Partyflock
 

Verslag van Hakkûhgat, 18 februari 2012

anoniem gepubliceerd op
Hakkûhgat
25 december 2011
Dit jaar maar weer eens een keertje het Eindhovense Dynamo aandoen met carnaval. Normaal gesproken verkas ik dan altijd naar het zuiden, Roermond. Nu liep het eens anders, mede omdat dj Future me over wist te halen, en da's maar goed ook. De ouwe GBBR-crew is niet meer wat het was, en er zijn ook niet al teveel kansen meer Artek en Endonyx samen te horen draaien. Deze kans mocht ik dan ook niet laten liggen.

Eenmaal voor de deur kwam ik gelijk al terecht naast iemand die volgens mij ook goed van het padje af was. Het wachten leek ook nog eens uren te duren, en toen ik bijna doodging door verdrukking -dit is overdreven- was ik gelukkig aan de beurt. Ook al was het wachten een bitch, binnen voel ik me altijd gelijk thuis dus de avond kon beginnen. Het was een gezellige bende in de zaal. Ik had het bijna niet verwacht, maar bijna iedereen hier stond in carnavalskleren. Ik niet, maar aangezien je niet zonder een item aan kan komen met carnaval in het Zuiden, nam ik maar een masker mee. Te warm om te dragen, dus hing ie maar mee de hele avond.

Even later stond ik bij Insaniax en dat werd een mooie start van de avond. Uiteraard zocht ik meteen mijn favoriete plek de rechterbox op en gaan met die banaan. Future en Pro Freaks zetten vervolgens een set die hier ook zeker niet misstond! Dikke set, en een aantal erg wrede nummers. Kasparov zette deze lijn voort, waarop Prins Tom d'n Urse en Sinterdanny aan de beurt waren. Volgens mij heb ik ze niet gezien maar ik kan het mis hebben. Wel even na twaalf een paar vreemde eenden in de bijt, maar Artek & Endonyx gooiden daar later een lading takkeherrie overheen, waar de eendjes van zojuist nog geen brood van lusten. De avond werd verbaal begeleid door Da Hustla en dat was weer als 'vanouds'.

Ik heb deze avond trouwens ook een paar kleine uitstapjes gemaakt naar zaal 2, maar als je uit dikke galm van hardcore komt dan wil je al heel snel weer terug! De dj's na Artek & Endonyx kan ik weinig zinnigs meer over zeggen, ik ging in ieder geval goed uit mijn dak dus dat kan alleen maar positief zijn geweest. Als laatste Nosferatu en als ik het goed heb gezien Artek. Wat een set, dit was een perfecte muzikale afsluiter. Ik hoorde wat oude bekenden in een hele nieuwe jas voorbij komen, en als laatste nog ff een flinke dosis geram en gebeuk en dat was het dan weer. Ik heb tijdens deze set om 1 of andere reden een brandende peuk in mijn mond gestoken, gelukkig hoefde ik niet naar huis. Veel mensen moesten dat wel voor het roken, wat in mijn ogen alleen maar terecht is. Ik, als astma patient, weet dat het roken heel irriterend voor anderen kan zijn. Maar goed, Op naar huis, het was weer gezellig, ik heb genoeg bier op dus houdoe en bedankt he! Ik weet niet meer hoe, maar de volgende dag werd ik lekker wakker in mijn bed.

Als vanouds weer een heerlijke sfeer in Dynamo, alleen vind ik het jammer dat er geen ruimte is om te blowen. Buiten dat en de ingang kon dit feestje niet beter. Gelukkig hoef ik niet lang te wachten tot de volgende avond, aankomende woensdag alweer een nieuwe editie BPM in Dynamo.

4 opmerkingen

 
je bent astma patient :O en je vindt het jammer dat er niet geblowd mag worden:O:P meen je dit nou??
krijg je toch meteen een klaplong van heb ik jouw daar :P:O

en klopt .. veel mensen stonden buiten omdat ze hadden staan roken .. ik vind het gewoon TE kinderachtig voor woorden, vast mensen die niet weten wat carnaval is:) en graag andere mensen vervelen want zo zag ik de security ... leek me te begeven in een ander ver land :O
de klapper was helemaal toen de security ons buiten zette, en samen met een andere kerel ervan stonden te lachen:O nee .. helaas .. een kleine waarschuwing was ook op zijn plek geweest=)

leuk verslag plaatje erbij was ook wel leuker geweest=)

leuk dat jij je wel vermaakt hebt :D :D
Werkzaam bij RSMD Events
Werkzaam bij De Splinter
Artiest {SHOWLIST artist 66886, 57176}
Leuk verslag, Alleen je schrijft onze naam verkeerd ;) Insaniax bedoelde je denk ik :D ik vergeef het je :P
 
English version of the review can be found on the following link:
http://boy-d.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=34%3Ahakkuhgat-2012-review&catid=4%3Apartys&Itemid=5