Partyflock
 
Emporium

In Tegenstelling tot 3 jaar geleden was et nu wel lekker weer, wat zeg ik, het was SCHITTEREND! De zon scheen al vroeg dus niets hield ons tegen om vroeg te vertrekken. Om 10:55 de trein van Tilburg richting Nijmegen- Dukenburg gepakt om er op tijd te zijn.

Dat werd beloond met nog steeds stralend weer en geen rij bij de ingang (dat was 3 jaar geleden wel anders). Wat ga je zo vroeg doen op een festival? Rond snuffelen en orienteren dus.

Richie Violence, 1 juni 2009 16:49
Dr. Lektroluv

De Groene dokter in de Mezz! Dat beloofd een leuk avondje met z'n allen te worden. Ik vlug kaarten besteld via mezz in de hoop dat de rest zou volgen.

Richie Violence, 14 februari 2009 17:34
Oldskool Fever

Zozo, dat was me het feestje wel. Dongen schudde op zijn grondvesten. Het dak ging eraf. We noemen het oldskool fever maar van dat oldskool kwam niet veel terecht. Voor sommige jammer, maar voor het gros niet. Stampende mensen in een opbouwende line-up. B-Ber's experiments het eerste uur. Een set met een combinatie van Techno, jump, hardclub doorelkaar zoals alleen B-ber het kan. In combinatie met de early rave van Aguira en zijn pcp style begon het feest al behoorlijk vroeg op gang te komen.

Richie Violence, 4 februari 2007 10:29
Oldskool Fever

Zooo. Dat was nog eens een positief uit de hand gelopen feestje! Er was namelijk Niks aan promotie gedaan, behalve partyflock! Ik zou met mijn maatjes een keer gaan draaien op een andere locatie als in de slaapkamer, om weer eens wat oude muziek ten gehoren te brengen voor wat publiek. Vooraf werdt al gezegt. "niet veel van verwachten, hoor". En dat deden we dus niet.

Richie Violence, 13 november 2006 10:29
Backoff

Het was zeker niet druk 's avonds, overdag was het volgens mij best te doen, ik was er pas laat maar dat heb ik gehoort. Het weer zat in iedergeval mee, lekker zonnetje en de acts waren zwaar ok. Er was voor ieder wat wils, zoals een festival hoort te zijn dus emo, pop, rock,80s en natuurlijk house. Achter de schermen was ook alles goed geregeld, maar ik denk dat men (de organisatie) er meer van verwacht had. Zeker 'savonds, je zag dat het aan het leeg lopen was.

Richie Violence, 15 juli 2006 11:47
FeestDatumAuteurPublicatie
EmporiumRichie Violence1 jun 2009
Dr. LektroluvRichie Violence14 feb 2009
Oldskool FeverRichie Violence4 feb 2007
Oldskool FeverRichie Violence13 nov 2006
BackoffRichie Violence15 jul 2006