Partyflock
 
Profiel · 582228
Profielafbeelding · Mireille(L)
Mireille & Johan (L)
Deze gebruiker is al geruime tijd niet meer langsgeweest en staat derhalve op non-actief.
NaamMireille
BeroepStudent/ werk
Geboortedatum
Leeftijd34
Geslachtvrouw
Geaardheidhetero
Relatieja
Favoriete genreship hop, r&b, reggaeton, urban
Lid sinds23 april 2007 18:29
Statusinactief
Laatst hier3 januari 2011 13:12
Laatste aanpassingdonderdag 10 december 2009 om 23:31

Agenda

Statistieken

25849·pagina's bekeken
6Partyflockvrienden
1·poll
5×geciteerd
341·opmerkingen
198·privéberichten verzonden
237·privéberichten ontvangen
hOoiii mensen..!!!(F)

05-08-2009,, Tommie..

Mijn groot verdriet, Mijn vlees mijn bloed,, Ookal was je nog niets! Ik mis je met alle pijn in mijn hart. ik probeer je een plekje te geven in mijn hart maar het is nog niet echt ik kan het nog niet geloven en nog niet beseffen.. het kan nog niet voorbij zijn.. ook al diep in me hart weet ik dat je weg bent. ik zal je nooit vergeten je bent altijd bij me in me hart.. ook al weet ik dat ik niet de enige ben.! jij was mijn wondertje mijn hoop. je bent van me afgenomen en dat is mijn pijn in me hart. een mes zo scherp doet gewoon pijn, ik ben de gene die altijd bij je zal zijn! je was nog niets maar voor mij een heleboel. je bent nu weg maar nooit uit me gedachten! (L)






(K)(K)(K)

:hug:

Heejj Lieverd..(K):D

Hier is je beste friemeldinnetje... :p
Hou heel erg veel van jou en wil je echt never nooit meer kwijt.. je bent echt me allesje!! Wel jammer dat ons contact is beetje minder is, maar we staan altijd voor elkaar klaar he..??!!!:D Als ik me rijbewijs heb, dan ga je ook in mijn raceautootje he.. wehehe.. jij komt niet heel thuis.. whahah...!!!

Nahjha poepie, ik ga weer stoppen enne.. hou mega vet veel van jou en je zal altijd mijn potje blijven voor altijd en eewig..

Dikke kuss, knuffel en tz..

Je beste vriendin Sloatjuh..!! (L)

Love you for always!!!(K)(K)(L)(K)(K)(F)
(K)(K) haha.. kuttekop



heeii liefii (F)

J weet dat ik ook heel veel van jou hou,, en dat je ook mijn allesj bent,,
ons contact word al veel beter,, en dat houden we ook zo,, je bent en blijft me beste vriendin voor altijd,, en ik weet het heeft vaak ff niet mee gezeten maar alles komt tOgh goed,.. ik hou echt super veel van je schatt wil je echt never nooit niet kwijt..!!!
Nicole je moet weten als het even niet mee zit ik ben er altijd voor je dag en nacht..

ik stop ook ff weer hahah..:cheer:

houvanje meissie voor altijd en eeuwig (F)

(K)Dikke kuSs, tz, knuffel,, JBV....(L)
(F)houvanje(F) Mireille (L)'ss Nicole


(K)(L)(F):kwijl: P!nKeLtJûH & Du!MpJûH best Friends 4- evâh!!! (K)(L)(F):kwijl:




(29-06-2007 17:08)

Heej lkkr geil potjuh van me!!! :P

Alles goed?? Met mij gaat wel.. hahaha
Jezus, ff denken wat ik hier ga neerzetten,. whaha
oke.. daar gaan we... uhhhhh......
Ik hou echt mega vet veel van jou en ik hoop dat we over 10 jaar (en meer) nog steeds de allerbeste vriendinnen zijn.. ik zou niet weten wat ik jou zonder moet.. als ik me hartje moet luchten ofzow.. dan kan ik altijd bij jou terecht.. dag en nacht.. daar ben ik echt vet blij mee.. toen ik het contact verbrak met jou, toen miste ik jou heel erg, en dat nr die je me stuurde, die deed ik toen op enz.. en ik moest heel erg aan je denken en kreeg ook tranen over me wangen.. op dat moment wist ik dat jij alles voor me was.. en dat het echt niks meer boeide wat er allemaal kapot ging tussen mij en me vriend.. ik had jou nodig.. ik heb hem ook wel.. maar jij geeft me een fijn gevoel en als ik me rot voel dan vrolijk jij me altijd op en dat kan niemand anders.. net zoals ik toen zei: ik ga liever kapot aan een relatie dan aan een vriendschap die met diegene heel speciaal is...!! en dat zal ook altijd zo blijven.. ik zal heel erg ongelukkig zijn als wij geen vriendinnen meer zijn.. dan sterft er gwn een deel af en dat kan pas weer gemaakt worden als we weer contact hebben en anders zal er altijd een gat inzitten!! en die kan alleen opgevult worden met jou liefde!! (jeetje, ik lijk nu echt wel pot whahaha) maar goed.. ik wil voor altijd met jou vriendinnen blijven, samen huilen en lachen.. nou het verhaal is nu wel groot genoeg whahah.. weet je nog die ruzie tussen ons dat door je weet wel kwam.. dat was best wel stom.. we lieten iemand tussen ons in komen die een dikke klootviool was.. maar dat is allemaal ook weer goed gekomen enz.. hahaha.. gelukkig!! Maar ik ga stoppen, want weet niks meer..

Hou heel erg veel van jou en wil je echt never nooit meer kwijt van me leven(L)(L)(L)(L)

Dikke kuss, tz en knuffel je beste vriendin 4 ever and always (F)Sloatjuh(F)

(L)(L)(L):)inlove:)(L)(L)(L)


heeii liefii(F)

Je weet tOgh dat je altijd bij me terecht kan,, dat is tOgh van zelf sprekend ik bedoel je hebt daar vrienden voor.. ik bedoel ik ben ook blij als ik weet dat ik ergens terecht kan en ik weet gwn dat ik dag en nacht bij jou terecht kan en daar ben ik gwn blij om.. toen je had gezegd dat je het vriendschap wou breken had ik er eerst geen begrip voor maar ik snap ook wel dat je met je vriend verder moet leven en niet met je vriendinnen tuurlijk vriendinnnen zijn ook belangrijk en ik snap het ook allemaal wel en ik ben ook echt blij dat je me weer belde,, wan het was net of me hart uit me lichaam gerukt werd,, ik weet wel tis erger dan liefdesverdriet maar goed niemand komt meer tussen ons ik laat gwn niemand meer tussen ons komen want ons vriendschap is duizend x mooier dan een vriend die je geen vrienden gunt ja tOgh,, ik bedoel jij weet er alles van en je hebt ook gwn een fucking moeilijke tijd achter de rug en ik probeer je ook altijd te steunen maar het kan ook niet altijd weetje soms moet je er gwn met je vriend er samen uit komen maar je weet dat je het altijd aan me kwijt kan,!! en ik kan me zker die ruzie nog wel herrineren en dan gebeurd echt nooit weer want die bosneger was het niet eens waard.. er komen geen jongens meer tussen ons,, niemand meer want we zijn gwn vrienden voor het leven en mensen die daar niet mee eens zijn die lachten we gwn uit.,, want weetje in de jaren dat we elkaar nu kennen is er zo veel veranderd en gebeurd en ondanks dat zijn we nog Beste vriendinnen en dat zegt tOgh wat over ons of niet dan???!!(F)

ik hou sooo fucking veel van je meissie dat wil je niet weten,,(L)
en je weet ook dat we altijd vriendinnen blijven..(F)

Dikke kusJ (K)+ TZ (K)+ knuffel(K) J.B.V. P!nKeLtJûH :kwijl:





11-07-07 19:18

moi gek wieff vn me!!! (L)
alles goed.?
met mij wel....
heb fucking zin in zaterdag,, eerst lekker vreten bij je sus :P zuipe!!! hahaha
en dan naar fOxx!! heb ook zin in 20 juli :P dan ben ik lekker 3 week alleen thuisss haha.. dn kom je wel ff bij me pitten hea.. gaan we lekker feesten :P
Lekkere jOngens uitnodigen :P hahahah Gaan we ff lekker BALLEEEE haha
geintje togh ;)
hOop egt dat we nog mooi weer krijgen jong.. anders is de vakantie niet veel aan
maarjaa.. dat zien we vanzelf wel :P
kOmend weekend is tenminste weer lekker weer (A) 29 Graden... HEEEERLIJK :P
is ook wel leuk voor je sus... als we gaan BBQen want anders krijg je net als bij de verjaardag vn me ouders :P overal zijl over de parasollen enzo.. haha dat was egt een ramp!! dus hoop dat dat niet gebeurt bij je suss... ghehe maarjaa we gaan gwn gezellig maken... en ook in fox...!! kwil wel ff flink aan de zuip hoor :P EN JIJ OOk ! haha :P maarjaa ik kap weer :P anders is ook zo ongezellig voor jou :P dat ik nu bij je ben en hele tijd achter je laptop zit whahha,,,
Nou sGatt.. hOu egt Heel veel vn jOu... en wil je ook niet meer kwijt..!!
Ben daarom ook egt blij dat we bij elkaar op schOol blijven.. :P allebei op andere school maar togh samen.. ghehe (L) Wij 2 sijn gwn never nooit meer te breken...!! hOu Van Jouu!!!!!!!!!!! (L)(L)(L)

hele dikke Kuss (K) Kimberly (L)