Partyflock
 
Profiel · 274091
­
Deze gebruiker is al geruime tijd niet meer langsgeweest en staat derhalve op non-actief.
Naamhillechien
WoonplaatsUden (Noord-Brabant)
LandNederland
Beroepkunstschilder
Geboortedatum
Leeftijd42
Geslachtvrouw
Geaardheidhetero
Relatieja, met Freaky beaky
Favoriete genresacid, acidtechno, drum & bass, early hardcore, electro, funk, hardtrance, industrial hardcore, jazz bleus rock klassiek, jungle, lounge, minimal, oldschool, schranz, soulful house, techhouse, techno, tekno, trance, urban
Lid sinds16 oktober 2005 18:28
Statusinactief
Laatst hier1 februari 2013 12:06
Laatste aanpassingdinsdag 9 juni 2009 om 14:33

Agenda

Laatste feest was op zaterdag 2 februari 2013: Atmoz Classics, Shique de Luxe, Schaijk
Statistieken
51938·pagina's bekeken
3·foto's
17Partyflockvrienden
13·favorieten
17·evenementen bezocht
3·winactie deelnemingen
6×geciteerd
56·opmerkingen
1·waardering
1·forumonderwerp
53·forumberichten (onderwerpenlijst)
1597·privéberichten verzonden
1730·privéberichten ontvangen
Schorpioen

De seksuele aantrekkingskracht van een Schorpioen is bijna legendarisch. Schorpioenen lijken zonder enige zichtbare moeite anderen tot seks te kunnen verleiden. Zij hebben een groot libido en houden van hartstochtelijke, ongeremde seksuele contacten, maar een potentiële minnaar of minnares moet wel geduld hebben, want de Schorpioen is bijzonder gesloten en schermt de eigen intense gevoelens erg af. Schorpioenen zijn zeer emotioneel maar houden graag zelf alles onder controle. Pluto, de heerser van het teken Schorpioen, houdt van macht en kan soms erg wreed zijn. Sommige Schorpioenen kunnen je letterlijk laten smeken om hun gunsten, of ze zijn in staat je zo te manipuleren dat je dingen doet die je helemaal niet van plan was. Een Schorpioen wordt niet zo snel verliefd, maar àls het gebeurt is het ook echt raak. Dit teken zoekt niet zomaar een partner, maar wil een zielsverwant, iemand die weet om te gaan met de duistere kantjes van de Schorpioen en daar niet door wordt afgeschrikt. Iemand die obsessies en dwangmatige handelingen weet te hanteren en die kan genieten van gepassioneerde, intense seksualiteit.

De meest erogene zones van een Schorpioen zijn de geslachtsorganen. De Schorpioen is erg sensueel en ervaart een massage dan ook als heel erotisch.

Schorpioenen hebben een diepgaand en gecompliceerd seksleven, en hun fantasieën kunnen zowel onschuldig als duister zijn. Schorpioenen zijn op zoek naar het verband tussen genot en pijn en dit kan soms -bewust of onbewust- tot uiting komen in de emotionele spelletjes die met de partner worden gespeeld.

Een Schorpioen is extreem jaloers en doet niet alleen aan seks voor het plezier, maar ook om de macht. Wanneer de Schorpioen de macht uit handen geeft (met andere woorden: als hij of zij verliefd is) is er geen loyaler en toegewijder minnaar of minnares denkbaar. De meeste Schorpioenen kunnen niet lang zonder seks, hoe minder dat aanwezig is, hoe meer het hen zal obsederen. Sommige Schorpioenen voelen zich bijzonder aangetrokken tot de Taoïstische of Tantrische wijze van omgaan met seksuele energie.

De Schorpioen kan veel leren van het onverstoorbare oppositieteken Leeuw. Deze verstaat de kunst van het vinden van innerlijke rust, van het vinden van een plek in jezelf waar je kunt bijtanken.
------
hehehe dat ben ik;d