Partyflock
 
P.O.R.N.

hoppa! aangezien ik zoals vele van jullie nog niet geslapen heb. ga ik uit verveling weer is ekkes een verslagje schrijve. ( en deze keer niet gaan zijken over me taaltje. net als het verslag van PKH. jullie snappe het allemaal wa hier staat. en daar gaat het om )

nou, het verslag ;)

nou, wij stonde er om 9 uur al! ( jaja fanatiekelingen eh :P haha ) en rond 9 over 10 ofso ging de zaal pas open :o. weer 9 minute minder :(

marja. toen binen kwame.

Tony...., 20 januari 2008 11:10
Pokke-Kerst-Herrie

< ikke rechts op foto >

Nou, aangezien ik tog maar zit te wachten tot ik eindelijk symptomen van slaap begin te krijgen, zalk men tijd maar ekkes nuttig besteden, met het produceren van un verslagje. Das oowk alwir een tijd geleeien. Denk dat we rond kwart over 10 ofzo in de rij stonde. toen we er bijna ware, werd ik er ineens uitgeplukt door zon security kerel. ik denk wa hek nu wir gedaan. hij zet me ineens bij de kaart verkoop af zonder me te fouieren. ik denk naja et zal wel.

Tony...., 26 december 2007 13:33
Schijt Aan

allereerst: lol gehad op de heenweg in de trein :P eerst lag ik zo met me poot op de bank. zegt zon kerel. haal je poten van die bank. ik die andere poot er nog bij. komt conducteur. wou die me boete geve. had m wijsgemaakt dak bijna nooit met de trein reis, en hij gaf me dus een waarschuwing. die kerel die zij "haal je poot van de bank" ammel zeiken tegen de conducteur. van jah geef m doe boete blah blah blah.

Tony...., 18 mei 2007 11:37
Terror Time

Terror Time: Boneheads B-day

muziek was zeker goed te doen ;) ook al heb ik alleen maar de terror zaal gezien :P op kwartiertje na. maar de muziek was in het begin nogal zagt vond ik, maar daarna ging die in één keer een heel stuk harder :D:D. wat ook wel vet was: ik was ff op da balkon op de bank aant zitte, toen zag ik in één keer int raam naar de hardcore zaal, zag ik aan de mensen die er stonden dat er speedcore gedraaid werd (door vahg).

Tony...., 18 maart 2007 15:48
FeestDatumAuteurPublicatie
P.O.R.N.Tony....20 jan 2008
Pokke-Kerst-HerrieTony....26 dec 2007
Schijt AanTony....18 mei 2007
Terror TimeTony....18 mrt 2007