Partyflock
 
Steve More
19 april 2017
NaamSteve Sewnandan
Functie2 × DJ, live act
Geslachtman
AliasSijron
Geboortedatum
Leeftijd45
HerkomstNederland Nederland
Genresclassics, club, deep house, dirty house, eclectic, electro, happy hardcore, hardcore, house, oldschool, progressive trance, rave, tech house, techno, tribal house
Linksdjguidemixcloudx
Lid
partyflock Steve More (19 apr 2017)

Biografie

Geïnfecteerd door de House Virus in 1992 op 13-jarige leeftijd. De aanleiding om te beginnen met draaien was het horen van de "fameuze" Parkzicht tapies uit die tijd. Parkzicht is bekend geworden door het experimenteren van House naar een iets hardere sound mede dankzij Dj Rob en DJ PAUL ELSTAK ontwikkelde Nederlandse "gabber" sound begin jaren negentig. Tot de dag van vandaag still growing, uitgegroeid is tot een grote rage!

Nadat ik 2 draaitafels tot m'n beschikking kreeg met nog van die draaischijven(merk: philips en Magrants) voor de pitch via een vriend (Bram) heb ik dankzij mijn mam's een degelijke platencollectie opgebouwd. Tot 1997 heb ik mij met name gericht op House, Hardcore, Gabber en Happy Hardcore. In deze periode heb ik mijn draaikunsten weten te ontwikkelen. Later in het jaar 1997 kreeg ik van mij mams mijn eerste JB System draaitafel. In het jaar 2000 kocht mijn eerste twee Technics draaitafels van mijn eerste loon.

Uitgaansagenda Steve More

Laatste optreden was op zaterdag 20 september 2014: DJ R.I.P's Birthday Bash, Laxx, Rotterdam

Statistieken

2·optredens
geen·in de toekomst
2·in het verleden
1Partyflockfan

mixcloud Recente muziek