Partyflock
 
Profiel · 329233
­ Nederland

Agenda

Laatst bezochte feest was op zaterdag 9 juli 2016: HardClassics on the Beach, Vroeger, Bloemendaal aan zee
Wetenswaardigheden uit Swaffelland:

Onlangs belde één van mijn gewaardeerde onderdanen dat bij zijn buren op het achtererf een bouwwerk verrees van een dusdanige omvang dat hij sprak over een paleis.
Nu is er in mijn Koninkrijk maar plaats voor 1 paleis en dat is toevallig mijn eigen onderkomen.
Dus ben ik hoogstpersoonlijk op het koninklijk knol gesprongen en afgereisd naar de buurt waar veel van mijn plebs verblijfplaats gekozen heeft. Ter plaatse aangekomen waren 4 onderdanen druk doende om een gebouw van vernieuwbare grondstoffen op te richten. Toen ze mij zagen sloeg de schrik hen om het hart. Na ze gerustgesteld te hebben was 1 van hen bereid om voor mij het bouwwerk op te meten. Het bleek inderdaad van paleiswaardige omvang: zo’n 40 m2. Veel te groot om zonder mijn koninklijke toestemming neergezet te mogen worden.

Omdat er al meer bouwwerken op het perceel aanwezig waren kon ik niet mededelen of het nieuwe bouwsel zou mogen blijven. Onder mededeling van mijn advies om het maar gewoon te proberen door alsnog de vereiste accreditatie te vragen en het bouwwerk anders maar te amoveren liet ik ze in grote verwarring achter.

Na afloop van het bezoek bleken mijn koninklijke sloffen onder de bagger en de stront te zitten, aan de geur meende ik een Sint Bernard van ca. 6 jaar te herkennen….
Gelukkig hebben de poetsdames aan het hof de sloffen weer schoon en fris gekregen.

De benodigde accreditatie is inmiddels aangevraagd en in ieder geval goed voor wat inkomsten voor mijn dure hofhouding. Binnenkort verwacht ik het advies te ontvangen van mijn bouwhofnar Grovenstein. Mocht de accreditatie niet verleend kunnen worden, dan zal het bouwwerk alsnog moeten worden geamoveerd. Hetzij door het plebs hetzij door de koninklije shovel.

-------------------
Natuurlijk is er in mijn koninkrijk ook een Ondernemingsraad. Niet dat ik ze serieus neem of verwacht dat ze een nuttige inbreng kunnen hebben. Maar puur omdat ik het ooit in een moment van zwakte zelf per koninklijk decreet heb verordonneerd om het gepeupel weer even tevreden te stellen.
Nu wil het geval dat de OR een vacature heeft die zo moeilijk vervulbaar is dat ze zelfs mijn hulp ingeroepen hebben. Ze verwachten dat ik ga roepen dat je via de OR invloed kan uitoefenen en dat je als lid van de OR niet ontslagen kan worden vanwege je OR-werk. Dat zou in deze onzekere tijd van kredietcrisis zo prettig zijn om vooral OR-lid te worden.
Maar ik persisteer in mijn weigering om iets positiefs te melden over die club. Straks gaan ze het zelf nog geloven!