Partyflock
 
Profiel · 184665
­ Nederland

soundcloud Recente muziek

Hey gast Welkom op mijn Profiel,30 Voordelen van ADHD
Want...alle vervelende verhalen over ADHD, die kennen de meeste mensen wel!! Okay...30 PLUS PUNTEN op een rij..En geen lijstje die ik zelf ontworpen heb..Neeh deze lijst is ontstaan uit ervaringen delen van ADHD Patienten, begeleiders, en de ADHDers zelf!!

1) Je bent een gevoelsmens en hebt een enorm rechtvaardigheidsgevoel.
2) Je kunt heel goed emoties van andere invoelen.
3) Je kunt intenser van dingen genieten dan de meeste andere.
4) Je bent creatief en blinkt vaak uit in het theater, beeldende kunst of culinaire uitspattingen.
5) Je bent een kei in het bedenken van oplossingen.
6) Je bekijkt de wereld vanuit een unieke, onbevangen invalshoek.
7) Je bent fantastsch in het vinden van dingen ( zoals geld op de grond ) en mensen in menigte.
8 ) Je bent verbazingwekkend scherpzinnig.
9) Je bent vaak de gangmaker op een feest en de dansvloer.
10) Je impulsiviteit maakt je een spontaan en openhartig mens.
11) Je kunt plezier hebben als geen ander.
12) Je bent energiek: vervuld van een krachtig en volhardend streven, wanneer je een doel wilt bereiken.
13) Je bent recht door zee.
14) Je wilt graag gewaardeerd worden en werk daar ook hard voor.
15) Je bloeit van positivieve kritiek, maar doorziet huichelarij meteen.
16) Je maakt van je hart geen moordkuil.
17) Je bent ontzettend enthousiast en goed als je iets graag doet.
18) Je bent moeilijk voor de gek te houden.
19) Je komt op voor je zelf.
20) Je prikt onmiddellijk door uiterlijke schijn van mensen en zaken heen.
21) Je staat met beide benen op de grond.
22) Je maakt snel contact met andere en bent daardoor een uitstekend netwerker.
23) Je voelt meteen aan wanneer er een unieke relatie tussen mensen en dingen bestaat.
24) Je kunt met alle lagen van bevolking door een deur.
25) Je bent niet iemand die snel in een sleur terecht komt of saai wordt.
26) Je bent origineel en hebt een groot gevoel voor humor.
27) Je bent een goed verstaander die vaak een half woord nodig heeft.
28) Je bent loyaal en gaat door vuur voor mensen waar je van houdt.
29) Niemand is meer hartstochtelijk dan jij, wanneer je gek bent van iets of op iemand.
30) Je doet iets eerder omdat je het wilt, dan omdat het moet. En wat je doet, doe je met hart en ziel.SCHORPIOEN, HET STERRENBEELD VAN DE DIEPTE
De Schorpioen is een sterk en gecompliceerd persoon, trots en gevoelig. haar gevoelens zijn niet makkelijk onder woorden te brengen, laat staan uit te leggen. Als zij van iemand houdt, dan doet zij dat heel intens, met hart en ziel. Het is voor haar erg moeilijk om luchtig met dergelijke gevoelens om te gaan. Doet een ander dat wel, dan kan zij daar eigenlijk geen begrip voor opbrengen.

Haar gevoelens zijn dan ook vrij snel gekwetst. Ondanks het feit dat zij dan direct in de aanval gaat - het teken Schorpioen is niet voor niets één van de felste strijders van de dierenriem - verliest zij niet snel haar humeur. Gebeurt dit wel, dan kan degene die zijn boosheid over zich af heeft geroepen beter maken dat hij of zij wegkomt: vergeten en vergeven komt niet in haar woordenboek voor.

Anderen hebben soms moeite haar te begrijpen en ondanks de aantrekkingskracht worden vriendschappen moeilijk gesloten. Is het eenmaal zover, dan gaan deze vriendschappen heel lang mee.

Een Schorpioen is taai, volhardend, wilskrachtig en vaak niet zo makkelijk in de omgang...

De Schorpioen wordt omgeven door een aura dat aangeeft ‘probeer me als je durft!’ En dat is juist wat dit teken wil, iemand zonder angst die hem/haar helpt de ultieme liefde te creëren, een liefde die dit teken tot nog grotere hoogten zal brengen dan hij/zij ooit is geweest. In dat geval zal de passie van de Schorpioen met orkaankracht vrijkomen. Als de liefde echter op en neer gaat, kan dit teken zo nu en dan erg jaloers zijn.

De sterke Schorpioen heeft het voornamelijk voor het zeggen in een prille relatie, omdat dit sterrenbeeld vaak nog niet helemaal klaar is om door anderen geregeerd te worden. Dit kan voor de beginnende liefdesrelatie een erotisch partijtje schaak worden, want wat de Schorpioen van een geliefde wil is sex, liefde en geld. Eigenlijk het liefst alledrie tegelijk. Sex en de energie die dat geeft, wegen het zwaarst voor dit lichamelijk ingestelde teken. Schorpioenen zijn bezitterig en weten wat het beste voor ze is. Zolang de Schorpioen wint, zal er harmonie zijn in de liefde. De ideale Schorpioenminnaar kan uitputtend zijn, overal en altijd en bij voorkeur in bed!

De Schorpioen is net zo kien in de liefde als in het leven: het gaat om een taktisch spelletje dat zij toch meestal winnen. Schorpioenen kunnen zeer aantrekkelijk zijn als ze verliefd zijn en dat zegt veel over dit toch al sexy teken. Als ze verliefd zijn kunnen ze ook zeer gepassioneerd zijn. Vaak echter is het duwen en trekken in de liefdesdans, omdat de Schorpioen veel redenen daartoe heeft. Een geliefde die bereid is te ontdekken wat er onder de oppervlakte zit, zal zowel de schorpioen als zichzelf een goede dienst bewijzen!

De liefdesgod(in) van de astrologie heeft een naam hoog te houden. En de Schorpioenen doen juist dat. De seksuele moed en wil van degenen geboren onder dit teken is legendarisch. Als je een tijger wil berijden om in volledige extase te geraken, spring dan op de kromme rug van de gladde Schorpioen. Dit teken bezit een haast natuurlijke wellust en houdt ervan liefdesgenot te geven. De gouden regel hier is: verscheidenheid is het zout in de pap van het leven. Iedere partner die in zijn/haar hol komt doet er goed aan daar klaar voor te zijn, want je moet op je hoede zijn. Schorpioenen houden van minnaars die door kunnen gaan. Als die geliefde ook nog wat speelgoed meeneemt, zal dat de liefde nog meer ten goede komen!...

De Schorpioen houdt van uitdagingen. Wie dit teken uitdaagt en aangeeft het spel met hem/haar te willen spelen, is voor de Schorpioen onweerstaanbaar. Schorpioenen willen natuurlijk alleen het beste, maar Schorpioenen hebben ook een sterke, begrijpende en oplettende partner nodig, iemand die deze vulkanische minnaar volledig begrijpt. Iemand die dit teken niet veroordeelt, niet bezitterig is, het spelletje interessant houdt, een gedreven liefde heeft en iemand die zegt wat hij/zij denkt. De partner van een Schorpioen is vastbesloten, heeft een grote passie en maakt af waaraan hij/zij hij begonnen is.