Partyflock
 
Flockonderwerp · 29438
­ Nederland


Bart
Geb.datum 25-05-1979
Beroep Event Manager
Burg. staat Single
Bart is terug van zijn gesprek met de redactie en is goed in de war.
In een onderonsje met Nena blijkt toch dat het uiteindelijk allemaal om Lesley draait. Hij is bang dat zij de situatie op een gegeven moment zat is, omdat ze niet verder komen dan de stallen en hun relatie dus niet verder kan ontwikkelen en het hem kwalijk zal gaan nemen dat hij niet voor haar kiest. Hij is ook bang dat zij op gegeven moment iemand anders leuker gaat vinden. Hij wil later op de dag zijn ouders bellen en een goede vriend (die tegen hem gezegd heeft dat hij het zou kunnen winnen, zolang hij maar niet verliefd wordt).

Nena raadt hem aan met Lesley te praten en te vragen wat zij wil. Ze zegt ook nog dat Lesley ook iemand anders leuk kan gaan vinden als hij buiten is. Ook vindt ze dat Bart andere mogelijkheden moet uitproberen (Lesley weg, contact via brieven en contactpunten) voordat hij zo'n radicale beslissing neemt.

Als ze hem vraagt om vanuit zijn gevoel te zeggen wat hij moet doen (dus zonder invloed van ouders en vrienden) blijft het heel lang stil. Bart weet echt niet wat hij moet doen.
Bart heeft besloten om te blijven en heeft het aan Lesley verteld. Lesley was er duidelijk niet blij mee. Ze reageerde heel kortaf op veel van zijn opmerkingen en keek hem daarbij nauwelijks aan. Ook liet ze een paar keer doorschemeren dat ze toch wel echt wil dat hij eruit gaat, maar bart begreep de hints niet of deed alsof hij ze niet begreep.

Even later stapt Bart op Lesley af om even over Huub te praten.

Bart: "Zitten er consequenties aan voor hem aan het einde van demaand? "
Sylvia: "Weet ik nog niet. Is ook mijn cover."
Bart: "Daar kunnen we toch over praten."
Sylvia: "En Ilona?"
Bart: "Dat heeft niets met nu te maken. als ze wil opstappen moet ze opstappen."
Sylvia: "Ik wil de komende drie weken even afwachten. Misschien flipt er nog iemand anders"
 
Bart vond ik eerst niks aan en later viel het wel mee toen ie iets kreeg met lesley is ie wel veranderd..