Partyflock
 
Profiel · 45007

Agenda

Laatst bezochte feest was op vrijdag 15 augustus 2014: Lowlands, Walibi Holland, Biddinghuizen

Statistieken

± 93425·pagina's bekeken
22·foto's
27Partyflockvrienden
244·favorieten
450·evenementen bezocht
63·oude interessante evenementen
247·winactie deelnemingen
2·flocks
153×geciteerd
412·opmerkingen
69·waarderingen
13·forumonderwerpen
344·forumberichten (onderwerpenlijst)
15·flockberichten (onderwerpenlijst)
1533·privéberichten verzonden
1899·privéberichten ontvangen
De liefde - Hans Teeuwen, Industry Of Love

Verleidt me, verstik me, pak mijn vrijheid af, bemin me, beperk me. Ga je gang. Ik ben laf. Je wilt samensmelten, een onnozel idee, maar ik ben romantisch. Ik ga erin mee. Kneedt me en knecht me, wees lief en gemeen. Gun me de plek van het blok aan je been. Als jij mijn man bent, dan ben ik je vrouw. En dan vechten we samen, voor dat wat niet kan.

We doen, we doen nog meer water bij onze wijn, totdat er alleen nog maar water zal zijn. Helder, maar smaakloos. Geen kleur meer, geen gloed. Zo leven we samen de dood tegemoet. Weg met de eenzaamheid. Leve de sleur, jaloezie, irritatie, verwijten, gezeur. De liefde geeft hoop, de liefde heeft zin. De liefde is een valstrik, maar ik trap er zo graag in. Steeds dezelfde fouten, steeds dezelfde pijn. Het is bijna net zo gruwelijk als helemaal alleen te zijn.

Maar misschien, is het deze keer anders. Misschien, is het deze keer waar. En is alle waarheid van de wereld maar een fabeltje. Dat wil ik graag geloven, want ik hou zoveel van hem. Het spel is weer begonnen. Ik zit er middenin. Verslaafd als een verslaafde en verzetten heeft geen zin.

En ik kan alleen verliezen. Mijn hart en mijn verstand. Want de liefde laat pas los als ze is opgebrand. En dan ben je weer jezelf. Alleen en onbemind. Maar volwassen en verstandig, totdat het weer begint..


"Wat er ook over gezegd wordt, echt toegankelijk is de techno niet. Daar is iedereen het wel over eens. Wie zijn eerste technofeest bezoekt zal zich in eerste instantie geen raad weten met de geluidsbrij, waarvan het enige oefening vergt om er een patroon in te ontdekken. Is dat echter het geval dan is er ook geen weg meer terug. Wat voor verrassend geluidje kan ik nu weer verwachten ? De break duurt wel erg lang, het kan niet lang meer duren voordat die basdrum erin komt, ja nu komt hij ! nee niet nu, wanneer dan ? Tegelijkertijd kijk je schuchter om je heen om te zien of anderen door hebben dat je eigenlijk te vroeg was met je danspassen. Techno is een muzikaal spel en hoe geoefender je erin raakt, des te leuker het wordt. Heb je het door en is het je ding, dan ben je verkocht. De technofreak is geboren"