Partyflock
 
Profiel · 25856
­ Nederland

Agenda

Laatst bezochte feest was op zaterdag 2 maart 2013: Cloud 9, Sans Souci, Berlikum









Go to my show

Analyze how the sound flow

On the downlow

Fuck around

Lay around ho ho...




Mijn Steerenbeeld - Vissen

De Vissen zijn het laatste teken in de dierenriem. Daarom hebben ze veel eigenschappen, die ook andere sterrenbeelden hebben. Zo hebben ze de impulsiviteit van de Ram, het uithoudingsvermogen van de Stier, het pietluttig gedoe van de Maagd en het geldingsbehoefte van de Leeuw. Haar oneigenlijkste eigenschap is echter het dromen en het fantaseren. Neptunus, de god van het water, verzorgt hen met een behoorlijk portie instinct en intuïtie, die zich in de vorm van dromen of dagdromen tonen. De Vis weet over zijn gave en neemt zijn spiritualiteit graag aan. Samen met zijn hulpvaardigheid maakt dat van hem een troostend mens die meevoelt, die nauwelijks vijanden heeft maar daarom deste meer vrienden.

Vissen zijn zachte, tere wezens met een zinnelijke uitstraling, die het andere geslacht al gauw in de ban slaat. De diepte van hun gevoelens en hun inlevingsvermogen maken vooral op sterkere tekens veel indruk, omdat die aanvoelen dat ze tot zulke diepgaande gevoelens niet in staat zijn. Hun geluksremmers zijn hun chaotische, ongestructureerde manier van leven en werken en hun gebrek aan realiteitszin. Vissen hebben vaak geniale en wijze idëeen, die ze in het beroep naar boven kunnen brengen, ze hebben echter een tweede persoon nodig die hun geniale idëeen sorteert en controleert of ze uit te voeren zijn.


De Vissen - vrouw

De Vissen – vrouw is een romantische dagdroomster, wiens gevoelens zo groot en meesleurend zijn, dat ze er vaak door wordt verward of er zelfs bang voor is. Ze heeft de neiging aan de realiteit te ontsnappen en praat menig ding “mooi”. In haar sluimert een grote wijsheid die haar vaak het juiste laat doen. Zo kiest ze meestal impulsief het juiste beroep en de juiste partner. Ook als moeder kan ze op haar eigen intuïtie in opvoedkundige kwesties vertrouwen. De Vissen – vrouw is een goede moeder, die geen raadgevers nodig heeft. Met moederliefde, engagement en een beetje geluk is ze alle problemen de baas. Van de eerste tandjes via de puberteit tot en met de eerste liefde begeleidt een Vissen-moeder haar kinderen met veel liefde, hulpvaardigheid en pedagogisch kunnen. Als partner zal ze voor een man kiezen die haar teder verwent en naar haar voorstellingen van romantiek tegemoet komt. Omgekeerd zal ze hem al haar liefde en attentie schenken, wat in het bijzonder door Leeuw- mannen gewaardeerd wordt.