Partyflock
 
Profiel · 190851
­ Nederland

Agenda

Laatst bezochte feest was op zaterdag 15 maart 2008: S-Sence, Wesseling, Delft

Statistieken

16252·pagina's bekeken
7·favorieten
147·evenementen bezocht
1·oude interessante evenementen
9×geciteerd
2·opmerkingen
6·waarderingen
1·forumonderwerp
10·forumberichten (onderwerpenlijst)
30·privéberichten verzonden
32·privéberichten ontvangen
Van onder naar boven lezen aub!!!
--------------------------------------------


Bureaucratieflock.nl
woensdag 6 juni 2007 om 04:30

Doe geen moeite, steek de moeite maar in je naamswijziging, vanaf nu noem ik jullie: bureaucratieflock.nl




MarrieMarrie
dinsdag 5 juni 2007 om 22:31

Lieve schat, je moest eens weten hoeveel moeite men doet om de meest uiteenlopende feesten te plaatsen.

Ga voor de lol eens tellen hoeveel feesten er staan, als we die allemaal moeten gaan nabellen mogen we wel betaald gaan worden.

Helaas hebben we het al super super druk. Dus nogmaals, we gaan niemand bellen of emailen. Het moet op een site staan om te kunnen controleren. Locatie of organisatie.

Bij hoge uitzondering mogen ze ons wel mailen, mits het van de locatiemail is om te vertellen welk feest er komen gaat.

En nee, ook voor jou maken we geen uitzondering





Bureaucratieflock.nl
dinsdag 5 juni 2007 om 15:54

Ik begrijp niet waarom hier nou zo moeilijk over wordt gedaan zeg. Ik doe al flinke moeite om 1 feest aan te melden, ik denk dat je je ook kan afvragen of iemand zoveel moeite zou doen om een feest toe te willen voegen als die niet plaatsvindt ofzo...

Ik kan niet een website geven waarop staat dat dit feest plaatsvindt. Sommige horecazaken zetten hun feesten niet op een website, zo ook deze horecazaak niet. Ik ben 3,5 jaar bij deze horecazaak in dienst geweest. Donderdag 14 juni draai ik hier als Dj voor het laatst. Ik wil hier graag een feestje van maken en wil iedereen uitnodigen die ik ken. Waarom doen jullie nou zo moeilijk over een feest???? Jullie zijn toch een PARTYsite?

Dus geloof je mij nu nog steeds niet en heb je geen zin om te emailen? Bel Havana en vraag naar Wouter hij kan je een en ander toezeggen dat het feest er toch echt wel gaat komen; 070 356 2900.




MarrieMarrie
dinsdag 5 juni 2007 om 01:11

Ik emai helemaal niemand, we moeten een feest kunnen verifieren




Bureaucratieflock.nl
maandag 4 juni 2007 om 12:42

www.havanadenhaag.nl

Als je wilt weten of dit feest klopt dan kun je emailen naar info@havanadenhaag.nl, je moet dan Wouter hebben, dat is de bedrijfsleider. Op hun site staat geen agenda, dus ik zou ze emailen.




MarrieMarrie
zondag 3 juni 2007 om 17:08

We hebben een URL nodig om feesten te verifieren. Er worden teveel feesten ten onrechte aangemeld en dit doet afbreuk aan de betrouwbaarheid van onze agenda




Bureaucratieflock.nl
zaterdag 2 juni 2007 om 14:23

Als je in het verleden de agenda van Havana bekijkt kun je zien dat er zo'n 100 feesten staan die ikzelf heb aangemeld. Ik vind het een beetje onzin dat ik nu moet gaan zitten bewijzen dat het feest plaatsvindt.

Ik ben zelf de Dj, kijk maar in mijn profiel, ik sta gelinkt naar de Dj. Ik zou het op prijs stellen als je dit feest dus wel toevoegd, ik heb hier toch niet met de belastingdienst te maken, die zijn zelfs nog minder bureaucratisch.




*Jon*
vrijdag 1 juni 2007 om 19:36

Je hebt een event toegevoegd aan de agenda, het feest is uit de agenda verwijderd om de volgende reden:
Het is op de site van de lokatie / organisatie niet te verifiëren dat dit event ook daadwerkelijk plaatsvindt. Gaarne het event opnieuw aanmelden met een duidelijke websitelink opdat wij kunnen controleren.

Is het feest niet te controleren via een website, dan kunnen wij het feest ook niet toevoegen aan de agenda. Hyves, myspace en een link naar andere partysites met agenda is geen geldige bron, dit kan iedereen namelijk aanmaken.

Tenslotte: neem ook eens een kijkje in de helpsectie om te controleren of je het feest correct toevoegt: http://partyflock.nl/guide/28