Partyflock

Mescaline!

 
Flockonderwerp · 25038
Wanneer je in dieper contact met jezelf of de rest van de wereld (of het universum) wilt komen is dit het mooiste en fijnste middel dat er bestaat!
Ik heb een tijdje geleden een San Pedro ceremonie gehad in een Shamanistische setting, in een tipi. Ontzettend mooi ritueel enzo, maar helaas heb ik helemaal niets van de San Pedro gevoeld. Dit vond ik behoorlijk zonde van het geld. Zeker wanneer je bedenkt dat ik wel 7 (!!!) kopjes gedronken heb van de San Pedro-thee. Maargoed, niet dat ik door deze ervaring gelijk Mescaline niet meer vertrouw ofzo. Het middel zal vast en zeker wel een goede potentie hebben. Ik wil dan ook zeker nog eens een keer Peyote proberen. Het schijnt toch wel erg mooi te zijn.

Was het bij jou een heftige ervaring? Na hoelang begon het ongeveer te werken?

Zin om anders even een (mini-)verslagje te schrijven over je ervaring met Mescaline? :)

Groetjes!
minders...­leek me een mooi middel ook erg boeiend...­maar het klinkt zo scherp en dat trok me niet zo...­tis volop en goedkoop te krijgen als je de juiste mensen kent.­
ik ben erg benieuwd naar mescaline en voel dat het niet lang meer duurt voordat ik geintroduceert wordt door mr. mescaliti :jaja:
laatste aanpassing
Vannacht nog San Pedro gedronken op de ayahuasca ceremonie. Maar wederom niets ervan gevoeld... de ayahuasca was wel extreeeeeeeeem sterk. Ik heb echt een hel van een trip beleeft. Maar hier zal ik nog eens op terugkomen over een tijdje wanneer ik alles goed op een rijtje heb gezet. :)
2 psycho forze, is het daar dan niet mogelijk om de stukken cactus los te eten(is wel errug ranzig) dan weet je zeker dat het werkt, thee werkt bij mij namelijk ook nooit.­

Ooh en heb ooit 1 keer chemische mescaline gehad, dat was het heftigste wat ik ooit in m'n leven heb gehad.­
Nee het is daar niet mogelijk ze als stukjes op te eten. Ze maken er daar een thee van. Misschien heeft dit te maken met de douane ofzo. Die shamanen kwamen namelijk uit Spanje. Maar misschien heeft dit er ook wel helemaal niks mee te maken en is dat gewoon hun manier van doen om er thee van te zetten.
Het is wel een beetje jammer eigenlijk. Nu al een paar keer ervan gedronken en nog nooit iets gevoeld. Bij de San Pedro ceremonie van afgelopen zomer had ik zelfs van 7 glazen niks gevoeld. Maar wel €140,- voor de ceremonie betaald. Dat is niet echt de bedoeling natuurlijk. :(

Ik zal dan ook niet snel meer een San Pedro ceremonie meer doen. Misschien ooit nog wel een Peyote ceremonie.