Partyflock
 
Trance Energy

Trance Energy from a different prospective

Dit verslag vertelt jullie het feest gezien door de ogen van iemand die achter de garderobe stond bij Trance Energy en een gedeelte van de nacht kon feesten.

Vanwege het feit dat ik studeer aan de NHTV in Breda bestaat er de mogelijkheid om te werken op feesten van ID&T. Zo heb ik al eerder gewerkt op Thunderdome - A Decade in de RAI en was nu Trance Energy het feest waar ik mijn steentje aan bij kon dragen.

da_renzo, 18 februari 2003 16:24
Nature One

Nature One 2002

Het vertrek en de aankomst:

Vrijdagmorgen 8 uur vertrokken wij met 2 bussen vanuit Utrecht richting Kastellaun. De reis werd georganiseerd via Rubber Travel en verliep uitstekend. In de 2 bussen zaten veel PartyFlockers, waaronder: Chris, Thijsz, Chemikill, Claudjuh, FX-Twin, Kabouter Myrte, Digle, Franka, Scanner, Hardstylegek, Mixie, Damien, Snackyman, Flyduck en waarschijnlijk nog wel een aantal.

da_renzo, 5 augustus 2002 20:17
Qontact

Met hoge verwachtingen vertrok ik om kwart over 6 met o.a Beckham en Chris richting Amsterdam. Vanwege het feit dat de treinen i.v.m. oudjaar al om 20.00 uur zouden stoppen met rijden, gingen we al zo vroeg weg. Rond half 8 kwamen we aan op Duivensrecht waar we besloten te wachten op StefanH en consorten die richting rebound gingen. Toen hun niet op kwamen dagen zijn we maar met de metro richting Heineken Music Hall gegaan.

da_renzo, 2 januari 2002 01:34
FeestDatumAuteurPublicatie
Trance Energyda_renzo18 feb 2003
Nature Oneda_renzo5 aug 2002
Qontactda_renzo2 jan 2002