Partyflock
 
Profiel · 923736
­ Nederland
Deze gebruiker is al geruime tijd niet meer langsgeweest en staat derhalve op non-actief.
Lid sinds30 juli 2008 21:26
Statusinactief
Laatst hier27 juli 2021
Laatste aanpassingmaandag 18 november 2013 om 00:21


Waterman

Bij een Waterman spelen veel seksuele contacten zich in het hoofd af, want hoewel een Waterman geïnteresseerd is in andere mensen, weet dit teken zich vaak geen raad met intimiteit en persoonlijke relaties. Net als alle andere luchttekens heeft een Waterman niet zo maar voeling met zijn of haar emoties, waardoor lustgevoelens weer erg makkelijk kunnen verdwijnen. Een Waterman bekijkt alles het liefst van enige afstand en vindt het bovendien moeilijk zich op één individu te richten. De Waterman heeft vaak vele kortstondige liefdesaffaires, en wanneer uiteindelijk de ware liefde wordt gevonden is dat voor een Waterman een hele opluchting. Dit teken zoekt naar een zielsverwant maar vindt het tegelijkertijd een beetje eng zichzelf te binden. Een Waterman heeft zowel intimiteit als veel ruimte nodig, een lastige combinatie. Wanneer een Waterman een verbintenis aangaat is hij/zij trouw en loyaal en zal niet snel andere avontuurtjes aangaan. Waterman is een introvert teken en toont hierdoor zijn of haar liefde ook niet zo makkelijk, zelfs niet als de seks heel hartstochtelijk is.

De erogene zones van de Waterman zijn de kuiten en de enkels. Zacht strelen over deze lichaamsdelen kan heel opwindend zijn. De aanraking moet wel teder zijn. Ook lichte massages met een lekkere olie die het hele lichaam betreffen kunnen de Waterman prikkelen.

Favoriete vrijplaatsen voor een echte Waterman zijn bij voorkeur oud, betekenisvol en heilig: een piramide, Stonehenge, een hunebed.. Omgeven door mystiek hoopt de Waterman de toegang tot een andere wereld te vinden.

Een Waterman heeft een bloedhekel aan gezeur, kritiek of gecommandeer, en houdt er ook niet van om zich aan regels te onderwerpen. Een al te bezitterige partner bereikt dan ook precies het tegenovergestelde. Dit teken verdraagt het gewoonweg niet te worden gedwongen, letterlijk en figuurlijk niet, want zelfs het gewicht van een geliefde die hem of haar vasthoudt kan al teveel zijn.

Watermannen zijn in het bezit van een grote fantasie, en zoals voor alle luchttekens is fantaseren en dagdromen een vanzelfsprekend iets. Aangezien dit teken van experimenteren houdt, zullen in de seksuele fantasieën van een Waterman ook alle mogelijke scenario's de revue kunnen passeren.

Het warme en open oppositieteken Leeuw kan de Waterman veel leren over intimiteit en emoties. De Leeuw heeft een bijna onschuldige benadering van seks en de Waterman kan van de Leeuw leren hoe je moet ontspannen en wanneer je plezier mag maken.



Watermanvrouw

Beter buitengewoon als dood normaal” is het motto van de Waterman-vrouw. Ze houdt van het buitengewone, het progressieve. Haar deert niet wat anderen van haar denken, ze is haar tijd ver vooruit. Ze heeft een vlijmscherp verstand, haar intuïtie is glashelder. De Waterman-vrouw heeft vaak geniale idëeen. Door haar geestelijke flexibiliteit kan ze grote doelen bereiken. Ze streven meestal een hogere positie aan, niet omdat ze veel geld nodig hebben of hun aanzien willen verbeteren maar omdat ze veel vrijheid en een zinvolle bezigheid nodig heeft, die haar een geestelijke groei mogelijk maken. De Waterman-vrouw is origineel en onconventioneel. Voor haar relatie heeft ze geen huwelijksbootje nodig. In tegendeel, ze verlangt naar een relatie die haar veel vrijheid en avontuur kan geven ipv burgerlijkheid en conventies. Bij alles wat ze doet valt ze uit het kader. Sommigen noemen haar een gekke spinster, wie haar echter beter kent, zal daarin haar genialiteit ontdekken en wie in haar verliefd wordt en haar behoefte naar vrijheid bevredigt, zal in haar een oprechte, trouwe levenslang spannende metgezellin vinden.








Don't want to be your enemy, don't want to be your lover, just want to be your friend so we can talk and help eachother