Partyflock
 
Xetoon

Ik begin bij het eind ! stom dat je er niet bij bent geweest.

Ongelofelijk wat een topfeest heb ik zaterdag mee gemaakt ik zit nog op een wolk en dat is lang geleden.
Rond de klok van 21u arriveerde ik bij La Course op het circuit van Zandvoort , dj Gaya had de eer om deze avond te openen. Biertje besteld even locatie bekijken het bekende handjes schudden want de eerste liefhebbers waren al binnen.

feestbeest-2, 20 maart 2012 19:34
Het uit brengen van een nieuwe cd moet gevierd worden.En dat heeft Marco ook gedaan en hoe! ! !

Na het buitenland was Nederland aan de beurt om kennis te maken met zijn Release Party en dat werd gegeven in De Melkweg in Amsterdam.

Van naam kon ik het wel maar voor de rest van hoe wat of waar ben ik maar ff op gaan zoeken op de site van de Melkweg.Daar las ik dat je vlakbij kon parkeren of iets verderop in de Euro parking.

feestbeest-2, 10 oktober 2006 19:11
Club deja vu

Ik ga me voor het eerst wagen aan een party report.Na eerst nog gewerkt te hebben thuis gekomen eerst ff scheren douchen en een snelle hap zijn wij in de auto gestapt.Rond half 6 zijn wij in Culemborg aan gekomen,wij waren vrij snel binnen na een hartelijk ontvangst aan de deur.
Jassen op gehangen en kwam er achter dat mijn muntjes van verleden jaar het nog steeds deden! Na het bekende handjes schudden en wat zoenwerk zijn wij de zaal binnen gelopen.

feestbeest-2, 10 april 2006 17:36
FeestDatumAuteurPublicatie
Xetoonfeestbeest-220 mrt 2012
Marco V combi:nations:II world tourfeestbeest-210 okt 2006
Club deja vufeestbeest-210 apr 2006