Partyflock
 
Profiel · 4531
­ Nederland
Profielafbeelding · Miss Indigo
It's nice to be important.... But it's more important to be nice!!!
Kijk ook eens op m'n artiesten profiel !!! Thanks 4 all ur support xxx Revana Download m'n nieuwe MIX : http://xrl.us/bfnpz
donateur
Deze gebruiker is al geruime tijd niet meer langsgeweest en staat derhalve op non-actief.
NaamRevana
BeroepGepensioneerd DJ / Producer
ArtiestenMiss Indigo & Revana
OrganisatieWicked-Productions
Lid sinds7 juli 2002 23:28
Statusinactief
Laatst hier22 augustus 2022
Laatste aanpassingzondag 12 februari 2012 om 23:54
.

Mijn muzikale beleving :

"Techno is het samenspel tussen hihats, percussie, baslijnen en kickdrums. Voor wie verder luistert dan mooie melodieën en zangpartijen ligt de muzikale waarde ervan in de subtiliteit van de elektronische klanken. Kleine maar gelijkmatige veranderingen in de opbouw van een plaat. Verrassend, meeslepend en diepgaand. Wat er ook over gezegd wordt, echt toegankelijk is techno niet. Daar is iedereen het wel over eens. Wie zijn eerste technofeest bezoekt zal zich in eerste instantie geen raad weten met de geluidsbrei, waarvan het enige oefening vergt om er een patroon in te ontdekken. Is dat echter het geval dan is er ook geen weg meer terug. Wat voor verrassend geluidje kan ik nu weer verwachten? De break duurt wel erg lang, het kan niet lang meer duren voordat die basdrum erin komt, ja nu komt hij! Nee niet nu, wanneer dan? Tegelijkertijd kijk je schuchter om je heen om te zien of anderen door hebben dat je eigenlijk te vroeg was met je danspassen. Of je hoort het rimte van die éne plaat, dat belletje of die clap van die monsterlijke vette track en begint als een bezetene te springen. 10 paar ogen kijken je vragend aan en vragen zich af waar je in godsnaam mee bezig bent. En dan, dan zet de melodie in, komt die baslijn erbij. En ineens begint iedereen om je heen ook te springen en kijken 10 paar ogen je opnieuw aan: "Dus dát bedoelde je!".

Techno is een muzikaal spel, en hoe geoefender je erin raakt, des te leuker het wordt. Heb je het door en is het je ding, dan ben je verkocht. De technofreak is geboren.."

KLIK HIER VOOR DJ REVANA'S AGENDA VOOR DE KOMENDE WEKENRevana spins regular @ Xtralarge...

DOWNLOAD MIXEN [MP3] VAN REVANA DOOR OP HET PLAATJE TE KLIKKEN:

EEN PAAR LEUKE FOTO'S GENOMEN DOOR HOUSEMAMA & KRANIEC & DIGGER (FONS):