Partyflock
 
Algemene informatie

Waarom adverteren op Partyflock?
Partyflock heeft een enorm ledenbestand dat op regelmatige basis de website bezoekt. Daarbij komen onze bezoekers uit een segment van de markt dat steeds moeilijker te bereiken is. Jongeren zijn eigenwijs, maar bovenal zijn ze actief op zeer veel verschillende platforms waardoor het moeilijk is hen te bereiken. Onze leden zijn enorm betrokken bij Partyflock, de dancescene en 'jongerenissues' in het algemeen. Deze betrokkenheid kan een gunstig effect hebben op de acceptatie van jouw boodschap.

Wat weet Partyflock over haar bezoekers?
Partyflock verzamelt bij elke nieuwe aanmelding gegevens van de aanmelder. Op die manier weten wij zeer gericht wat voor mensen Partyflock bezoeken. Ook worden bezoekers- en gebruiksstatistieken nauwkeurig bijgehouden. Enkele kenmerkende gegevens kun je terugvinden op de algemene statistiekenpagina

Bezoekers
Op dit moment heeft Partyflock ongeveer 200.000 actieve leden. Daarnaast komen er ook een heleboel bezoekers langs op Partyflock die niet geregistreerd zijn met een profiel. Bij elkaar heeft Partyflock rond de 750.000 unieke bezoekers per maand.

Medewerkers, zoekmachines, adblockers, cache en back-button
Omdat Partyflockmedewerkers vaak 'aan het werk' zijn op de site, worden de banners die aan hen vertoond worden niet meegeteld in de totalen.
Ook op pagina's die door zoekmachines worden geindexeerd worden geen banners vertoond.
Als een persoon een zogenaamde adblocker geïnstalleerd heeft, om banners te blokkeren, dan wordt ook hij niet meegeteld, omdat de banner dan helemaal niet van de server wordt opgehaald en pas daar vindt de telling plaats.
Ook wanneer iemand op de backbutton klikt of bijvoorbeeld een oude pagina uit zijn cache ziet met toevallig jouw banner, dan wordt deze niet geteld, omdat deze immers al een keer geteld is.