Partyflock
 
Monte la Rue (foto)
NaamJan van den Bergh
FunctieDJ
Geslachtman
HerkomstBelgië
Genresjazz, lounge, soulful house
SiteSite montelarue.com
BoekingenSite bureaubruinzeel.nl
Aanwezigheidfacebooksoundcloudyoutube
Affiliaties
2
Biografie
Monte La Rue is een begrip in de evenementenwereld. Zijn aanstekelijk zwoele sets zijn doorweven met de heerlijkste jazz, bossa, soul, chill en exotica van het moment. Van Miami tot Milaan, van Antwerpen tot Amsterdam, overal waar hij plaats neemt achter de digitale draaitafels zijn er enkel maar enthousiaste reacties. Zijn onmiskenbare sound van laid back grooves, ondergedompeld in intieme sensualiteit, maken zijn organische DJ sets tot het sferische middelpunt van elk feest.
Recensies
Mood Mode - The Best Of Monte La Rue · 31 oktober 2013
De in Amsterdam residerende Belg Monte La Rue is van onschatbare waarde geweest voor de brede omhelzing van de downtempo/loungestroming, zo rondom de ingang van het nieuwe millennium. Zijn geprezen "Lounge Deluxe" compilaties en radioshows op Slam FM/ID&T Radio waren erg succesvol in die tijd. Nu komt hij met zijn Best Of album, genaamd 'Mood Mode - The Best Of Monte La Rue.'
Monte La Rue - The End Of The Rainbow · 4 mei 2008
Monte La Rue is wat ons betreft de Nederlands/Belgische held van de downtempo muziek. Hij weet al jaren als geen ander compilatie CD’s op sublieme wijze invulling te geven, maar laat op “The End Of The Rainbow” andermaal horen ook een prima producer te zijn.
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda Monte la Rue
Laatste optreden was op zaterdag 11 april 2015: BAM!, Paradiso, Amsterdam
Statistieken
23·optredens
geen·in de toekomst
23·in het verleden
12Partyflockfans
2·recensies
1·opmerking
3·stemmen

1 opmerking

Monte la Rue, Hij draaide super in de Nl club / op de Wasteland (wat jaartjes terug)/ Mainstage Mysteryland 2006