Partyflock
 
foto Secunda
NaamJoris Hoefnagel & Benjamin Havenaar
FunctieDJ, groep
Geslachtman
Lid van groepDistrict DJ's
Groepsleden
cosmox, Joris Hoefnagel
HerkomstNederland
Genrestechhouse
Aanwezigheidfacebookpagesoundcloud
Biografie
Het DJ duo Secunda is ontstaan uit een jarenlange vriendschap tussen Benjamin Havenaar en Joris Hoefnagel en een gedeelde passie voor muziek, techno en technologie. Op jonge leeftijd begonnen ze een drive-inn show en gingen ze verschillende scholen en verenigingen in het land af. Tijdens deze periode hielden ze zich al veel bezig met de platen keuzes wat uiteindelijk altijd leidde tot energieke en opzwepende sets. De omslag naar techno kwam tijdens een van de lange sessies muziek luisteren in hun homemade studio toen ze stuitten op producties van o.a. Green Velvet. Vanaf dat moment probeerden ze steeds vaker deze toen nog wat ongebruikelijke stijl te verwerken in hun sets...
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Secunda
Laatste optreden was op vrijdag 20 juli 2018: Club25, Het Magazijn, Den Haag
Statistieken
90·optredens
geen·in de toekomst
90·in het verleden
27Partyflockfans
1.3 KFacebooklikes
1·opmerking
1·waardering
1·stem
1 waardering
Energieke gasten, met liefde voor pure melodieuze techno en aanverwante zaken.­ Deze jongens (District 25) zijn het waard om in de gaten te houden, als het underground-techno gevoel je lief is!

1 opmerking

Even voor de Ti- Ta- Techno- Duidelijkheid!

Bovenstaande opmerking met een ? was ooit al in het leven geroepen door de enige echte Kletsnatte Klankenkast, met Voel-sprieten en Luister-Luisterlaarzen.­ Dat je het maar even weet! Jullie zijn heel fijn bezig mannen!
laatste aanpassing