Partyflock
 
NaamDean Marriot
FunctieDJ
Geslachtman
HerkomstVerenigd Koninkrijk
Genreselectro, house
Aanwezigheidfacebookpagesoundcloudtwitteryoutube
Affiliatie
1

Uitgaansagenda D-Ramirez

Laatste feest was op woensdag 19 oktober 2016: Kingdom In Da House, La Cage, Amsterdam

5 waarderingen

The Gigsfactory productions
Een van de allerbeste Djs en Remixers/producers van het moment.­ En verder een heel fijn en gek mens.­ NIET GAY..­ ha ha
Juno
nieuwe nummer van hem, The Wired E.­P.­ is erg VET!
willmmm!
lekerzz
Robbinn.
:respect:
zeer goed

5 opmerkingen

PERSBERICHT D-Ramirez ( UK) komt naar Nederland!!
Freakend presents: D-Ramirez Headliners Album Tour

Het 2 jarig bestaan van Freakend is achter de rug, maar knalt het nu gelijk al weer door met nieuwe opkomende edities! Op vrijdag 19 September is Freakend dan ook weer terug in OffCorso Rotterdam!
Dit keer op de vrijdag ipv van de vertrouwde zaterdag, maar pakt het grootst uit met niemand minder dan D-Ramirez! Deze wereld befaamde DJ/Producer uit The United Kingdom presenteerd op vrijdag 19 september ziin nieuwste album aan het Nederlandse publiek! Samen met Nederlandse toppers als Funkerman, Oliver Twizt, Nicky Romero , Vince Moogin en on the mix MC Roga knalt D-Ramirez het dak van de offcorso eraf! Dit wil en kan je dus niet missen!

Tijdens deze speciale editie zal D-Ramirez zijn nieuwe album, genaamd “ Headliners” aan het Nederlands publiek presenteren! Een dubbel album met nieuw en ongereleased materiaal van werelds grootste dance artiesten, de meet groundbreaking producers en innovatieve DJ’s die op aarde vele dansvloeren op hol doen slaan. Het album bevat niet alleen materialen van D-Ramirez zelf, maar ook van Dirty South, Stimming, Radio Slave, Tiefscharz, Loco Dice en Mike Monday. Al reeds eerder trad de Engelse D-Ramirez op in Nederland op festivals als Dance Valley, Mysteryland, Super Sunday Festival en vele andere events als Latin Brutality in Eindhoven en de verschillende Toolroom Knights die de afgelopen jaren in Nederland gehouden zijn. D-Ramirez verwerlkomt je deze avond in zijn wereld: Zijn krachtige electro-house sound, soms aangevuld met wat ‘tech’ tinten, doet wonderen op de dansvloeren!

De avond word aangevuld met Funkerman, alom bekend van zijn meester hit “ Speed Up” en 3 minutes to Explain” samen met Fedde Le Grand. Samen met de laatst genoemde behaalt Funkerman grote successen met hun Flamingo Recordings en Flamingo Nights. Verwacht van Funkerman dan ook deze avond een spectakel die je nog nooit van te voren hebt mogen en kunnen ervaren! Alhoewel Bart B More oorspronkelijk geprogrammeerd stond voor deze speciale editie van Freakend, vervangt Oliver Twizt hem op deze avond. Oliver Twizt is wist zich na het verlaten van Skitzofrenix als duo, binnen no-time op de kaart te zetten als solo producer en DJ. Naast zijn residentie op Freakend, stond hij onlangs nog op CreamFields Festival in Engeland en is hij een vaakgeziene gast op feesten als Sneakerz, F*ckers, en het Summerlake Outdoor Festival.

Ook Freakend residents Nicky Romero en Vince Moogin klimmen deze editie achter de DJ Booth. Nicky Romero is het onbetwiste nieuwste talent van dit moment. Deze jongen leeft voor muziek en is een waar spektakel in de studio. Nog maar 19 lentes oud, maar gedreven door muziek een zeer volwassen producer en dj. Nog niet zo heel lang geleden had niemand van hem gehoord maar sinds een jaar duikt hij overal op. Recent toegevoegd aan de stal van Vibe Industries is deze upcoming dj al getipt als de nieuwe Fedde le Grand. Zijn producties en remixen liggen in de djtassen van menig grote naam en elke maand verrast hij de muziek wereld weer met een nieuwe creatie van zijn hand. Recentelijk was hij met zijn nieuwe plaat Globe EP nog 1 van de best verkopende artiesten op Beatport.com. Tijdens de afgelopen edities van Freakend heeft hij weer van zich laten horen en met klap op de vuurpijl stond hij laatst in de Escape prime-time het dak eraf te knallen.

Met dit grootse spektakel van artiesten en de overheerlijke sound van dit snelgroeiende concept, opent Freakend op vrijdag 19 september jou weekend, maar zal het je ongetwijfeld doen verlangen naar meer! Wil je op de hoogte gehouden worden van deze edities en andere opkomende edities surf dan snel naar www.freakend.nl. Aldaar kun je uiteraard terecht voor je tickets, maar ook voor de laatste foto’s, livesets en video materiaal! Kaartjes voor deze avond kosten slechts 15 euro in de vvk, ietsjes meer aan de deur, wees dus slim en koop je kaartjes goedkoper online via www.freakend.nl of via alle landelijke Primera shops.

Agendainformatie:
Datum: Vrijdag 19 September
Freakend Presents: D-Ramirez Headliners Album Release Tour
Locatie: OffCorso Rotterdam
Tijden: 23:00 – Tilllate
Line Up: D-Ramirez, Funkerman, Oliver Twizt, Vince Moogin, Nicky Romero, MC Roga
Tickets: 15 euro (ex presale Fee) // More at the door
Presale: via www.freakend.nl (paylogic) en alle landelijke Primera verkooppunten
Website: www.freakend.nl­­
­­


Check it out here!!

http://partyflock.nl/party/131424:Freakend
Remix van Muse - Map of the Problemqtique is vet(Y)