Partyflock
 
Columns · november 2011
­ Nederland
Het is maandag, de week is weer begonnen. Langzaam wakker worden douchen en slenteren naar het station waar je de laatste meters toch even wat sneller moet lopen omdat je anders de trein mist naar Amsterdam centraal. 15 minuten vertraging, fijn, had ik nog wel wat langer in bed kunnen liggen. Nog maar een sigaret roken dan. Na deze op het spoor te hebben los geschoten hoor je de trein uit de verte aankomen. Hehe, dat werd tijd.

Bon Vivant, 23 november 2011 00:00
Het is sint maarten en je bent 7 jaar. vol overgave sta je met je jasje en lampion te springen om snoepjes op te halen. Je broer zingt bij het opgengaan van de deur braaf het liedje, terwijl jij al met je tas open staat en roept na afloop van je broer’s liedje in volle overtuiging: SNnoep! Met het liefste snoetje dat je op dat moment bezit.

MMG, 16 november 2011 00:00
Ik had me voorgenomen om deze week is flink wat achterstallig onderhoud, administratie, enzovoort, rond mijn persoon, te gaan verrichten. Nu moet ik eerlijkheidshalve bekennen dat mijn persoontje wel vaker deze grandioze ingenomen ideeën ontspruit, echter door het drukke ingenomen en bedachte programma wat ik mijzelf dan heb voorgenomen, ik er niet aan toe kom deze ingenomen ideeën tot uitvoer te brengen. Wat weer resulteert in een nog langere lijst met voorgenomen ideeën, waar echter tot aan de dag van vandaag niets van weggewerkt is. Kortom: er komt nooit iets van terecht!

Mr-Mrs Jones, 2 november 2011 00:00
De frustraties van een maandagmorgenBon Vivant23 nov 2011
Mijn ouders en ik!MMG16 nov 2011
Goedemiddag, meneerMr-Mrs Jones2 nov 2011