Partyflock
 
Lady Saxalott
1 februari 2016
NaamSandra Jacobs
Functie93 × DJ
Geslachtvrouw
Geboortedatum
Leeftijd51
HerkomstNederland 🇳🇱
Genresdeep house, future house, house, tech house
E-mailsdelahaye1973@gmail.com
Linksfacebookpagesoundcloudx
Lid

Biografie

Sandra behoort inmiddels al geruime tijd tot een van de gevestigde female DJ¹s in de dance scene. Zij heeft in de afgelopen jaren een funky-tech stijl ontwikkeld maar ook deephouse en future house, met een flinke beat, zijn haar niet onbekend.
Lady Saxalott staat erom bekend dat zij het publiek goed kan lezen en is mede daarom een graag geziene gast bij veel organisaties. Op haar indrukwekkende cv staan dan ook namen als Extrema Outdoor, Solar Festival, Castle of Love, Crazyland, Pleasure Island Festival, Intensss Outdoor, Groovegarden Festival, B.I.T.C.H, Corto Dimanche, Revelation Dance, Pure Ibiza en vele andere.

Sandra geniet van internationale bekendheid op haar favoriete eiland Ibiza, maar ook in België en Duitsland kennen ze haar naam. In 2014 en 2015 heeft Lady Saxalott vier releases uitgebracht.

Haar gigs worden altijd met enorm veel enthousiasme en liefde voorbereid. Met deze trendy dame in de booth is een geslaagde set dan ook gegarandeerd!
Te boeken via ALX-Bookings.

soundcloud Recente muziek

17 januari 2015
Foto's, Creations, 17 januari 2015, Deining, Castricum

6 waarderingen

BasSas
zeer goed
Wat draaide jij super lekker op Bitch! We gingen echt helemaal los!!
m@rl1
Geweldig!!
Levens­geniet­er
Lady Saxalott rocks!! Hoop haar vaak te horen op Crazyland
Lady Saxalott
thankxx Valencia1983
Valencia1983
Was toppie op Bitch :-)

8 opmerkingen

Yeah! We gaan je voor de eerste keer live meemaken op Harem Nights.
Whoop! Whoop! :)
Uitspraak van nik@ op dinsdag 10 februari 2015 om 16:31:
Heerlijk feestje gehad, op de VIP lekker plek en veel vers fruit en andere lekkere hapjes. Bij binnenkomst wel wat vervelende oponthoud richting kluisjes :( maar ach, misschien wel een vloerbedekkinkje leggen daar, brrrrrrr
Lady Saxalott toppertje van de avond, volgende keer main!!
Uitspraak van Rafzzz op zondag 8 februari 2015 om 15:47:
Lekker feestje weer. Ben erg blij met de techhouse/ techno zaal Helemaal mijn ding. LADY SAXALOTT. je draait heerlijk.
Uitspraak van actief op zondag 8 februari 2015 om 18:56:
Wat een top feest weer!! :D Ja het was even drama bij de kluisjes, maar dat ben je snel weer vergeten als je binnen bent. Heerlijk gedraaid, de tech house zaal was super! Lady Saxalot, wat draaide jij geweldig! Emile Roche, ook top! Tony, jij opende TOP in de main! En de afsluiter van Da Dominator was heerlijk tot de laatste noot!
Uitspraak van Nan_23 op maandag 9 februari 2015 om 09:57:
Het was onze eerste keer BITCH, maar wat hebben we genoten! Geweldige locatie, geweldige mensen, geweldige muziek. DJ Lady Saxalott, jij was de topper van de avond. Jeuhhh, wat draaide zij lekker zeg!!
Heerlijk die techhouse in de Clinic zaal. De volgende editie zijn we er weer bij.
Jij draait lekker, gelukkig, je kerel staat braaf en trots opnames te maken met zijn mobiel voor thuis. Dan moet je ook horen dat je die gast met zijn sax thuis moet laten, geen toegevoegde waarde en zonde van je geld
2lips helaas was de man met saxofoon niet door mij ingehuurd. Dit hadden ze als extra act bijgeboekt. Maar thanks voor je berichtje ! :)