Partyflock
 
foto Den-B
NaamDennis Broekema
FunctieDJ
Geslachtman
AliassenBen-D, Disco Dennis
Geboortedatum
Leeftijd39
HerkomstNederland
Genrestechhouse, techno
BoekingenSite gewaagd-entertainment.nl
Aanwezigheidfacebookfacebookpagesoundcloud
Lid
Facebook Zelfde facebook gekoppeld
Biografie
De Groningse Den-B (1980) heeft vanaf zijn 17e al passie voor het draaien, maar heeft dit lang verborgen gehouden voor het publiek. Dat veranderde in 2007, toen hij voor het eerst op een techno feest terecht kwam. Vele feesten volgden, met als resultaat dat in 2008 Den-B de zolderkamer heeft verruild voor optredens in clubs en tijdens mooie techno feesten.
Den-B zijn motto is: 'remmen eraf, gas erop!', en dat hoor (en zie!) je duidelijk terug in zijn kenmerkende beukende techno sets. Den-B haalt zijn inspiratie uit artiesten als Egbert, Secret Cinema, Cari Lekebusch, Ben Sims, Dereck May, Green Velvet & Mladen Tomic. Door de brede muzieksmaak van Den-B zijn ook andere sets mogelijk, zoals bijvoorbeeld een chille techhouse set...
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Den-B
Laatste optreden was op vrijdag 1 januari 2016: Bombarie NYE, Hundread Sound Accompany, Groningen
Statistieken
38·optredens
geen·in de toekomst
38·in het verleden
14Partyflockfans
262Facebooklikes
14·foto's als lid: Den-B
6·opmerkingen
4·stemmen

6 opmerkingen

Uitspraak van Miss Mana op zondag 14 augustus 2011 om 16:14:
Afgelopen HoornseRave 13/08 was top Dennis; jij ook bedankt (y)

Heel graag gedaan, ik vond het ook echt een heel bruut feestje.
Mijn nieuwste augustus mix is uit. Enjoy

Den-B. Een jonge hond die al op menig feest heeft gedraaid en inmiddels de nieuwe resident van het ABC-cafe. Op het afgelopen befaamde feest Winterhelden, ook wel bekend als het Grote Flatfeest van Groningen, werd o.a. zijn muzikale inzet samen met Miss Mana, beloond met de beoordeling: meest sfeervolle zaal! Want een dag niet gelachen is een dag niet geleefd is het credo van deze dj. Zijn set zal de nog komende nacht @ https://partyflock.nl/party/210853:Miss_Mana_Birthday_Bash afsluiten, en iedereen op die manier de spreekwoordelijk lekkere zak snoep meegeven ;)