Partyflock
 
Therapy
21 februari 2003
Met dank aan SuSanne het volgende verslag van Therapy in New York, voor degenen die hem nog niet gelezen hadden.­ Nadat SuSanne 6 maanden in NY te hebben gezeten was daar dan eindelijk haar eerste feest.­ Via via was ze er achter gekomen dat Delerium zou draaien op het feest Therapy, vlakbij Ground Zero.­ Down - Town New York.­ Het feest begon om 22.­00, we waren er om een uur of 00.­30.­ Aan de deur stond de resident DJ Septum ( wie kent hem niet ).­

OUWEGEK WAUZITEIT MTF [M.O.T.P.C.], 27 februari 2003 18:16
Hardcore4Life
25 januari 2003
was top feestje
van begin tot eind
wat er gebeurd is en wie er draaide weet ik allemaal niet
nou ja ik weet het wel maar dat weten jullie zelf ook wel
en als je niet geweest ben kijk dan ff in de line-up
ik heb allemaal geen zin om dat nu te tikken
ik ga lekker verder afteren
de groeten
tot sinas
toedeloe
hatseflats
hastjiekiedee
en eeV der moeder zegt altijd haayduhwhiskie

hasta la ghasta

Davo, wijffiej aka PEPSLET, minimandy, sammy en de maker van dit superverslag de ouwe GH.­

OUWEGEK WAUZITEIT MTF [M.O.T.P.C.], 26 januari 2003 09:21
Hardbeat Café
1 november 2002
Zo we zijn weer thuis na een extreem heerlijk avondje in Hardbeat Cafe!
Na wat voor te hebben gedronken en wat lekker mixen zijn we (Codename"Lampie", Cidinha, Susanne, Loos, Maddqz en Illes (geen PF, schaam je! )) nadat Davo aka Gavo ook uit zijn werk aan was gekomen om 23.30 vertrokken naar naar HBCafe.
Daar aangekomen was het al goed druk en waren er al weer een hoop bekenden zoals whiskygirl, mc jo&, mafkaan, marsha, PaRDiEj QuEeNiEj (verrassend (Y)), mc excess en maiky. Later kwam ik o.

OUWEGEK WAUZITEIT MTF [M.O.T.P.C.], 2 november 2002 07:51
Hardbeat Café
19 oktober 2002
Eindelijk was het dan zover!
Na weken van hard werken en promoten was gisteren de opening van Hardbeat Cafe in Rotterdam. en het was gelukkig een zeer geslaagde avond :)

Om 22.00 zou de deur open gaan, maar met nog wat kleine dingen die geregeld moesten worden werd dit 22.20. Buiten stond al een groep mensen geduldig te wachten. Eenmaal open was het sfeertje gelijk goed met wat hapjes en champagne. Even na 23.

OUWEGEK WAUZITEIT MTF [M.O.T.P.C.], 20 oktober 2002 19:43
Beachbop
28 juli 2002
een prettige :S:S maandagochtend :(:( allemaal :D:D

redelijk in leven na q-base en beachbop mag ik weer een dagje pffen op het werk :D
wil nu een verslag maken over beachbop gisteren, maar bedenk me nu dat er bar weinig over te vertellen is. Wat ik me herinneren is een al GezelliGheid en plezier :D maar ik zal er toch maar een verhaaltje van maken.

na q-base waren we naar het huis van The Undutchable gegaan met wicked-wild, mystery-girl, darkzone en housepinda.

Ministry of Soap
23 maart 2002
Gisteren had de Ministry iets speciaals geregeld.­ Aukje (Charlie) en Chanelle (terra) uit GTST kwamen langs.­ Eerst om een filmshoot te doen voor een internetsite.­ Verder zouden ze daarna 2 uur achter de bar staan.­

Van de filmshoot heb ik nix gezien.­ Dit was in de koepel van de Ministry waar een paar genodigden, die de week ervoor waren uitgekozen na een screentest, samen met de gtst dames een filmopname hebben gemaakt.­