Partyflock
 
Underground Darkness

Iedereen bedankt ! http://party.snt.utwente.nl/images/upload/UPIMGID/6077/FORMAT/regular.jpeg
Om te beginnen wil ik graag iedereen bedanken die op ons feestje is geweest. Jullie waren een top publiek. Ook alle dj's en mc's namelijk: Sickness, Vree$tyle, Gimic, Dizzy, In captivity, Shadowraiser, Fetamin en Joro super bedankt!

De deuren gingen om een uurtje of 21:30 open. Het was direct de beurt aan Sickness vs. Vree$tyle. Dit was een lekkere battle al zeg ik het zelf.

DJ VIBE, 3 oktober 2004 13:14
Hardcore in Appelscha kan toch. Dit is meer een bedankje aan alle bezoekers dan een verslag. Wij van UnderGround DarkNess vonden het is ieder geval een zeer geslaagd feest en het is voor herhaling vatbaar. Het was de eerste keer dat er een hardcore feest in Appelscha werd gehouden en met succes. Op een kleine ruzie op het einde verliep alles vlekkeloos. De eerste dj was dj Tredneel die zijn eerste feest draaide onder deze naam. We zullen maar zeggen een goed begin is het halve werk.

DJ VIBE, 16 mei 2004 20:13
Zuidbroek? Eurohallen? ja zal wel dacht ik eerst maar na niet lang in de rij en strenge maar goede controle waren we binnen.
Op de flyer stond wel 8000m en 2500m maar binnen kom je er achter dat dat ook nog wel redelijk groot is. Binnengekomen eerst ff naar de wc en daar kwamen we er achter dat je muntjes ik herhaal muntjes voor de wc nodig was. Ik had dat nog nooit mee gemaakt de laatste 5 jaar.
Toen konden we naar binnen en de sfeer zat er al redelijk in.

DJ VIBE, 9 mei 2004 12:23
FeestDatumAuteurPublicatie
Underground DarknessDJ VIBE3 okt 2004
Underground DarknessDJ VIBE16 mei 2004
2 Fast 4 Trance vs 2Hard4U?DJ VIBE9 mei 2004