Partyflock
 
foto M
NaamMartin Simons
FunctieDJ
Geslachtman
HerkomstNederland
Genresacid, classics, early rave, oldschool
Aanwezigheidfacebookfacebookpagesoundcloud

4 waarderingen

LJRonn
Heeeeeeey Martin , dat is lang geleden :-) weet niet of je me nog kent ??? Ik was je LJ :-) ( Ronn ) Ik wilde je even een prive berichtje sturen maar dat gaat op deze manier niet anders maar ik hoorde van de Reunie en dacht misschien is het leuk om er ook bij te zijn ! dus hoe kunnen we weer even in contact komen ??? greetzzz Ronn ( LJRonn )
Als er iemand is die ALLES aan mekaar kan draaien, dan is deze gast het wel! Nog steeds mijn buddy!
DjGee
Nee dat zegt genoeg!!!!!! M maakte er altijd wel een dolle boel van inde Goldfinger!!!! zouden we dat nog maar een keer kunnen doen hahaha avondje Gold!
Nosfera7u
De resident DJ van de oude Goldfinger, do I need to say more :-) Als je echte classics wil horen moet je bij Martin zijn !!!!!!!

4 opmerkingen

 
Hey Martin,
Ik zou die goeie ouwe Goldfingertijd ook nog wel een keertje willen meemaken.­ Was altijd weer FEEST!!
 
jammer dat je hier geen lid bent :( anders had ik even hoi kunnen zeggen tegen je.... denk dat je me nog wel kent....kwam vroeger ook vaak in de goldfinger en ben weleens met je meegegaan naar den haag ;-) echt al heeeeel erg lang geleden :D (f) natacha xxx
Dsidious
Werkzaam bij JVDV Evenementen
Artiest Sidious
Even ter introductie, Dj M is de oude dj van de beruchte gabbertempel "­De Goldfinger"­ die in de jaren 90 in Rosmalen stond.­
Heeeey Martin , Het is alweer erg lang geleden maar ik was altijd je LJ :-) bij Goldfinger weet je nog ??? die goede ouwe tijd Hahahahah hoe kan ik met je in contact komen want ik wil ook naar de reunie gaan ! Greetzzz Ronn ( LJRonn )