Partyflock
 
Two Old Fools
7 februari 2023
Functie4 × DJ, MC
Geslachtman
HerkomstNederland 🇳🇱
Genres90s house, 90s trance, classics, club, groovy house, hardhouse, house, house classics, oldschool, oldschool house, trance classics, UK hardhouse, uplifting trance
SiteSite twooldfools.com
E-mailinfo@twooldfools.com
Linksfacebookinstagrammixcloud
Lid
Ook herkend als
  • TOF
  • TOF
Facebook Zelfde facebook gekoppeld

Biografie

B& en Mikee, 2 oude rotten in de dj scene, zijn door de jaren heen met hun passie voor house en house classics op elkaars pad terecht gekomen. Na een paar keer samen draaien kwam het gevoel al snel naar boven om daar samen iets mee te gaan doen. Niet veel later was de act Two Old Fools – TOF als dj duo geboren.

Het eerste idee was om de krachten te bundelen en als Two Old Fools – TOF het gevoel van toen weer nieuw leven in te blazen. Zij richten zich als dj duo onder andere op de house classics van eind jaren 80 en begin jaren 90 en hebben als back 2 back dj duo de act Two Old Fools – TOF opgezet.

Two Old Fools – TOF draaien niet alleen maar house classics. Lekkere hedendaagse funky groovy house van nu, maar ook de oude house in een nieuw jasje worden zeer gewaardeerd door het dj duo. Zij weten de juiste plaatjes op de juiste momenten neer te leggen dus je kan zomaar een heerlijke mix van house classics met nieuwe house verwachten.

Uitgaansagenda Two Old Fools

Laatste optreden was op zaterdag 13 juli 2024: Electronic Picnic Festival, Leeghwaterpark, Purmerend

Statistieken

4·optredens
geen·in de toekomst
4·in het verleden
2Partyflockfans
2·foto's als lid: Mikee
geenstemresultaat (1.7686 stemmen)

mixcloud Recente muziek