Partyflock
 
Oldschool Madness

Toen we gister aankwamen in enschede konden we van buiten af al zien dat er binnen in condor city weer een behoorlijke rij stond. We waren vrij laat, zo rond een uur of half twaalf, maar we dachten dat we wel zo rond een uur of 12 binnen zouden zijn. Dit werd een klein beetje later, aangezien de security van condor city weer haar uiterste best deed om de mensjes helemaal binnenstebuiten te halen.

Emphasis, 29 augustus 2004 16:55
E-Fect

Helaas kwam ik pas tegen een uur of half zes aan op het hulsbeek. Na wat geslip door de modder kwam ik terecht op de parkeerplaats. Ik vond het een goeie zaak dat de organisatie er aan gedacht had geweest om op bepaalde plekken hooi en/of metalen platen neer te leggen, want anders was ik volgens mij vast komen te zitten in de modder. Meteen toen ik mijn autoradio uit zette viel het me op dat het geluid er behoorlijk over heen knalde.

Emphasis, 4 juli 2004 04:07
Multigroove

Met mijn brakke hoofd dacht ik dat het wel leuk was om een een verslag over een feest te gaan schrijven, dus vandaar dit verslagje over multigroove.

Rond 11 uur kwamen we aan bij de borchlandhallen in Amsterdam. Het viel ons meteen op dat er vrijwel geen rij stond, wat we natuurlijk niet zo erg vonden. Ook bij de garderobe was alles goed geregeld, en we konden vrij snel de zaal in. Op dat moment was DJ Buzz Fuzz aan het draaien.

Emphasis, 1 januari 2004 19:32
FeestDatumAuteurPublicatie
Oldschool MadnessEmphasis29 aug 2004
E-FectEmphasis4 jul 2004
MultigrooveEmphasis1 jan 2004