Partyflock
Aanmelden
Lees het beleid aandachtig door voordat je je aanmeldt!
Enkele belangrijke punten:
  • Partyflock is een website over uitgaan en (dance)muziek, hou het feestelijk! En daarmee bedoelen we in alle opzichten!
  • Door je aan te melden verklaar je het beleid gelezen te hebben, hiermee akkoord te gaan en aanvaart je de consequenties die vastzitten aan eventueel door jou begane beleidsovertredingen.
  • Door je aan te melden op Partyflock verklaar je dat je ouder bent dan 18 jaar of dat je toestemming hebt van je ouders/voogd om je aan te melden!

Punt van privacy:
  • De gegevens die Partyflock verzamelt tijdens jouw gebruik van Partyflock kunnen gebruikt worden om gerichte advertenties mogelijk te maken. Gegevens zullen echter nooit zonder jouw toestemming aan derden worden doorgegeven, tenzij je meedoet aan winacties.

Kun je je vinden in deze en de overige punten die aan bod komen in het beleid, dan ben je van harte welkom op Partyflock!
Je kunt ook direct inloggen via Facebook en je profiel later eventueel bijwerken.
Profielinformatie

(kan ook na activatie ingevuld en aangepast worden)
Persoonlijke informatie
Vindbaarheid?
Je e-mail en echte naam worden nooit getoond, maar vrienden en bekenden kunnen je vinden op e-mail en echte naam.(kan ook na activatie ingevuld en aangepast worden)
Wanneer veel leden dezelfde muziekstijl hebben voorgesteld, wordt deze ter goedkeuring aan Partyflock beheer voorgelegd en mogelijk opgenomen in de selectiemogelijkheid. Tot die tijd zullen je voorstellen niet zichtbaar zijn op je profiel. Scheidt je eigen stijlen met komma's!