Partyflock

Twee wolven

 
Flockonderwerp · 31628

Onderwerp is gesloten!

Dit gebeurt meestal omdat een of meerdere personen het beleid hebben overtreden.
Het kan natuurlijk ook zijn dat er al een actieve discussie over hetzelfde onderwerp was.
Dit soort situaties zijn te voorkomen door op de hoogte te blijven van het beleid.

Op een avond vertelde een oude Cherokee indiaan aan zijn kleinzoon over een strijd die binnen de mensen gaande is.­ Hij zei: “Mijn jongen, de strijd tussen twee ‘wolven’ zit in ieder van ons.­

De ene is het Kwaad.­ Het is boosheid, afgunst, jaloezie, verdriet, spijt, hebzucht, arrogantie, zelfmedelijden, schuld, wrok, inferioriteit, leugens, misplaatste trots, superioriteit, en ego.­

De ander is het Goede.­ Het is vreugde, vrede, liefde, hoop, sereniteit, nederigheid, vriendelijkheid, welwillendheid, empathie, generositeit, waarheid, medeleven, en geloof.­”De kleinzoon dacht er een minuut over na en vroeg toen zijn grootvader: “Welke wolf wint er?”De oude Cherokee zei eenvoudig: “Degene die je te eten geeft.­”
True... (y)

Daar gaat de "eindstrijd" toch ook gewoon over tussen de christus en de anti-christ? Tenminste...volgens mij word dat er mee bedoeld... O:)
He grappig die staat onder mijn persoonlijke tekst.

Een kleine jaar geleden kreeg ik die toegezonden door iemand die wist dat ik dat erg zou waarderen ...en dat was ook zo sterker ik vond hem erg goed!
:d
Ken deze ook al ;) is een goed verhaal :D en volkomen waar, de context waarin ik het gelezen had, was je ziel en je ego ;) maar goed Christ en anti-christ kan ook ;) ofwel Luke and Darth Vader ;)

De essentie blijft hetzelfde :lol: ;) :lol: :lol: