Partyflock
 
Weblogs van Gerfred · 102051

Toevallig ?

Toevallig ?
19 oktober 2009

donderdag 15 oktober 2009 om 23:00

Zomaar wat bizarre toevalligheden in mijn leven:

Hoe toevallig is het als je partner geboren is op 1 okt 1976, je schoolvriend (wiens moeder trouwens ook net als mijn moeder Rina heet) een vriendin heeft van ook 1 okt 1976 en je leert iemand kennen die 5 minuten bij je vandaan woont en ook van 1 okt 1976 is (zodat je dus 3 vrouwen kent van die datum - dag & jaar !)) ?
11-11-2012: En op het werk iemand ontmoet ook van 1 oktober 1976 (!!) Dat is nummer vier !!

Hoe toevallig is het als je 3 zakelijke rekeningen hebt door de jaren heen en de drie pincodes hebben alle 3 dezelfde 4 cijfers (wel in andere volgorde) ?
Ik heb ze trouwens veranderd, was toch beetje lastig...

Hoe toevallig is het als je op je werk erachter komt dat (terwijl je met z'n 3-en naast elkaar zit) er eentje op 6 oktober jarig is, ik (in het midden) op 7 oktober en de collega daarnaast op 8 oktober ?

Hoe toevallig is het dat in je team van 10 mensen er 2 x 2 mensen op exact dezelfde dag geboren zijn in het zelfde jaar ?

Hoe toevallig is het als je al 6 maanden met iemand contact hebt over internet deze persoon aan de overkant van de straat blijkt te wonen (we konden bij hem naar binnen kijken, maar wisten dat een half jaar lang niet eens) ?

Hoe toevallig is het dat als je iemand vertelt tijdens het uitgaan dat je iemand hebt leren kennen die op hetzelfde hofje woont als jezelf in Hoofddorp, die persoon tegen wie je dat vertelt echt gewoon OOK in DEZELFDE STRAAT woont als jij ?

Hoe toevallig is het dat je tijdens het stappen met een vrouw aan de klets raakt en nadat ik naar haar werk vroeg blijkt dat ik haar bijna elke week aan de telefoon gehad had bij hetzelfde (grote) bedrijf in Haarlem waar ik toen werkte maar nog nooit haar gezien had dus ?

Hoe toevallig is het dat ik in mijn leven al 3 keer door volslagen vreemden als "Frank" ben aangesproken (en dat ze later zeggen, oh nee, dat ben je helemaal niet)...?
Zou mijn vader me iets niet verteld hebben misschien ??

Nou, ik zit te broeden op nog meer toevalligheden uit mijn verleden en als ik me er weer eentje herinner zal ik het hierbij zetten...

Toch wel een beetje bizar he ??

1 opmerking

En op het werk iemand ontmoet ook van 1 oktober 1976 (!!) Dat is nummer vier !!