Partyflock
 
Decibel

Ook hier weer een verslag van een superfeest!

Bij het zien van de line up van deze editie van Decibel toch maar besloten om weer even helemaal los te gaan.
Vrijdags vrij weinig gedaan want het moest zaterdag een topdag worden. En dat is het zeker geworden :)

Zaterdag rond 10 uur aangereden rond half 12 aangekomen. En de auto geparkeerd in een weiland.
Nog een teringeind lopen naar de ingang wat zeer goed was geregeld. Eerst werd het kaartje gescand en dan werd je gefouilleerd.

bowiemaster, 21 augustus 2005 16:48
Mindcontroller

Oh oh wat was dit weer een geweldig feestje!

Na vrijdag al opgewarmd te zijn met X-Factor waar oa. Angerfist en Neophyte de ene naar de andere meesterplaat erop gooide. Met zeer goede herinneringen aan de vorige editie van Mindcontroller in het beursgebouw was de keuze zo gemaakt om ook bij deze weer aanwezig te zijn.

Aangezien we ongeveer een kleine 2 uur moesten rijden besloten we om vroeg te gaan. Rond 22 45 kwamen we aan bij de hemkade waar het al aardig druk was.

bowiemaster, 23 januari 2005 15:14
XXlerator

Na weer te zijn bijgekomen van het spetterende uiteinde op Qrime Time was het deze week tijd voor Xxlerator. Vorige week vond ik the Abyss een van de betere van de avond dus had er veel verwachtingen van.

We besloten om vroeg te gaan want we hadden er weer zin in. Dus rond 10 uur binnen gelukkig stond er geen rij want het was behoorlijk kou door die wind.

Eenmaal binnen munten gehaald en onder het genot van een :bier: was het wachten op wat de avond zou brengen.

bowiemaster, 9 januari 2005 21:03
QrimeTime

Ten eerste wil ik iedereen een gelukkig nieuwjaar wensen.

Met een knallend 2004 waarbij er weer vele feestjes werden bezocht was het tijd om dit geweldige jaar af te sluiten in stijl. Gangsterstijl wel te verstaan. Na vorig jaar met Qlubtempo het jaar in te Qnallen was de keuze zo gemaakt om dit jaar naar Qrime time te gaan.

We besloten om vroeg te gaan want ik wilde the Abyss horen en daar heb ik geen spijt van gehad.

bowiemaster, 1 januari 2005 19:36
XXlerator

Na een verplichte dag met allemaal dat eten was het eindelijk avond en konden we weer naar de Matrixx waar het tijd was voor XXlerator.

Na het zien van de line up was de keuze zo gemaakt waar we te vinden waren en besloten we om vroeg te gaan want het zou wel weer druk worden en dat hebben we geweten ook.

Dus rond kwart voor 10 waren we er al en Equinoxx was bezig het publiek al stampklaar te maken.

bowiemaster, 26 december 2004 16:06
Qlimax

Eindelijk was het 27 november! De dag van Qlimax.

Had er ontiegelijk veel zin in. Was vorige week weer een keer 'gewoon' uitgeweest maar dat was me slecht bevallen.

Aangezien ik altijd goeie herinneringen heb aan Qlimax stond ook deze dag weer garant voor een gruwelijke stampavond.

'S morgens gewerkt en 's middags gevoetbald maar had er weinig zin in want het moest avond worden.

Eindelijk was het kwart over negen en konden we gaan. Alles gecheckt en gas erop.

bowiemaster, 29 november 2004 18:21
Hard Bass

Na weer een week te zijn bijgekomen was het deze week tijd voor Hard Bass. Had liever gezien dat het weer in zoetermeer werd gehouden maar helaas. Hard Bass wilde ook groot dus werd er gekozen voor de jaarbeurs in Utrecht.

Rond 9 uur werd er verzameld en reden we met veel plezier aan naar Utrecht. Rond 22.15 waren we er en na het parkeren kon het echt beginnen. Er stond gelukkig nog geen rij dus waren we zo binnen. Viel me op dat er al veel mensen naar buiten werden gegooid.

bowiemaster, 26 oktober 2004 18:36
X-Qlusive

Sorry voor dit late verslag maar mijn computer was naar de kanker. Maar kan het niet laten om toch een verslagje te schrijven.

Na 2 weken achter elkaar de oude en de nieuwe hardcore te hebben meegemaakt was het nieuw tijd voor X-qlusive.

We zijn tot nou toe alle x- qlusive's geweest en het is ons nog altijd goed bevallen dus besloten we om meteen een kaartje te halen.

Na vrijdags een goede warming up te hebben gehad met x-factor was het zaterdags tijd voor x-qlusive.

bowiemaster, 20 oktober 2004 18:40
Raving Nightmare

Na vorige week een geweldige nacht van Mindcontroller mee te hebben gemaakt was het nu tijd voor de toekomstige hardcore en da heb ik geweten! Rond half 9 reden we aan want we wilden evil activities horen en onderweg naar arnhem hadden weal haast sores want we misten de afslag en we wilden via de busbaan terugdraaien.

bowiemaster, 10 oktober 2004 18:39
Mindcontroller

Na vorige week te zijn bijgekomen van Scantraxx was het deze week tijd voor Mindcontroller!

Had de kaartjes al best lang thuis liggen en vond het toch best klote dat er naderhand gratis kaartjes werden weggegeven maar ja dat mocht de pret niet drukken.

We besloten om vroeg te gaan want aan het beursgebouw had ik slechte herringeringen aangezien de lange wachtrijen bij Masters of Hardcore eerder dit jaar.

bowiemaster, 3 oktober 2004 21:14
Scantraxx presentz

Dit verslag komt misschien wel laat maar gistermorgen moest ik meteen voetballen en ben meteen na het voetballen naar bed gegaan en vandaag moest ik werken.

Na goede verhalen te hebben gehoord over de eerste editie van Scantraxx en het zien van de geweldige line up besloten we om naar deze editie te gaan.

bowiemaster, 27 september 2004 18:15
Decibel

Decibel Outdoor 2004

Na vrijdag een goede warming up te hebben gehad met x-factor was het zaterdag tijd voor decibel outdoor.

Na het zien van de line-up besloten we ook meteen om kaartjes te halen. We besloten al vroeg te gaan omdat we er op tijd wilden zijn. Dus reden we rond kwart voor 8 aan vanuit Mill. Toch gauw een reis van zo'n anderhalf uur. Onderweg kwamen we dit jaar wel bordjes tegen hoe we moesten rijden. Vorig jaar waren we 40 km verkeerd gereden.

bowiemaster, 30 augustus 2004 18:44
Mystery Land

MYSTERY LAND 2004

Ik had pas maandag besloten om naar mysteryland te gaan want dit jaar was er geen hardcore en had q-dance besloten om niet alleen hardstyle te draaien. Dus gingen we toch met 12 man vanuit Mill. We zouden eigenlijk om 10 uur aanrijden maar q-freak had zijn eigen verslapen dus reden we pas om 10.45 aan. Met veel zin reden we aan onderweg kregen we al flinke buien over ons heen, dus die hadden we al gehad.

bowiemaster, 23 augustus 2004 13:01
Resurreqtion

Het is 24 07 de dag van resurreqtion. Wat heb ik hier na uitgekeken hardcore in de heineken music hall. Rond 9 uur rijden we aan. Na eerst q-freak opgehaald te hebben moeten we nog even een paar andere lui ophalen die ook wel zin hebben in wat bruut stampgeweld. We hebben ze opgehaald en rijden met een aardige vaart richting Amsterdam.

Daar aangekomen rond 22.30 rijden we de parkeergarage in en binnen een paar minuten staan we voor de heineken music hall.

bowiemaster, 25 juli 2004 18:21
Sensation

Ik had besloten om niet meer naar sensation te gaan aangezien de vorige black editions meer techno gericht waren niet mijn stijl. Maar ik zag de line up en besloot om het toch nog een keer te proberen. Rond kwart over acht reden we aan vanuit het natte mill de sfeer zat er al goed met in de cd speler de cd project hardcore dus dat ging al vol gas. Dat beloofde veel goeds! Rond 10 uur kwamen we aan bij de arena toplocatie gelukkig hadden we ingang zuid h dus waren we zo binnen.

bowiemaster, 12 juli 2004 11:55
Defqon.1 Festival

Ik denk ik probeer ook een keer een verslag te schrijven dus benniet te kritisch.Net als de meeste waren we vorig jaar getuige geweest van het nieuwe festival van Q-dance Defqon 1 geweest. Het was zo meesterlijk mooi geweest alles zat mee. Dus hadden we meteen op 10 april de kaartjes al gehaald want we wilde er weer bij zijn. Dus we reden om 10.

bowiemaster, 22 juni 2004 18:41
FeestDatumAuteurPublicatie
Decibelbowiemaster21 aug 2005
Mindcontrollerbowiemaster23 jan 2005
XXleratorbowiemaster9 jan 2005
QrimeTimebowiemaster1 jan 2005
XXleratorbowiemaster26 dec 2004
Qlimaxbowiemaster29 nov 2004
Hard Bassbowiemaster26 okt 2004
X-Qlusivebowiemaster20 okt 2004
Raving Nightmarebowiemaster10 okt 2004
Mindcontrollerbowiemaster3 okt 2004
Scantraxx presentzbowiemaster27 sep 2004
Decibelbowiemaster30 aug 2004
Mystery Landbowiemaster23 aug 2004
Resurreqtionbowiemaster25 jul 2004
Sensationbowiemaster12 jul 2004
Defqon.1 Festivalbowiemaster22 jun 2004