Partyflock
 
Happy Hardcore
4 oktober 2008
The Party Animals. Nooit weer.

Ik ben niet echt van de Happy (tegenwoordig techno-freak), maar het leek wel weer leuk om even terug in de tijd te gaan met een paar vrienden en Happy Harcore te bezoeken :D
We arriveerden rond 23.00uur al want we wilden Dune niet missen. Het was een leuk opwarmertje, maar viel ons een klein beetje tegen. Maar de avond werd beter en beter.

ONOK, 5 oktober 2008 20:37
Full House Festival
30 augustus 2008
Aangezien ik 300 meter van de rijkerswoerdse plassen vandaan woon, werd ik al vrij vroeg gewezen op Full House festival. Ik ben zelf techno-minded dus ik heb dit feest leek me een mooie afsluiter van het festivalseizoen. De kaartjes voor mij en m'n broertje (m'n vaste Techno-partner :P) lagen al vroeg thuis. We waren rond 2 uur binnen. Het strenge beleid ben ik inmiddels wel gewend, drugshonden etc, we zagen ze ook op Flockers en elk jaar op Emporium.

ONOK, 1 september 2008 19:36
Emporium 2008
31 mei 2008
Emporium was een feestje waar ik wel naar uitkeek. Ik ging, net als vorig jaar weer samen met m'n broertje. De weervoorspellingen waren iets slechter dan vorig jaar, maar met goede moed gingen we vanuit Arnhem en Elst met de trein richting Nijmegen.

Toen we eenmaal binnen waren viel het ons gelijk op dat het drukker was dan vorig jaar. Vooral bij de WC's zorgde dit voor hinderlijke opstoppingen, iets wat vorig jaar ook al niet al te best was.

ONOK, 1 juni 2008 15:04
Emporium
26 mei 2007
Mijn eerste Emporium was wel een feestje waar ik al een paar maanden naar uit keek. De kaartjes lagen dan ook al heel vroeg thuis. Ik ging weer met m'n broertje. We zijn beiden techno georienteerd dus de namen waar we vooral voor gingen waren Bart Skills, Monika Kruse, Secret Cinema, en we verheugenden ons op de uitknaller van Miss Djax.

Aangekomen met de trein in Nijmegen-Duckenburg kwamen we erachter dat de pendelbussen 4 euro waren.

ONOK, 27 mei 2007 12:48
Flockers
24 februari 2007
Voor mij was Flockers niet iets waar ik al maanden naar uitkeek, zoals voor zovelen. Een maandje terug ongeveer vond ik het wel eer eens tijd om naar een groot feest te gaan (doe ik niet zovaak, 1x per jaar ofzo) dus keek ik als "passief lid" van partyflock zullen we het maar noemen, maar weer eens op deze site, en de Flockers banner trok mijn aandacht. Aangezien ik 10 minuten fietsen van Gelredome af woon was de beslissing snel genomen. De lineup zag er goed uit.

ONOK, 26 februari 2007 11:09
FeestDatumAuteurPublicatie
Happy HardcoreONOK
Full House FestivalONOK
Emporium 2008ONOK
EmporiumONOK
FlockersONOK