Partyflock
 
Ik zal eerlijk zijn. Armin behoorde het afgelopen jaar niet meer tot mijn meest favoriete DJs. Vele jaren heb ik hem trouw gevolgd en was hij vaak mijn eerste keus. Naar mijn smaak liet hij zich de laatste tijd echter verleiden tot het produceren en draaien van vooral 'EDM-platen'. Ik snap het heel goed. De veelal standaard stampplaten met een dikke 'drop' zijn populair en daar valt dus geld mee te verdienen. Ook een DJ moet met zn tijd mee gaan en Armin deed dat.

MBB, 18 mei 2017 02:30
#WeAreTrance

Voor de vijfde keer al weer naar Bloemendaal voor Ferry Corsten. Altijd spannend of het goed weer is, want buiten is zo'n feestje toch altijd bijzonder. Het leek een redelijke zomeravond te worden, maar bij aankomst werd duidelijk dat Beachclub Fuel daar geen vertrouwen in had. Een van de twee terrassen was overdekt en aangesloten op de binnenruimte, waar vanaf het begin de DJs draaiden.

MBB, 24 september 2016 04:18
GRAND

Ik was een keer eerder in Ziggodome. Net als toen viel me op dat het bijzonder goed geregeld is daar. Geen rijen voor munten, jassen of kluisjes of de bar. Knap gedaan met een capaciteit van meer dan 10.000 man!

MBB, 14 maart 2016 01:01
Quest4Trance

Mijn eerste keer naar Quest4trance. Ben dit jaar naar verschillende feestjes met verschillende stijlen muziek geweest, maar dit is het toch wel echt. Hele goeie avond gehad.
Kende de locatie (amsterdam studio's) nog niet. Nog nooit daar een feestje gehad en het is niet bepaald een locatie waar je vaak langs rijdt. Gelukkig kende de taxichauffeur de weg. Leuke locatie met in dit geval twee zalen. Kluisjes in een tent voor de ingang, waar het heeeel koud was.

MBB, 28 december 2014 22:47
Omdat ik de vorige keer bij HMH lang in de rij moest staan buiten, waren we nu mooi op tijd voor de deur. Om 23:15 gingen we naar binnen en dat was zonder wachten. Top dus. Eenmaal binnen een kluisje geregeld (wel in rij) en munten. Op de een of andere manier is het bij HMH altijd even zoeken, maar als je eenmaal in de zaal staat is het top. Geen afgeladen zaal, maar relaxt kunnen bewegen. Het geluid is top.

MBB, 17 oktober 2014 06:21
Het is even een tripje voordat je er bent. maar Beachclub Fuel is prima in orde. Alleen het verplichte toilet-abbonnement voor 3 euro is wel ver gezocht. serieus? Wij waren rond half 7 in de club en toen bleek dat Ferry Corsten om 7 uur zou gaan draaien (4 uur). Dat een top DJ dit doet in zo'n kleine setting verdient volgens mij al respect. Vanaf het eerste moment draaide Ferry uplifting. Veel contact met zn publiek en daardoor leek hij de sfeer erg goed aan te voelen.

MBB, 7 september 2014 02:28
Trance Nation

Dit feestje proberen we altijd mee te pakken. Nu 3 keer geweest en altijd hele goede DJs en prima show. De line up was dit keer ook weer helemaal top. Alex MORPH, Simon Patterson, Marcel Woods, Craig Conelly, en als main: Paul van Dyk.

Helaas was het koud en nat buiten. We waren redelijk vroeg om 11 uur, maar de rij was lang. Het leek niet erg op te schieten en er was maar voor een deel van de rij ruimte onder de tent. Snel werd duidelijk waarom het lang duurde. De controle was buiten.

MBB, 31 januari 2014 05:18
Tiesto & Friends

Club Judge had het aangekondigd: een bijzondere clubavond met extra's. Bij aankomst bleek dat direct. Voor de ingang een tent met violistes en straatartiesten. Je zag dat er aandacht aan de avond was besteed. Dat bleek vervolgens binnen door de welkomstcocktail en de ijsjes en hapjes. De entree ging vlot. Bijna niet hoeven wachten. Een kluisje was zo geregeld en we stonden snel op de dansvloer. Er waren meerdere zalen. Wij in de main, waar Roog draaide.

MBB, 1 december 2013 00:36
FeestDatumAuteurPublicatie
The Best Of Armin OnlyMBB18 mei 2017
#WeAreTranceMBB24 sep 2016
GRANDMBB14 mrt 2016
Quest4TranceMBB28 dec 2014
Hardwell presents RevealedMBB17 okt 2014
Ferry Corsten on the BeachMBB7 sep 2014
Trance NationMBB31 jan 2014
Tiesto & FriendsMBB1 dec 2013