Partyflock
 
Flockonderwerp · 43260
­ Nederland
Omdat andere topics hieromtrent gesloten zijn maar even een nieuwe, op kantoor, is het systeem dusdanig traag dat ik hier wel even tijd voor heb.

Sinds een paar weken, na een dip, ben ik weer helemaal verslaafd aan dit meesterlijke spel.

Begonnen in : Engeland, Spanje, Italie, Duitsland, Nederland en Portugal. Met de random clubtoewijzer bij Vitoria Guimaraes terechtgekomen.

Zij opereren na degradatie in de 2e liga van Portugal.
Het doel dan ook, promotie afwingen. In het team wat veelbelovende spelers (Tiago Targinho was hiervan het grootste talent). Enige aankoop Sergey Kisliy. Het seizoen was eigenlijk vrij eentonig, op 6 gelijke spelen na werd alles gewonnen, zo ook de Portugeze cup. In de finale werd Porto met 2-0 opzij gezet.

In de aanloop naar het nieuwe seizoen, werd met name in de breedte van de selectie geinvesteerd. Europees mochten we ook aantreden. Na 2 overwinningen op een onbeduidend Rode Ster Belgrado mochten we deelnemen aan de groupfase, hier kwamen we door, met oa een overwinning op AZ (4-0).

In de competitie ging het ook redelijk, er werd in hoogste regionen meegedraaid. Echter de kentering vond plaats toen er op een gegeven moment 17 selectiespelers geblesseerd waren. Ofwel, geen flanken, geen middenveld en geen waardige keeper. Spelers die van een blessure terugkwamen en gelijk weer uitvielen. Dit heeft me toen doen besluiten interesse te tonen in een vacature bij Schalke'04. Hier werd ik gelijk met een hoop bombarie binnengehaald.

Schalke'04 draaide op dat moment slecht. Uitgeschakeld in de groepstage van de Champion's league, en GEEN Uefa. Men eindigde laatste van de poule. In de competitie ging het eveneens nogal slecht, men stond op moment van mijn arrival op een belabberde 11e plaats.

Inmiddels 1 aankoop gedaan (Lebohang Mokoena). En bijna het eind van het seizoen genaderd. Met 1 gelijkspel, rest overwinningen sta ik inmiddels met Schalke op een 3e/4e (met Munchen in gevecht) achter Hamburger SV en Vfb Stuttgart.

Spannend.
 
joepie./... :gaar:
goed, ik ga jullie verlaten :D