Partyflock
 
Profiel · 32789
­ Nederland

Agenda

Laatst bezochte feest was op zaterdag 2 oktober 2021: Lost Memories, St. Jan Kerk, Roosendaal

Statistieken

± 179376·pagina's bekeken
59·foto's
103Partyflockvrienden
44·favorieten
389·evenementen bezocht
34·winactie deelnemingen
2·flocks
1·poll
265×geciteerd
5049·opmerkingen
188·waarderingen
5·forumonderwerpen
16·forumberichten (onderwerpenlijst)
3×positieve karma
1·positieveling
2×negatieve karma
2·negatievelingen
5603·privéberichten verzonden
5730·privéberichten ontvangen
Varkens zijn vaak erg tolerant en begrijpen anderen erg snel. Ze zijn zeer intelligent. Het zijn vaak aardige mensen die zeer sympathiek overkomen. Varkens houden niet van disharmonie en zijn daardoor prima vredestichter. Varkens zijn prima in staat om orde en gezag te handhaven en en geloven in gerechtigheid. Varkens vergeven anderen snel hun fouten en misstappen en koesteren maar zelden wraakgevoelens.

Varkens houden van gezelschap en groepsactiviteiten, maar hebben zeker ook behoefte aan zich terug trekken en even alleen zijn. Varkens zetten zich vaak in voor humanitaire en goede doelen. Ze hebben een goed gevoel voor humor en totaal niet zelfzuchtig. Varkens zijn sterker dan ze lijken en maken zich maar zelden onnodig zorgen.

Varkenskinderen zijn echte dromers en leven vaak in een roze wereld. Ze zijn vaak goed gehumeurd en maar zelden boos. Ze doen meestal wat men aan hen vraagt. Soms zijn ze wel wat slordig en niet altijd even schoon op zichzelf. Varkensouders hebben alle tijd en geduld van de wereld voor hun vrienden maar niet altijd voor het eigen gezin. Voor anderen doen ze vaak meer dan voor het eigen gezin. Daardoor kunnen ze soms van hun eigen kinderen wat vervreemden. Varkens houden altijd wat afstand omdat ze er niet tegen kunnen om afgewezen te worden of gekwetst. Ze kunnen erg wantrouwend zijn, soms zelfs paranoïde.

De vijf typen varkens:
* Water type: Dit type varken heeft heel wat geheime plannen en is daardoor behoorlijk mysterieus.
* Hout type: Dit type is de slimste van de varkens, Hij is zeer creatief en erg begaafd. Het is een warm en liefdevol type.
* Vuur type: Dit type is erg dynamisch maar soms ook gevaarlijk. Vaak heeft hij meerdere minnaars.
* Aarde type: Dit type is erg gevat, maar hij heeft ook een humor die soms wat hatelijk kan zijn.
* Metaal type: Dit type is erg onafhankelijk en houdt graag een slag om de arm. Hij houdt er van een gokje te wagen.
Werkgebied:
Varken hebben een groot hart en begrijpen als de beste wat anderen zoal bezighoudt. Daardoor werken ze graag met anderen samen. Banen die het varken vaak heeft zijn: cheff/cheffin, psycholoog, maatschappelijk werker, leraar, therapeut, landbouwer, vleeshouwer of kunstenaar.
Liefdesgebied:
Het varken is een ware romanticus maar kan wel snel emotioneel afhankelijk worden van anderen. Daardoor loopt een romance vaak uit op een teleurstelling. Het varken is altijd bereid een relatie een tweede of zelfs derde of vierde kans te geven. Hij blijft het proberen! Varkens hebben constant aandacht nodig en als hij te lang alleen gelaten wordt gaat hij op zoek naar deze aandacht bij anderen. Het varken ziet dit niet als ontrouw, maarkan gewoon niet tegen eenzaamheid. Varkens houden meer van warmte en comfort dan van opwinding en hartstocht. Varkens zijn sensueel en houden meer van knuffelen en strelen dan vak seks.
Smaak:
De smaak vaan en varken is meestal comfortabel en conventioneel.
Lievelingskleuren:
Het varken houdt van diepe en donkere kleuren, zoals dieprood en donkerblauw.
Sport:
Varkens houden van de natuur, van bergbeklimmen, surfen en jagen en komen niet altijd even schoon weer thuis!
Vrije tijdsbesteding:
Varkens houden er van gastvrouw of gastheer te spelen, maar houden ook van winkelen, puzzelen en lezen.
Hobby's:
Het varken is dol op lekker eten, koken, in bad liggen en wandelen.
Vakantie:
Het varken houdt van luxe en dure vakantieoorden en kuuroorden.
Vriendschap:
Het varken gaat goed om met draken, geiten en honden maar zeer slecht met slangen en tijgers.


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De Schorpioen

De Schorpioen is een teer wezen waarin een ongemene kracht en energie bruist. Hij gaat met al zijn tederheid tot aan de grenzen. Wanneer eenmaal iets gevoelens in hem heeft opgeroepen, stormt hij met passie en enthousiasme naar voren en geeft niet op voordat hij het doel van zijn wensen heeft bereikt. Het maakt niet uit of de doelen een beroepsmatig of privé charakter hebben die de Schorpioen volgt, hij zal nooit opgeven. Samen met de Kreeften en de Vissen behoort de Schorpioen tot de water-tekens. De intensieve diepte van de gevoelens maken de Schorpioen tot wie hij is. Om een Schorpioen hangt een geheimnisvolle aura. Hij maakt een raadselachtige en gesloten indruk en toch kun je hem nauwelijks ontkomen door zijn uitstraling. Hij straalt macht uit zoals anderen een vrolijk humeur. Geen enkel ander teken van de dierenriem is zo aanwezig als de Schorpioen. De beheersende planeet is Pluto. Dat is één van de vele namen van Hades, de heerser van de onderwereld, de jager van de zielen. De Schorpioen moet door het duister van zijn ziel gaan om het licht te vinden. Hij moet de diepte van zijn onbewustzijn doorlopen voordat hij het zal vinden. Achter zijn ongeteugelde vechterswil en wil ter zelfkennis staat alleen de wens zich zelf te overwinnen. Alleen uit de overwinning over zich zelf kan een Schorpioen vreugde scheppen.
De Schorpioen-man

De Schorpioen-man

betovert door zijn verbluffende uitstraling. Hij is omgeven door een aura van macht, succes en passie. Denk bv maar aan Alain Delon – een parade voorbeeld van plutonische mannelijkheid. Schorpioen-mannen gaan geen uiteenzetting uit de weg, ook niet met zich zelf. Ze gaan zonder voorbehoud met anderen en zich zelf aan de slag, dat op anderen gruwelijk en pijnlijk overkomt. Maar een Schorpioen gaat niet op compromissen in. Alles of niets is zijn devies. Dat geldt ook voor relaties. Hij is geen man voor affaires. Als hij eenmal de juiste heeft gevonden, zal hij de relatie gauw met een huwelijk vastleggen. Hij is een passionele liefhebber bij wie sex een belangrijke rol speelt. Hij is echter ook een trouwe en beschermende partner, die gelijk ter plaatse is als zijn vrouw hem nodig heeft. Deze onvoorwaardelijke trouw verlangt hij omgekeerd ook van zijn partner. Bij onzekerheden kan hij heel jaloers worden. Hij reageert daarbij als een vulkaan: hij zwijgt lang en je weet niet wanneer hij uitbreekt. Als dat echter gebeurt, moet je je snel in veiligheid brengen.

De Schorpioen-vrouw

Mannen krijgen in de buurt van een Schorpioen-vrouw slappe kniëen. Niet omdat ze zo knap zijn als een supermodel, maar omdat ze met haar intensieve, passionele en geheimnisvolle uitstraling betovert. Met haar veelbelovende ogen hypnotiseert ze haar uitverkorene, die dan niet meer van haar zijde wijkt. Ze is een gevoelvolle partner, die haar partner ook in moeilijke situaties bijstaat. Over het algemeen zijn problemen een uitdaging voor de Schorpioen -vrouw. De neiging voor een geestelijke diepgang samen met haar kompetente levensvreugdige manier van doen maken dat ze voorbestemd is voor beroepen waar inlevingsvermogen gevraagd is. Ze zijn geboren psychologen, leraren of sociaal werkers. Haar liefde om de dingen te doorgronden leidt haar naar onderzoeks- en wetenschappelijke beroepen. Bovendien is ze met haar wijs en logisch verstand ook voor gebieden zoals Informatica en wiskunde geschikt. Haar volledige inzet en discipline zullen haar in haar beroep succes brengen. Maar ook als moeder en huisvrouw kent ze alleen maar hoogtepunten. De Schorpioen-vrouw is uitermate geduldig en voelt met haar kinderen mee en is erin geïnteresseerd, met hen uitstapjes en opwindende activiteiten te ontplooien.
De Schorpioen als kind

Het Schorpioen-kind

is een kleine ontdekker. Van kleins af aan zijn ze nieuwsgierig, tonen uithoudingsvermogen en willen elke vraag – en ze stellen veel vragen – het liefst zo precies mogelijk beantwoord hebben. Omgekeerd wil het geen hemd van het lijf gevraagd worden want het is een beetje verlegen. Men weet eigenlijk nooit wat er precies in hem omgaat. Uit angst om verdriet te worden gedaan geeft hij niet veel over zich zelf prijs. Bovendien is hij ook niet erg cooperatief. Hij ontdekt liever de wereld voor zich alleen. Hij kan urenlang met een zaak bezig zijn en het helemaal zelf willen uitzoeken. Hij heeft een voorliefde voor verboden, geheime dingen zoals voor dat leegstaande huis in de buurt, voor de zolder bij opa en oma, voor enge verhaaltjes. De ouders moeten hem op de gevaren wijzen, want door zijn nieuwsgierigheid gaat hij al gauw de grenzen te buiten.

De Schorpioen als baas/collega

De Schorpioen is een harde maar eerlijke baas. Voor leugentjes en druktemakers heeft hij geen begrip. Wie aan zijn verwachtingen niet voldoet kan inrukken. De Schorpioen is een werkdier die van zijn personeel dezelfde inzet als van zich zelf verwacht. Heeft een medewerker echter inderdaad een probleem, is hij de eerste die hem met raad en daad bijstaat. Zijn sterke wil en zijn doorzettingsvermogen geven hem een natuurlijke aanspraak op de leiding, en daardoor is hij in staat grote dingen aan te banen. Als collega is de Schorpioen uitermate geliefd. Door zijn directe manier van doen zal hij wat vaker op lange tenen trappen maar door zijn gezellig wezen en zijn collegialiteit zorgt hij altijd voor een goede werksfeer. Vaak is hij ook een voorbeeld voor anderen. Ze nemen verderreikende verplichtingen op zich, schuwen de verantwoording niet en zijn bovendien erg vlijtig. Hun strijdlust en hun rotsvaste zin voor rechtvaardigheid zijn de beste condities voor een stijle carrière. Bij een Schorpioen kunt u aanschouwen, hoe uit een glazenwasser een miljonair wordt.