Partyflock

VARA lanceert HumorTV: 24 uur per dag cabaret

 
Flockonderwerp · 25857
VARA lanceert HumorTV

De VARA heeft deze week haar nieuwe digitale tv-kanaal gelanceerd: HumorTV. Dit themakanaal richt zich op cabaret en amusement en zendt 24 uur per dag live uit.

Voor het kanaal werkt de VARA samen met cabaretiers en andere grote marktpartijen. Op dit moment zijn er herhalingen te zien van 'Onder de tram' en 'De Mike & Thomas show', maar ook van 'Shouf Shouf! de serie', 'Kinderen geen Bezwaar' en 'Mooi! Weer de Leeuw'. Tussendoor worden ook fragmenten vertoond uit cabaretregistraties. HumorTV zendt live uit, er is -nog- geen mogelijkheid om zelf te bepalen welk programma je wilt zien buiten de programma's die via uitzendinggemist.nl zijn te bekijken.

De VARA wil samenwerken met andere omroepen om ook hun 'content' uit te zenden op HumorTV. En het is ook de bedoeling dat dit digitale kanaal ook een podium bieden aan jong talent en nieuwe makers.

Op dit moment is HumorTV.nl nog slechts een doorverwijzing naar de site van de VARA. Daar is nog geen uitzendsschema bekend. Wel wordt tussendoor vermeld welke programma's op komst zijn.

-www.humortv.nl

www.humortv.nl

Ik ben benieuwd...
laatste aanpassing
Nu dus Najib - Most wanted!!! :D
Uitspraak van Patrick Allen op zaterdag 18 november 2006 om 16:38:
Geinig 8)

:jaja: ik zelf kijk ook vaak naar www.variatee.vara.nl
is ook erg geinig, ook als jeje niet verveelt trouwens :D
laatste aanpassing
Vette shit :)
Goede zaak dit :D


Uitspraak van Patrick Allen op zaterdag 18 november 2006 om 16:38:
Als jeje verveeld

:D:D:D

lachen is gezond :lol:
Veel herhalingen. Maar het is wel leuk :yes: