.­ Zeker als je weinig geld hebt.­ Ik eet nog wel vis maar eigenlijk slaat dat ook nergens op.­ Eigenlijk zou ik wel veganist willen zijn, maar hoe ver voer je dat door? Ik bedoel, we vernielen ook de natuur, dus kan groente eten dan wel?

Eigenlijk is veganistisch beter. Het enigste probleem wat ik heb is dat plantaardig voedsel niet genoeg vult en idd duur is. Dus af en toe een visje, paar eitjes(kweethet, komen uit een legbatterij), veel kaas, boter, pasta en brood. Daar probeer ik het mee, tis wel een hele overschakeling van 28jaar vlees naar vegetarisch. Maar valt wel mee, doet wel deugt bewust te eten. Compleet veganistisch worden op dit moment zie ik me niet zo snel doen, mede omdat ik ook te weinig informatie hierover heb. Ik zou simpelweg verhongeren als ik meteen van vlees etend naar veganistisch zou overschakelen :lol:

Het vergt veel creativiteit zo'n menu-aanpassing, is een hele opgave. Maar leuk om te doen.

Uitspraak van Wackiejacky op dinsdag 23 januari 2007 om 03:20:
Ik eet nog wel vis maar eigenlijk slaat dat ook nergens op.­

Dat is waar! Neem nu zalm, de zalm uit de supermarkt is meestal zalm geteelt in gevangenschap volgepropt met kleurstoffen om hun natuurlijke kleur te behouden die ze in gevangenschap verliezen.

Beter aquafarming dan de zee leegvissen, denk ik dan weer.
Uitspraak van Infected Influence op zaterdag 6 januari 2007 om 18:37:
Ik heb altijd meer vertrouwen gehad in dieren dan mensen in het algemeen.­ Mensen vertrouw ik voor geen meter

Herkenbaar ja! Ik voel ook veel meer voor dieren dan voor mensen. Ik ben helemaal ook niet echt iemand van de menswereld. :(


maargoed, zo even een kwart van dit topic doorgelezen en ik zie een hoop positive talk. Ik weet nog zo net niet of de komende tijd zo rooskleurig zal zijn. Ik denk eigenlijk dat dat helemaal het geval niet zal zijn. En helemaal niet voor mij persoonlijk! Hopelijk breken daarna wel betere tijden aan. Als ik er dan nog ben natuurlijk, want dat je weet ook maar nooit.
Uitspraak van Ik volg je even niet hoor :vaag: op dinsdag 23 januari 2007 om 19:20:
Ik weet nog zo net niet of de komende tijd zo rooskleurig zal zijn.­

Dit komt echt puur op interpretatie neer. Ja, ik ben ook bewust dat vóór de nieuwe tijd een chaos gaat aankomen, veeeel heftiger dan dat het nu is (heeft logischerwijs met de formule van 2012 te maken ofcourse), maar zoals ik t zelf nu zie ga ik steeds meer de essentie van alles ervaren, ik ga steeds dieper begrijpen hoe alles in elkaar zit en ik begrijp steeds meer de liefde.

Dit is dus voor mij geen reden dat als straks de chaos uitbreekt dat ik ook als een kip zonder kop ga rondrennen. Ik denk dat ik dan nog heftiger ga realiseren en ervaren hoe diep en prachtig het leven wel niet in elkaar zit en dat men dit meemaakt ter ontwikkeling naar de eenheid, de liefde.

Klinkt vast allemaal zeer zweverig...but think about it. Probeer de essentie te begrijpen...dan zul je ook jezelf leiden naar liefde en harmonie. Als je met angst en haat gaat leven dan zal je daar ook naar toe gebracht worden..en dan zul je ook de klos zijn met de chaos :p

Ik geloof iig in het lot :)
laatste aanpassing
Uitspraak van l e x i e op dinsdag 23 januari 2007 om 20:57:
Dit is dus voor mij geen reden dat als straks de chaos uitbreekt dat ik ook als een kip zonder kop ga rondrennen.­ Ik denk dat ik dan nog heftiger ga realiseren en ervaren hoe diep en prachtig het leven wel niet in elkaar zit en dat men dit meemaakt ter ontwikkeling naar de eenheid, de liefde.­

Ajodo! Steeds meer begin ik het te realiseren en deze week gaat als een trein, alles wat ik wil manifesteert zich. Opleiding, vriendelijkheid, problemen die als sneeuw voor de zon verdwijnen. Heel leuk je eigen univers creëren en wat er voor de rest gebeurt, ik zal het wel zien en me aanpassen. Ik doe niet anders heel het leven.

Het hangt in de lucht, het is magisch! It's great to be alive!!!

Alles komt wel op zijn pootjes terecht, uiteindelijk! (Zit verweven in het basispaket van het Masterplan, maar we zijn te "nietig" omdat volledig te begrijpen. Wees dankbaar voor wat je al weet) :)
laatste aanpassing
Tja...dat bewuster denken en me realiseren dat je gedachten sneller worden gemanifesteerd moet ik ook maar eens wat meer gaan proberen te cultiveren binnen mezelf.

Alleen ook daarmee heb ik toch vaak weer moeite het echt te geloven. :P
Uitspraak van Infected Influence op woensdag 24 januari 2007 om 12:19:
Ajodo! Steeds meer begin ik het te realiseren en deze week gaat als een trein, alles wat ik wil manifesteert zich.­ Opleiding, vriendelijkheid, problemen die als sneeuw voor de zon verdwijnen.­ Heel leuk je eigen univers creëren en wat er voor de rest gebeurt, ik zal het wel zien en me aanpassen.­ Ik doe niet anders heel het leven.­

:cheer:

Uitspraak van Infected Influence op woensdag 24 januari 2007 om 12:19:
Alles komt wel op zijn pootjes terecht, uiteindelijk! (Zit verweven in het basispaket van het Masterplan, maar we zijn te "­nietig"­ omdat volledig te begrijpen.­ Wees dankbaar voor wat je al weet)

Nou, wat ik me eigenlijk steeds meer realiseer is hoe kortzichtig wij allemaal eigenlijk wel niet zijn. Ik denk dat we echt gezamenlijk de dieptepunt van domheid hebben bereikt en dat waar we nu mee te maken krijgen (2012 en alles daaromheen) het proces is wat ons langzamerhand weer naar boven haalt.

Het is ongelofelijk hoe men in het algemeen in de maatschappij staat. Dat men dag in dag uit zichzelf simpelweg laat leiden door angst en andere emoties en totaal niet bewust is van het leven zelf. Dat is ongelofelijk gewoon...ikzelf weet ook dat ik maar op t toppunt ben van de ijsberg en elke dag tot nieuwe inzichten kom over hoe alles in elkaar zit...

Maar goed, ook al komt de chaos eraan en daarna de nieuwe tijd, we zijn er allanggg nog niet. Er is nog zoveel werk aan de winkel, om iedereen al eens bewust te laten worden met wat wij al weten (wat opzich nog bijna niks is), is al een hele werk. Maar goed, geduld is een schone zaak denk ik dan maar, alles wordt toch al steeds mooier :)
Uitspraak van Ik volg je even niet hoor :vaag: op woensdag 24 januari 2007 om 18:23:
Tja...­dat bewuster denken en me realiseren dat je gedachten sneller worden gemanifesteerd moet ik ook maar eens wat meer gaan proberen te cultiveren binnen mezelf.­

Just do it! (Nike was right.)

Denken is deel 1, handelen en de kansen pakken die zich manifesteren is deel 2.
Uitspraak van Infected Influence op donderdag 25 januari 2007 om 16:23:
Denken is deel 1, handelen en de kansen pakken die zich manifesteren is deel 2


Je moet leren de kansen te herkennen die het leven jou aanreikt, want kansen zijn er in overvloed.

Herken ze , neem ze aan en beleef!
laatste aanpassing
Nou ben ik een stukkie over psi-vampires aan het lezen. Via Michael Tsarion.

http://psychicvampire.org/

Dit is weird shit man! Maar dat heb ik soms ook.
Volgens mij is een van mijn chakra's stuk(kan door geboorte, middelenmisbruik, etc).

Ik hou ontzettend van stormen en natuurgeweld. Ik vond de januari storm best verfrissend. Whoei! Heel de dag buiten gelopen(bij elke storm trouwens), dan ga ik nog langer mee als een duracelbaterij. Al giet het zondvloeden, veel bliksem en lekker veel wind. Mmm, fantastisch! Ik haat goed weer! Dan zit ik meestal binnen.

In gezelschap is dat ook, hartstikke hyper en de rest wordt doodmoe van mij en vluchten soms idd letterlijk weg. :lol:

Anderzijds kan ik me doodmoe voelen als ik alleen ben.

Ik voel me ook hyper worden in een massa, altijd al gehad.

Soms heb ik het gevoel dat ik energiepunten kan voelen.

Teveel aan energie channelen lukt ook wel. Moet soms wel!
Anders ga ik letterlijk 72uur door zonder dope. Ik zie duidelijke patronen in mijn slaap en energie behoeften. Zelfs eetpatronen, ik haal meer energie uit een storm dan uit een boterham met pindakaas.

Vroeger toen ik negatief was, kon ik er best van genieten als andere een kutdag hadden. Het gaf onnoemlijk veel energie (verleden tijd, maar ik heb het gedaan. Maar toen was ik er niet spiritueel bewust van)

Soms doen elektrische apparaten raar, al vaak gehad dat ik over straat liep en lantaarnpalen hielden (soms 2 achter elkaar) er gewoon mee op als ik voorbij liep.

Ik ben nog wat sceptisch, maar als dit zo is moet ik een ander spiritueel pad gaan bewandelen om aan energie te komen. Want eerlijk gezegt energie uit meditatie halen lukt me niet echt goed, zeker als een chakra's niet werkt. Dat gevoel heb ik soms. Het kan zelfs verschillende levens duren om te genezen.

Wie weet ben ik een elemental vampire.
Dit ga ik eens grondig onderzoeken!

Leuke gave! Mss heeft iedereen verschillende psi-krachten.
laatste aanpassing
Niks mis mee om die energie gewoon uit de natuur te halen...daar is de natuur voor bedoeld...of het nu mooi weer of slecht weer is...er is een energieveld aanwezig waarvan je gratis energie kan en mag tappen...en dat energieveld word er ook echt niet minder om...
Ik doe het ook weleens en meest effectieve is toch echt wel stormachtig weer idd...veel wind en water...
Zonlicht werkt niet echt bij mij...meditatie heb ik ook moeite mee...behalve onder de douche maar waarschijnlijk krijg ik dan de energie ook gewoon van het water...
In de oosterse wereld doen ze het constant met chi en dergelijke...dat heeft ook helende effecten voor jezelf zodat je chakra weer hersteld kan worden...
Dat is een positieve manier om energie uit externe bronnen te halen...

Het van andere mensen stelen is dus ten eerste niet nodig...aangezien je het in onbeperkte hoeveelheid uit de natuur kan halen...
Plus het is niet netjes om van andere te stelen natuurlijk...vind ik althans... ;p
Ik zou het ook niet tof vinden als men mijn energie zou stelen iig...
Ik verafschuw de illuminati dan ook omdat zij zich schuldig maken aan "mass psy-vampirism"...

Je doet dat waarschijnlijk ook onbewust bij anderen...je tapt omdat je gewoon een tekort hebt...
Dus om dat te voorkomen is het gewoon een kwestie van genoeg tappen uit de oneindige en gratis bron die natuur heet...
Ook zuivere energie tenminste...pas op met wat je allemaal opzuigt uit anderen namelijk... ;)
Sijpelt die energie te snel weg bij jou dan is er zelfs een kans dat iemand uit jou omgeving een psy-vampire is die jou helemaal leegzuigt...onbewust of bewust...
laatste aanpassing
Uitspraak van TYHARO op zondag 4 februari 2007 om 13:45:
Plus het is niet netjes om van andere te stelen natuurlijk...­vind ik althans...­

Da's een beetje uitzoeken wat voor type vamp je bent. Ethisch is het idd niet netjes om een willekeurig slachtoffer te drainen. Er zijn ook vamps die van negatieve energie leven bijv. een ziekte waardoor het "slachtoffer" zich beter voelt, dus da's eig. weer positief.

Gisteren heb ik het toch ff bewust geprobeerd in een publieke plaats. Ik dacht dat het niet zoveel kwaad kon want ik ben niet geoefend of sterk genoeg. Het leek wel te werken.

Uitspraak van TYHARO op zondag 4 februari 2007 om 13:45:
Ik zou het ook niet tof vinden als men mijn energie zou stelen iig...­

Je kan een schild maken, las ik.

Uitspraak van TYHARO op zondag 4 februari 2007 om 13:45:
Je doet dat waarschijnlijk ook onbewust bij anderen...­je tapt omdat je gewoon een tekort hebt...­

Deed ik, maar ik was er toen niet bewust van.
Leuk mezelf te leren kennen. :P

Uitspraak van TYHARO op zondag 4 februari 2007 om 13:45:
Sijpelt die energie te snel weg bij jou dan is er zelfs een kans dat iemand uit jou omgeving een psy-vampire is die jou helemaal leegzuigt...­onbewust of bewust...­

Dat is ook zo geweest in familieverband. Ik weet wie!
Die persoon is er zeker niet van bewust want die gelooft heel sterk in de gevestigde orde.
Vandaar dat hij zich zo leeg voelde en het hele gezin 18jaar terroriseerde lang. :(

Bewust of onbewust heb ik geleerd om het af te blokken.
Voor die tijd zocht ik onbewust een andere slachtoffer of energiepunten om het tekort aan te vullen.

Jawel, ik begin het te snappen.

Uitspraak van TYHARO op zondag 4 februari 2007 om 13:45:
zodat je chakra weer hersteld kan worden...­

Hangt een beetje af van de schade. Het kan verschillende levens duren om te genezen, las ik. Bij sommige is een chakra compleet offline(dat gevoel heb ik een beetje), zodat je een andere energiestruktuur tussen je werkende chakra's kan proberen creëren om terug balans te vinden. Da's nog ff uitzoeken voor mezelf.

Uitspraak van TYHARO op zondag 4 februari 2007 om 13:45:
Dus om dat te voorkomen is het gewoon een kwestie van genoeg tappen uit de oneindige en gratis bron die natuur heet...­

Ik ben ook verandert, zover ik weet had ik altijd een band met de natuur.
Ik kon uren met de hond gaan wandelen.

Daaruit kan ik besluiten dat het elementale soort vampier me wel ligt.
Alhoewel ik toch eens ga proeven van het totale spectrum, ff zoeken wat het beste past.
laatste aanpassing
Uitspraak van Infected Influence op vrijdag 2 februari 2007 om 22:02:
Michael Tsarion.­

Ik heb van deze man veel geleerd. Hij is overtuigend en komt teminste met oplossingen zoals bijv. om een connectie te maken tussen het ego en mezelf moest ik eerst door het schaduw deel van mijn leven om mezelf echt te begrijpen. Wat de meeste mensen absoluut niet onder ogen willen zien en (af)geleid worden door hun ego.

Om het echt te begrijpen moet ik mijn ziel uitspitten.
laatste aanpassing
Uitspraak van TYHARO op zondag 4 februari 2007 om 13:45:
k verafschuw de illuminati dan ook omdat zij zich schuldig maken aan "­mass psy-vampirism"...­

Daar heb je gelijk in volgens Michael Tsarion stonden alle belangrijke gebouwen (bv. Brits parlement) op de sterkste energie knooppunten van de aarde.
Ik had voordat ik kennis maakte met zijn visie al die vage droom gehad waar me duidelijk werd gemaakt dat ik verkeerd bezig was en iets belangrijks over het hoofd zag...maar kon het alleen niet helemaal een plek geven... :vaag:
Dus ben op zoek gegaan naar wat het kon betekenen en kwam op den duur dus bij hem uit...
Heb er met open mond naar zitten kijken...shit...fuck...hij bevestigd het...dat kan geen toeval zijn... :no:
Tevens besefte ik me opeens ook dat hij gelijk heeft door te zeggen dat wij als mensheid gewoon ziek zijn...psychisch gezien...1 groot naar trauma wat we als mensheid maar niet onder ogen durven komen...en daarom vluchten we maar keer op keer...waar zij (illuminati) enkel misbruik van maken...
Hij geeft ook duidelijk aan dat er een enorm verschil zit tussen "shit...ze hebben me een leugen verkocht" en "shit...ik heb een leugen geloofd"...
2e is de juiste houding...dat is de echte waarheid onder ogen komen...
1e houding is niet meer dan een voortzetting van het eeuwige vingertje wijzen naar de ander...
laatste aanpassing
Uitspraak van TYHARO op zondag 4 februari 2007 om 17:54:
Tevens besefte ik me opeens ook dat hij gelijk heeft door te zeggen dat wij als mensheid gewoon ziek zijn...­psychisch gezien...­1 groot naar trauma wat we als mensheid maar niet onder ogen durven komen...­en daarom vluchten we maar keer op keer...­waar zij (illuminati) enkel misbruik van maken...­

Dat is mijn punt op dit moment, ik heb al veel shit in dit leven gezien (daar ben ik me al bewust van) laat staan de trauma's uit vorige levens.

Ik wil het echt weten. Misschien graaf ik te diep en ligt het gewoon recht voor mijn neus. Een beetje zoals mijn huissleutels die ik welles kwijt ben, als een gek zoeken terwijl ze gewoon in mijn broekzak zitten. :lol:

Tis niet simpel om je demonen onder ogen te zien, echt een langdurig proces van vallen en opstaan. Dit leven bestaat soms al uit veel trauma's.

Uitspraak van TYHARO op zondag 4 februari 2007 om 17:54:
1e houding is niet meer dan een voortzetting van het eeuwige vingertje wijzen naar de ander...­

Dat heb ik voor ik hier mee bezig was al afgeleerd.

Alhoewel sommige gewoontes moeilijk af te leren zijn.
In sommige situaties steekt dat impulsieve wijzende vingertje toch de kop weer op. Verschil is nu dat ik me er terdegen bewust van ben. Tja, het blijft een leerproces.

Michael Tsarion (y)
Uitspraak van Infected Influence op vrijdag 2 februari 2007 om 22:02:
http://psychicvampire.­org/

ik heb deze site even vluchtig door gelezen en ben zelf een hele tijd geleden benaderd door iemand die hier wel wat in zag en heb daar over veel informatie toegespeeld gekregen.

die informatie strookt alleen niet met wat hier op deze site verteld wordt
Uitspraak van TYHARO op zondag 4 februari 2007 om 13:45:
het is niet netjes om van andere te stelen natuurlijk...vind ik althans... ;P

Dit bijv.
In de info die ik gelezen heb werd dit niet gezien als stelen, men neemt wel energie van een andere persoon of een groep mensen af maar deze hebben hier geen nadelige gevolgen van. Men schijnt hier zelfs beter op te gaan functioneren.

ook in de oudheid werdt dit al beschreven door de egytenarten in de The Peremhru (boek van de doden)
Goden als energie aftappende wezens.

Goden namen de mensen als dienaren om hun het elixer van leven te verschaffen in hun tempels. dit elixer werd ook wel levenskracht, wijn, ambroisia (griekse mythologie) of bloed genoemd.

het enige wat wel strookt is dat deze "vampieren" zich zelf hoger achten dan aan de onbewuste massa.

maar ja dat hebben er veel meer :devil:
waarom kan ik m'n teksten niet aan passen :@:@:@

nog even als toevoeging, die "vampieren" zoals zij zich zelf noemen zullen nooit fysiek bloed drinken en of mensen kwaad doen ;)
ik zie trouwens nu pas dat jullie het idd over verschillende types hebben en in die omschrijvingen staan beweringen die daar bij wel dichter in de buurt komen ;)
Uitspraak van A.C. op donderdag 8 februari 2007 om 12:09:
ook in de oudheid werdt dit al beschreven door de egytenarten in de The Peremhru (boek van de doden)
Goden als energie aftappende wezens.­

Goden namen de mensen als dienaren om hun het elixer van leven te verschaffen in hun tempels.­ dit elixer werd ook wel levenskracht, wijn, ambroisia (griekse mythologie) of bloed genoemd.­

het enige wat wel strookt is dat deze "­vampieren"­ zich zelf hoger achten dan aan de onbewuste massa.­

Uitspraak van A.C. op donderdag 8 februari 2007 om 12:11:
nog even als toevoeging, die "­vampieren"­ zoals zij zich zelf noemen zullen nooit fysiek bloed drinken en of mensen kwaad doen

Voordat ik dat laatste las dacht ik toch echt even dat je het over een bepaalde groep had die hier ook vaker aan bod komt.

Is dat Egyptische Dodenboek ongeveer hetzelfde als het Tibetaanse (Bardo Thödol)? Afgaande op die ene zin denk ik van niet, wat wordt er nog meer over die goden gezegd?
Uitspraak van Coming soon op donderdag 8 februari 2007 om 16:32:
Voordat ik dat laatste las dacht ik toch echt even dat je het over een bepaalde groep had die hier ook vaker aan bod komt

maby they are, ze beweren wel van af de zelfde tijd lijn terug te lopen en met stichting van verschillende geloven te maken te hebben. ook zeggen zij bovennatuurlijke krachten te bezitten, hoe zij ze niet bovennatuurlijk noemen.

persoonlijk denk ik dan vaak wel dat deze, wat beschaafder in elkaar zitten.
zijn zijn ook erg voor de evolutie naar de mens naar post-human vorm (Homosapiens naar homo exelcior) ook zijn zij actief op zoek naar hun verloren kinderen, althans dat zeggen ze

Uitspraak van Coming soon op donderdag 8 februari 2007 om 16:32:
Bardo Thödol

dat weet ik niet ik ben niet bekent met dit boek waar jij het over hebt


Uitspraak van Coming soon op donderdag 8 februari 2007 om 16:32:
wat wordt er nog meer over die goden gezegd?

zoek het uit zou ik zeggen
The book of coming forth by day
ik ben natuurlijk niet verantwoordelijk voor enige vrije vertalingen die er misschien in die site zitten ;)
Uitspraak van A.C. op donderdag 8 februari 2007 om 12:09:
In de info die ik gelezen heb werd dit niet gezien als stelen, men neemt wel energie van een andere persoon of een groep mensen af maar deze hebben hier geen nadelige gevolgen van.­ Men schijnt hier zelfs beter op te gaan functioneren.­

Het ligt er ook aan in welke mate je het bijvoorbeeld doet natuurlijk lijkt me... :)
Een beetje zullen ze echt niet merken...dat vullen de meeste mensen ook gewoon weer zelf aan...
Mensen die regelmatig chi absorberen...bijvoorbeeld door vormen van meditatie ofzo...maken zich er sowieso al niet te druk om...geef ze even en ze hebben dat weer zo op niveau...
Hoe meer je tapt des te slaperiger en dergelijke ze worden...en er is ook wel een kritiek niveau waarop het voor de ander weldegelijk schadelijk kan zijn...
Leeg "drainen" lijkt me dus sowieso niet done...
Dan tap je op den duur ook andere energie af geloof ik bij die mensen die niet zomaar weer aangevuld kunnen worden...soort van "kern energie"...
Je moet voor jezelf maar besluiten of je mensen doodmoe en dergelijke wil achterlaten...

Negatieve energie (zoals van iemand die kwaad is) aftappen kan geen kwaad...is zelfs goed voor de ander blijkbaar idd...
Maar als je nog onervaren bent in het "filteren" van die energie zou ik daar nog voorzichtig mee zijn...
Ook daar lijkt leeg drainen me niet nietjes...maar het teveel aan negatieve weghalen bij die persoon en filteren naar positieve voor je eigen...ach... :)
Iemand moedwillig beinvloeden om die negatieve emoties op te wekken is dan weer iets totaal anders vind ik...en die werkwijze lijkt me ook wel bekend verder... ;)
Uitspraak van TYHARO op vrijdag 9 februari 2007 om 01:16:
Hoe meer je tapt des te slaperiger en dergelijke ze worden...­en er is ook wel een kritiek niveau waarop het voor de ander weldegelijk schadelijk kan zijn...­

dit werd dus door hun bevestig als niet waar ;)
maar ja daar is dus geen bewijs voor omdat hier niet echt openlijk over wordt gesproken. dus zou je het zelf moeten ervaren.
Apart...in de meeste communities die zich hier mee bezig houden zeggen ze toch overduidelijk dat dat weldegelijk het geval is...dit word ook vooral gedaan door mensen die er eigenlijk compleet niet van bewust zijn en het dus totaal niet onder controle hebben...
Zoals in elke groep zijn er daadwerkelijk kwaadwillenden natuurlijk...zelfs de rest loopt er blijkbaar als het ff kan snel van weg als ze merken dat die persoon te sterk voor ze is... 8)
Het zal hem...zoals bij alles op dit soort gebieden...gewoon zitten in de intentie van de desbetreffende persoon denk ik...
laatste aanpassing