Partyflock
 
Profiel · 196230
­ Nederland
Deze gebruiker is al geruime tijd niet meer langsgeweest en staat derhalve op non-actief.
Naam..
WoonplaatsAssen (Drenthe)
LandNederland
Leeftijd35
Geslachtman
Geaardheidhetero
Favoriete genresacid, breakcore, darkcore, dubstep, early hardcore, early rave, french tek, frenchcore, goa, hardcore, hip hop, industrial hardcore, oldschool, schranz, speedcore, techno, tekno, terror, UK hardcore
Lid sinds27 maart 2005 20:08
Statusinactief
Laatst hier16 mei 2016 21:27
Laatste aanpassingzondag 7 juli 2013 om 21:56

Agenda

Laatst bezochte feest was op zaterdag 27 februari 2016: Reng Deng Deng, Music Club Kampen, Kampen

Statistieken

70601·pagina's bekeken
37Partyflockvrienden
73·favorieten
104·evenementen bezocht
36·oude interessante evenementen
47·winactie deelnemingen
11×geciteerd
91·opmerkingen
4·waarderingen
1·flockbericht (onderwerpenlijst)
2×positieve karma
1·positieveling
1348·privéberichten verzonden
1113·privéberichten ontvangen
Ascendant: Boogschutter
Sterrenbeeld: Leeuw/Draak

Leeuw is een koninklijk teken, expressief, en dat komt tot uitdrukking in zelfbewustzijn en levensvreugde. Met behulp van zijn uitstraling lukt het zijn medemens in zijn ban te brengen.Het zijn krachtige persoonlijkheden die altijd bereid zijn om de uitdaging die het leven is, aan te nemen en hun ideeën en plannen in daden om te zetten. Ze zijn altijd opgewekt en ook humoristisch, intelligent en creatief. Maar ondanks hun groot egoïsme waarmeezij hun doel nastreven, zijn de meeste erg geliefd bij hun medemens wegens hun royaliteit en hun hulpvaardigheid. De Leeuwen zijn graag omringd met luxe. Leeuwen trekken de discussie meestal naar zich toe, maar ze zijn tolerant genoeg om ook de mening van een ander te eerbiedigen, die het echter behoorlijk moeilijk heeft om bij deze zo scherp formulerende debater aan het woord te komen. Leeuwen hebben meestal een robuuste constitutie, maar omdat ze vaak als een dolleman tekeer gaan, zijn ze vatbaar voor de zogenaamde managersziektes, zoals hart- en vaatziektes of beschadiging aan de tussenwervelschijven. Een Leeuw kan succesrijk zijn wanneer hij zichzelf weet aan te passen, iets wat moeite kan kosten.

Met een boogschutterascendant heb je vaak het hoogste woord. Zeker in discussies, want jij hebt een uitgesproken mening die je maar al te graag verkondigt. Je vindt eigenlijk overal wel wat van en weet dat met een portie show te brengen. Je verhalen zijn vermakelijk en vinden meestal wel een gewillig publiek. Een lastig trekje is dat je nogal wat vooroordelen hebt en daardoor niet meer goed in staat bent om open te staan voor nieuwe en ook andere meningen. Het verhaal wat je dan afsteekt is eerder een monoloog dan een dialoog. Je bezit een dosis wijsheid wat een combinatie is van veel lezen en veel levenservaring. Je gaat uit het van goede in de mens en als er zich nare dingen voordoen, weet je daar met een grapje of anekdote een positieve draai aan te geven. Humor is voor jou erg belangrijk, het helpt je het leven wat te relativeren. Met een boogschutterascendant heb je een lange, flinke fysieke verschijning. Jij maakt indruk als je ergens binnenkomt. Brede heupen en voor de vrouwelijke boogschutterascendant ook flinke dijen. Het teken boogschutter bestaat uit half mens en half paard. Paardrijden is iets wat je fijn vindt. Het geeft je een gevoel van vrijheid en eenheid met de natuur. Dit zijn twee hele belangrijke aspecten van het leven voor je. Als iedereen om je heen de weg kwijtraakt, letterlijk en figuurlijk, ben jij degene die de rode draad weer vindt, of precies weet waarheen te gaan. Je fungeert dan als een kompas, zowel letterlijk als ook figuurlijk. Je bent graag in het buitenland en vindt exotische culturen bijzonder interessant. Het leert jou over de diversiteit van de mensheid. Er is altijd wel een onderwerp wat jou boeit, eigenlijk stop je nooit met leren. Er zijn zoveel dingen die jou interesseren, en kiezen valt lang niet altijd mee. In je houding naar anderen ben je vriendelijk en gul. Je geeft graag rondjes in de kroeg en vindt het niet zo belangrijk of je dat allemaal ook weer terug krijgt. Jij maakt nu eenmaal graag mensen blij.

Draak
een levendig en trots type. Hij is vaak erg extravert en enthousiast en inspireert vaak anderen. Draken hebben uiterlijk een groot zelfvertrouwen maar zijn innerlijk vaak erg onzeker, wat ze goed weten te verbergen. Ze zijn zeer intelligent en erg alert zijn. Ze zijn iets te perfectionistisch, erg ambitieus en vrij direct, wat wel eens erg confronterend kan zijn voor mensen. Ze hebben vrij snel kritiek op anderen maar ook op zichzelf. Ze hebben moeite de dingen los te laten en kunnen erg slecht vergeten en vergeven. Draken bezitten enorm veel energie en handelen vaak erg impulsief. Ze leven vaak van moment tot moment, al maken ze wel grote toekomst plannen, waar maar weinig van uitkomt.

Ze hebben iets te weinig geduld en willen meteen resultaat. De Draak heeft alles waar de andere dieren alleen maar van kunnen dromen. Hij staat graag in het middelpunt van de belangstelling al kan hij dan niet altijd uit zijn woorden komen en brengt hij de dingen vaak net iets verkeerd. Jongen draken houden van uitgaan maar oudere draken sluiten zich soms wat af van de buitenwereld, alsof ze zich in hun geheime grot terugtrekken.

Draken houden er van gevleid en verleid te worden. Ze hebben en groot hart en zijn dol op seks. Soms gaat de seks bij hun zelfs boven de liefde. Ze houden er niet van als anderen tegen hun liegen en ze verwachten van iedereen volledige betrouwbaarheid, als is hij zelf niet altijd even betrouwbaar. Draken verwachten van iedereen vergeving, en vaak krijgen ze dat nog ook. Daardoor kan de draak misbruik maken van zijn vrienden, zonder dat dit opzettelijk gebeurd. Draken kinderen zijn vaak erg brutaal en opschepperig en erg fantasierijk. Soms doen ze wat vreemde dingetjes. Ze hebben een hekel aan gezag en laten zich geen dwang op leggen. Daardoor zijn ze soms wat moeilijk in de omgang. Draken ouders zijn zo druk met alles bezig dat ze soms geen tijd hebben voor hun kinderen. Wel besteden ze veel tijd aan het organiseren van dingen, aan feesten en verjaardagen en aan tal van andere tradities die ze groots aanpakken, soms iets te groot.
qua type draak weet dit persoon type wat kwaliteit is en heeft daardoor een goed gevoel voor smaak en sfeer. Daardoor weet hij ook hoe hij moet genieten.
Werk gebied:
De draak kan erg goed leiding geven en loopt het liefst voorop. Het is een echte leider, de baas, de directeur! Banen die bij de draak passen zijn: Acteur, artiest, ander beroemd persoon, uitvinder en filosoof.
De draak wil zich het liefst omringen met bewonderaars, maar is eigenlijk erg moeilijk te verleiden, behalve op seksueel gebeid, want de draak houdt erg van seks en is niet altijd even trouw, ook al zegt hij van wel! Draken wisselen vaak van partner of hebben vaak partners erbij. De meeste draken scheiden vroeg of laatweer van hun partner en pas op latere leeftijd heeft een relatie kans van slagen.
De draak houdt van dure en exclusieve dingen en geeft daar vaak te veel geld aan uit.
De meest favoriete kleuren zijn rood, blauw en zwart, maar ook groen, goud en zilver.
De draak houdt van fitness, zwemmen en skiën, maar is eigenlijk niet zo actief.
Draken zijn graag met anderen samen, zolang ze de bijeenkomst zelf maar organiseren, anders komen ze vaak niet opdagen. Ze zijn dol op feesten en bezoeken graag de natuur.
Ze doen graag aan meditatie of yoga en zijn verder dol op winkelen, tekenen, knutselen, maar vooral op archeologie.
Ze houden van rust en van de natuur maar ook van actie en spanning. Ze zijn dus dol op een safari of een vaste plek in de bergen of heuvels.
Draken kunnen erg goed omgaan met apen, slangen en ratten, maar hebben vaak ruzie met honden.